June 6, 20213 yr 2 hours ago, Krcun said: moze li uc u hrvatsku ko se revakcinisao kinezom https://www.mfa.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/hrvatska Izgleda da više ne može. Nije zabranjeno, ali verovatno mora test da se priloži. Edited June 6, 20213 yr by oyashirazu
June 7, 20213 yr Kako je sa Madjarskom? Moze li se sa zelenom kartom (kinez), bez pcr? Edited June 7, 20213 yr by Boza_zvani_Pub
June 7, 20213 yr Dovoljna je završena vakcinacija. Svuda nositi sa sobom dokaz o vakcinaciji. Imaju redare koji traže potvrdu po tržnim centrima, kafićima, restoranima.
June 7, 20213 yr 14 hours ago, cartman said: Ja juce ušao sa duplim kinezom. Da li si pre toga popunio prijavu na https://entercroatia.mup.hr/ ili si se samo pojavio na granici s potvrdom o vakcinaciji?
June 7, 20213 yr Bogumi jedu govna u celoj Evropi sa sporoćom oko priznavanja vakcina i zelenim pasošem. Jel Air Serbia bar priznaje vakcinaciju ili i dalje traže PCR?
June 7, 20213 yr Sputnjik V nix, još ga nisu odobrili ni EMA ni SZO. Edited June 7, 20213 yr by vememah
June 7, 20213 yr 6 hours ago, garmonbozia said: Priznaju vakcinaciju, vratih se iz Atine prošle nedelje - išao avionom. Mada u povratku u zemlju nikad mi nisu tražili test, dok pri odlasku iz zemlje uvek traže test za ulazak u avion.
June 7, 20213 yr Pa morao sam i da odem iz zemlje tražili su mi potvrdu o vakcinaciji na beogradskom aerodromu pre ulaska u avion
June 7, 20213 yr 20 minutes ago, garmonbozia said: Pa morao sam i da odem iz zemlje tražili su mi potvrdu o vakcinaciji na beogradskom aerodromu pre ulaska u avion E taaaaaj info mi je trebao Thanx, jedna stavka manje. Edited June 7, 20213 yr by maheem
June 7, 20213 yr Smislio sam da bih možda mogao krajem meseca do Praga na nedelju dana. Imam drugara tamo, ima piva, nije preskupo (bilo). Samo da vidimo sutra da li su lagali da će nas skinuti sa bordo spiska.
June 8, 20213 yr Sputnjik V nix, još ga nisu odobrili ni EMA ni SZO.Čudno da nema još po medijima ali stoji update na sajtu našeg MIP i na sajtu Španske Ambasade. Od juče vakcinisani a navodno od 30og i nevakcinisani uz PCR.Nisam skoro gledao kakvo im je stanje što se brojki tiče, ali nešto računam da su ostrva valjda ok?Sent from my GM1913 using Tapatalk