Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, gospa buba said:

odlichno. jedva chekam da opet imam kovid :dry:

saće to za koji dan 

Омикрон стелт, мутирана варијанта омикрон соја вируса корона, званично је потврђен у нашој земљи. Присуство овог соја короне лабораторијски је утврђено код два пацијента из Новог Пазара, сазнаје „Политика”. Постоји вероватноћа да је присутан код још оболелих од ковида 19 у нашој земљи и тренутно се ради анализа како би се потврдило да ли га има неколико пацијената из Ковид болнице у Батајници и са Клинике за инфективне болести УКЦС-а.

https://www.politika.rs/scc/clanak/499003/Omikron-stelt-soj-kovida-19-potvrden-u-Srbiji

sopranos mafia GIF by HBO

sad josh 1 krug sve isto, zlatna ribice u kugli sa dvorcem i memorijom od 10 sekundi. kovid ne postoji i vakcine ne rade. prskaju nas iz komarcomobila.

ijao opet dvorac :dry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

:krstroprst:3989532421006cfc426d26b1d5d20dd0.jpg

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Popular Post

kaze se prenosilac! jebemvamater vishe s gramatikom shestoh razreda :dry:

37 minutes ago, gospa buba said:

gramatika je u rangu vica :D

e vala meni vishe nije :hihi:

13 minutes ago, Ros said:

gramatika je u rangu vica :D

Odličan tekst, baš kakav i treba, ne treba ga shvatati ozbiljno nego u duhu vica, doduše jedan deo je contradictio in adjecto, ali pravićemo se da nismo videli...

Edited by Jeremija

izdrzacemo.

Moji jutros (oko 8, 9) bili na kontrolu u Medicini rada. Kazu im sutra dodjite po rezultate krvne slike, dosad smo imali vec 200 pregleda, necemo stici danas.

Moji jutros (oko 8, 9) bili na kontrolu u Medicini rada. Kazu im sutra dodjite po rezultate krvne slike, dosad smo imali vec 200 pregleda, necemo stici danas.
Pa meni je doktorka u kovidu rekla, nazovi me sutra da me podsetiš da pogledam rezulteate da ne dolaziš, pa da vidimo šta dalje...

... Shiit has hit the fan

• Popular Post

Sinoc, oko ponoci, ponovo je sve prastalo od necijeg, privatnog, lokalnog vatrometa. Tako je svake veceri u Beogradu, vec dve godine. Moguce je da ova pojava traje i duze, ali je ja primecujem sa ovim vremenskom odrednicom, koja je u svetu i u nasoj zemlji definisala vreme umiranja.
U jednoj od poslednjih analiza takozvanog viska smrtnosti, objavljenog ovih dana, tokom dve poslednje, "vatrometne" godine, zabelezeno je oko 50000 vise smrti u odnosu na ocekivani, prosecan broj umiranja. To istovremeno predstavlja i najpouzdaniju meru pandemijskih ili pandemijom prouzrokovanih smrti. Medjutim, nesto sto me je vise od ove strasne statistike rastuzilo u tom izvestaju, jeste cinjenica da je 99% ljudi u tom, tako suvo definisanom, "visku smrtnosti", u uzrastu starijem od sezdeset godina.
Dakle, antimaskeri, antivakcinalisti i vatromet majstori, tokom poslednje dve godine, iskliznuli su nam iz ruku, ispustili smo ih, necujno je nestalo 50000 nasih starijih sugradjana, istih onih starih dusa koje su drhtale u mraku ranih prolecnih jutara da bi docekali svoje parce hleba i cuveni litar mleka; onih koji su nase generacije, za ruku, vodili na vakcinaciju a neki od vas su im sada, nemocnima i umornima, objasnili da nema potrebe da se vakcinisu.
I ne, nisu oni nase bake i deke, oni su gospoda sugradjani i suseljani koji tiho odlaze iz ovoga zivota, a da im glasa niste culi. Mozda zbog toga sto su shvatili da do njih nikome nije stalo, ili ih, jednostavno, niste mogli da cujete od buke koju ste pravili dok ste se, nepismeno, nadvikivali na drustvenim mrezama, kako su vakcine stetne a maske su "brnjice", ili dok ste bili zamajavani ogavnim televizijskim emisijama i novinskim naslovima.
Samo nastavite, tako beslovesni, priredite opelo sa pevanjem i pucanjem, svake veceri, za onih sezdesetoro koji su toga dana izdahnuli i zivite, kao da ce sutra propast sveta, sto postaje sve izvesnije.

natasa stajic fb

Otkako sam na forumu, video sam dvocifren broj puta razne clanove kako pisu nosioc, varioc, gledaoc... i u nekim drugim licima isto gresili, sto je dosta jezivo s obzirom da sam mislio da je ovde svako osim mene neki veliki dr mr. i nesto slicno. Ja npr. volim da pisem bi ili bi' umesto bih, koje me nervira, kao i podforum umesto potforum jer mi ovo drugo zvuci umobolno a ima jos par slicnih narodskih primera koje odbijam da prihvatim.

Srpski je jezik vocka cudnovata.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk