Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 hours ago, Malkmus said:

U Njujorku sad ima ovo:

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/discovery-omicron-new-york-deer-raises-concern-over-possible-new-variants-2022-02-08/

NEW YORK, Feb 8 (Reuters) - The discovery of the Omicron variant in white-tailed deer in New York has raised concerns that the species, numbering 30 million in the United States, could become hosts of a new coronavirus strain, a lead researcher said on Tuesday.

a u novembru je bilo otkrivena neka nova podvarijanta u kanalizaciji, ali se ta priča ugasila sama od sebe. Izgleda.

To su doneli mutanti iz Dimenzije X

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author
11 hours ago, Sammael said:

Pobedili smo koronu. Sve se ukida u subotu.

Pusti koronu, kako si ti?

9 minutes ago, Milosh76 said:

Pusti koronu, kako si ti?

Sve isto, pijem terapiju, nosim kompresione dokolenice i nerviram se. Ne osećam se loše ovako, osim psihički, pogotovo što je 5 nedelja od operacije a meni to nije ni blizu da prođe još.

Bukvalno je pitanje dana kada će se pad broja slučajeva zaustaviti i krenuti novi talas, pad broja novozaraženih ove subote u odnosu na prošlu je svega 8,3% (pozitivnih 17,8%, a prošle 18,7%), a prošle u odnosu na pretprošlu je bio 19%.

mislish? :unsure:

9 minutes ago, vememah said:

Bukvalno je pitanje dana kada će se pad broja slučajeva zaustaviti i krenuti novi talas

4/4/2022

Trajace to jos malo. Sigurno su date neke garancije evroligi da u doba finala nece biti nikakvog picvajza i da ce moci da bude puna Arena bez nekih dodatnih komplikacija.

35 minutes ago, gospa buba said:

mislish? :unsure:

Trend je nažalost vrlo očigledan.

Procentualni pad broja novozaraženih u odnosu na isti dan prethodne nedelje (dakle ova subota u odnosu na prošlu, ova nedelja u odnosu na prošlu itd.):

25.2.    49,2% novozaraženih manje nego 18.2.
26.2.    48,1% novozaraženih manje nego 19.2.
27.2.    45,0%
28.2.    39,7%
1.3.    37,1%
2.3.    35,1%
3.3.    29,5%
4.3.    21,8%
5.3.    19,0%
6.3.    23,0%
7.3.    17,5%
8.3.    10,3%
9.3.    16,5%
10.3.    18,4%
11.3.    10,9%
12.3.    8,3% novozaraženih manje nego 5.3.

Edited by vememah

Malo pre sam u apoteci bila jedna jedina sa maskom. Bilo 4-5 kupaca. Ni radnici nisu nosili. Nailazi neki poznanik i pita jesam li dobro i da nisam bolesna kad to nosim :blink:

Edited by pop-up

Živi bili pa videli: ljudi će se u narednom periodu ponašati bukvalno kao iz zatvora pušteni, bez uslovne slobode, dakle uz prećutnu dozvolu svih varijacija ponašanja.

Ja sam samu sebe opomenula da ne ulazim u fajtove (a znam da ću biti isprovocirana), radi očuvanja lične bezbednosti.

Bas su se skinule maske, slabo ko nosi

ja se bash suprotno iznenadila, da nose, i bus i radnje, jutros, nbgd/zemun

djedovi neki se naravno foliraju, pitaju da li da stave, s obzirom na vesti, ne razumeju, naravno, razgovora radi.

videcemo kako ce da ide. valjda mozda ne-loshe.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Civilizacija sa tvoje strane reke 

Skinule se, skinule. Danas tetka javlja da je opet pozitivna nakon delte prošlog leta. Bila u Taboru na proslavi nekog kolegijuma :isuse: 

Skinule se, skinule. Danas tetka javlja da je opet pozitivna nakon delte prošlog leta. Bila u Taboru na proslavi nekog kolegijuma :isuse: 
i ja neshto sve chujem neki pozitivni, a kao zatishje pochelo. tj bilo pochelo.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.