Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

I naravno cutace svi dok ne prodju novogodisnji sopinzi i proslave da se potrose pare 

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

hahahahaha

brat mi je busterovan pre mesec dana fajzerom, nakon 2 rusa... uglavnom, malopre da ode do Tostera u NSu, pokaze sertifikat, a ovi mu zabrane ulaz jer nije EU sertifikat (ima onaj obican srpski, nije izvadio onaj EU digitalni).. zatim otisao do Irish Puba, i tamo popio zabranu :D

je l' to Srbija usla u EU u medjuvremenu pa ne priznaje svoje obicne sertifikate? :D

Ko ga šljivi kad ide na takva mesta :D

4 hours ago, gospa buba said:

tri knjige???

shta je on, habjanovic djurovic??? shta fali jednoj knjizi jebote? jednoj :dry:

Pa ne postizava i veštački virus i plandemiju i Brnabu u istu knjigu (cela njena izjava pri vakcinaciji ubačena je u opis knjige). :ajde:

Autor, nizom činjenica iz štampe, društvenih mreža i literature, pokušava da čitaocu pruži odgovor kako je virus nastao i gde se prvi put pojavio. Istražuje njegovo poreklo i analizira teorije zavera po kojima je virus veštački, namerno stvoren „negde“ u laboratoriji i pušten među svet!

Autor, u ovoj knjizi, prenosi delove planetarno popularnog filma „Plandemija" snimljenog po istoimenoj knjizi autora, doktorke, naučnika Džudi Mikovič, specijaliste infektologije, koji se neprestano uklanja i blokira na društvenim mrežama (Jutjub i Fejsbuk) s objašnjenjem da se radi o lažnoj vesti. Ovaj novi dokumentarac razgolićuje zdravstveni sistem, razotkrivajući šta pokreće programe vakcinacije, koje su stvarne uloge Svetske zdravstvene organizacije (WHO), Bila Gejtsa Tedrosa Adhanoma, Entonija Faučija i još mnogo toga.

Vakcinu protiv virusa korona u Srbiji prva je primila premijerka Ana Brnabić, u Intitutu za virosologiju, vakcine i serume "Torlak" pred kamerama. Reč je o vakcini "Fajzer–Biontek".  

- Mi se nećemo zaustavljati dok se ne završi imunizacija stanovništva u Srbiji. Nećemo stati dok ne pobedimo korona virus - rekla je premijerka. Kao što smo i obećali, građani će imati na raspolaganju sve vakcine koje imaju dozvole u svojim zemljama i odobrenja relevantnih međunarodnih agencija, a koje će naravno proći i sve naše agencije i institute - rekla je Brnabić, a pedantno beleži :ziga: autor knjige Milorad Komrakov.

Edited by vememah

Jel vazi onaj neki sertifikat preko sajta e-uprava? Prelezao krajem oktobra, pocetkom novembra, odradio sta treba na sajtu i izaslo to nesto, ima bar kod, ima sve.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

@Zli GliGli Trebalo bi da vazi, ali možeš i sam proveriti otvarajući link sa QR koda jer će ti pokazati zeleno odnosno crveno.

Pojma nemam za uzroke problema brata @Have_Fun, kontam da je neka budalaština / slučajnost.

Rekli mu da priznaju samo EU green pass :D
On ima samo onaj nas obican zeleni sertifikat, sto moze da se skenira obicnim mobilnim telefonom, i kao eto, ne priznaju to iz nekog razloga :D

Srbija ne priznaje sopstvene digitalne sertifikate :D 

Prvi problem je što je u Novom Sadu. :fantom:

Autonomaši

a ima i novih momenata
Престао сам да носим маску јер човек је чудак у тој ситуацији. 

verujem da je srbijica i po ovome izuzetak u svetu, da se najprominentniji clan kriznog staba stidi da nosi masku.
a sinoc sam u toj svojoj radnoj kafani pochela da nosim masku pre i posle kafe. mene nije sramota [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

6 hours ago, Have_Fun said:

Rekli mu da priznaju samo EU green pass :D
On ima samo onaj nas obican zeleni sertifikat, sto moze da se skenira obicnim mobilnim telefonom, i kao eto, ne priznaju to iz nekog razloga :D

Srbija ne priznaje sopstvene digitalne sertifikate :D 

Ja trenutno imam samo obični. Juče sam ušao u Mekdonalds bez problema posle osam. Nevakcinisani ne mogu ni u Mek.:D

4 hours ago, Gylfi said:

Nije lepo porediti, znam.

Korona u novembru kao dva bombardovanja.

Da su bar od starta tako poredili, umesto sa komarcima i najsmešnijim virusima. Jbt, crtali nam krugove po livadi na manje od sto zaraženih, vojska držala prst na obaraču da puca u virus, morali pse da krijumčarimo na pišanje noću, a posle nas pustili da crkavamo.

Pa narod to hoce, vecinu zabole. Moze pola Srbije da umre, druga polovina bi se pravila da je sve ok. 

Stignu do bolnice i brecaju se na lekare kad ih pitaju da li su se vakcinisali

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.