December 16, 20213 yr 9 hours ago, Frank Pembleton said: Mene nevakcinisana koleginica ložila da nevakcinisani dobijaju 100% a mi ako se razbolimo 65%
December 16, 20213 yr 7 minutes ago, Svemir Zeka said: Mene nevakcinisana koleginica ložila da nevakcinisani dobijaju 100% a mi ako se razbolimo 65% Pametnica neka ta tvoja koleginica.
December 16, 20213 yr 12 hours ago, elementary said: Ljudi kako je zvanično kod nas,ako si vakcinisan 100% bolovanje, ako nisi 65%. To je zvanična informacija ili samo nešto što poturali po TV-u ? Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Tako bilo u pocetku u drzavnim firmama. Za 100% je potrebno dokazati da si se zarazio na poslu - sto kontam da je npr. medicinarima u covid odeljcima lako, a nama kancelarijskim radnicima samo ako smo imali dokazanu izlozenost na poslu...
December 16, 20213 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said: Mene nevakcinisana koleginica ložila da nevakcinisani dobijaju 100% a mi ako se razbolimo 65% Bilo je apsurda mnogo. Npr. nevakcinisana osoba ide u izolaciju dve nedelje ako je neko od ukucana pozitivan i prima 100%. Vakcinisana osoba u tom slucaju radi normalno. Kad dodju mame u situaciju da je dete pozitivno, ove nevakcinisane sede kuci i neguju dete a primaju 100%. A ove vakcinisane otvaraju bolovanje na negu deteta i primaju 65%. To je zaista tako bilo, ako su zdrave obe osobe i ne dobijaju pravo na bolovanje na sebe
December 16, 20213 yr Ima i ono. Razboli se clan porodice, ti ako si nevakcinisan i razbolis se, uzmes izolaciju od 14 dana i ne prijavljujes da si bolestan. Tako dobijas 100%, a ako si bolestan dobio bi 65%. Ludilo.
December 18, 20213 yr Ja juce isla na neko povece kucno okupljanje . Bila sam na klackalici Hocu/Necu i poklekoh. Definitivno mi je utisak da se kod nas korona ne sljivi ni promil
December 18, 20213 yr Moje mišljenje je da je dobro da je došlo do povlačenja delte pred omikron. Imam utisak da je u Evropi haotično jer su se pomešala dva soja dok je u južnoj Africi omikron došao posle delte i u tom smislu nekako čini mi se da su dobri u ovom trenutku.
December 18, 20213 yr 16 minutes ago, Sammael said: Ja bio u pabu, niko živi ne kontroliše više sertifikate. Sinoć je bilo baš pojačano opušteno svuda, čini mi se najviše još od letos.
December 18, 20213 yr 1 hour ago, gospa buba said: ovi gde sam ja bila sinoc ni ne rade posle 20 jer su avaksi Jedno od mojih omiljenih mesta (brat fidel/che) su avaksi i to agresivni po fb, nisam isao tamo od kako je krenula korona.
December 18, 20213 yr 1 hour ago, Sammael said: Ja bio u pabu, niko živi ne kontroliše više sertifikate. Monks bar uredno proverava, nema sanse da udjes i licnu i sve