December 23, 20213 yr a di je bija dosad? aaa. vidim. chekalo se da ga donese zena iz bocvane. ako do necheg drzimo, mi drzimo do originalnosti. to nam je pod must! [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
December 23, 20213 yr 15 minutes ago, Tsai said: Stigo nam omikron i zvanicno Ovo ti je, kako su se nekada docekivale vesti za муштулук ili kako ono bese?
December 23, 20213 yr Jedan od glavnih Miloševićevih propagandista iz '90-ih Milorad Komrakov izdao je tri knjige o koronavirusu, prvu mu je recenzirao Nestorović, drugu Tiodorović, a treću Kon. Zadnja dvojica su s autorom danas promovisali knjige u UNS-ovom pres-centru (detalji su dostupni u opisu ispod klipa na YT sajtu). Edited December 23, 20213 yr by vememah
December 23, 20213 yr 3 minutes ago, slepa živana said: jebo ih hitler Moja zena kad se iznervira kaze: jebo te Ajhman
December 23, 20213 yr tri knjige??? shta je on, habjanovic djurovic??? shta fali jednoj knjizi jebote? jednoj edip: nestor tijaosav i kon? dobro, to i jeste nachelni redosled za katran i perje. a autora komrakova pustiti. pokazno. Edited December 23, 20213 yr by gospa buba
December 23, 20213 yr 8 minutes ago, Mos said: Moja zena kad se iznervira kaze: jebo te Ajhman A dr. Mengele? Ipak je neka medicina u pitanju. Apgrejdujte vi to...
December 23, 20213 yr Tri knjige je sklopio ako je poredjao vesti za ove dve godine, uz neki prepric. Tiodorovic je opravdao ocekivanja, na kraju spektakl - zarazi pa vladaj Edited December 23, 20213 yr by villiem
December 23, 20213 yr Ucilo se od najboljih: mada, da po broju naslova ima da se pomuce da se primaknu vojvodi voji... Ono, nije da nemaju vremena, svetla buducnost je pred njima...
December 23, 20213 yr Dragi forumasi, podizite nivo zastite i izbegavajte rizicne skupove koliko mozete i zelite. Meni vec stizu prijave pozitivnih (uzelo je maha), razliciti nepovezani ljudi su u pitanju