Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

moze li uc u hrvatsku ko se revakcinisao kinezom

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

Moze bez problema. Samo je važno da je prošlo 2 nedelje od revakcinacije.

Ja juce ušao sa duplim kinezom. 

Kako je sa Madjarskom? Moze li se sa zelenom kartom (kinez), bez pcr?

Edited by Boza_zvani_Pub

Dovoljna je završena vakcinacija. Svuda nositi sa sobom dokaz o vakcinaciji. Imaju redare koji traže potvrdu po tržnim centrima, kafićima, restoranima.

14 hours ago, cartman said:

Ja juce ušao sa duplim kinezom. 

Da li si pre toga popunio prijavu na https://entercroatia.mup.hr/  ili si se samo pojavio na granici s potvrdom o vakcinaciji?

Bogumi jedu govna u celoj Evropi sa sporoćom oko priznavanja vakcina i zelenim pasošem. 

Jel Air Serbia bar priznaje vakcinaciju ili i dalje traže PCR?

Priznaju vakcinaciju, vratih se iz Atine prošle nedelje - išao avionom.

Sputnjik V nix, još ga nisu odobrili ni EMA ni SZO.

Edited by vememah

6 hours ago, garmonbozia said:

Priznaju vakcinaciju, vratih se iz Atine prošle nedelje - išao avionom.

Mada u povratku u zemlju nikad mi nisu tražili test, dok pri odlasku iz zemlje uvek traže test za ulazak u avion.

Pa morao sam i da odem iz zemlje :D tražili su mi potvrdu o vakcinaciji na beogradskom aerodromu pre ulaska u avion

20 minutes ago, garmonbozia said:

Pa morao sam i da odem iz zemlje :D tražili su mi potvrdu o vakcinaciji na beogradskom aerodromu pre ulaska u avion

E taaaaaj info mi je trebao :D

Thanx, jedna stavka manje.

Edited by maheem

Smislio sam da bih možda mogao krajem meseca do Praga na nedelju dana. Imam drugara tamo, ima piva, nije preskupo (bilo).

Samo da vidimo sutra da li su lagali da će nas skinuti sa bordo spiska.

Sputnjik V nix, još ga nisu odobrili ni EMA ni SZO.
Čudno da nema još po medijima ali stoji update na sajtu našeg MIP i na sajtu Španske Ambasade. Od juče vakcinisani a navodno od 30og i nevakcinisani uz PCR.

Nisam skoro gledao kakvo im je stanje što se brojki tiče, ali nešto računam da su ostrva valjda ok?

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Background Picker
Customize Layout