Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih u Srbiji nema inficiranih koronavirusom, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ministarstvo dodaje da su od subote izlečena tri korisnika.

Od početka epidemije izlečeno je 5.955 korisnika i 3.099 zaposlenih u tim ustanovama.

Danas je „veliki dan za ustanove socijalne zaštite“ u Srbiji jer prvi put posle 15 meseci u tim ustanovama nije zabeležen nijedan nov slučaj zaraze koronavirusom – ni među korisnicima, ni među zaposlenima, izjavila je ministarka Darija Kisić Tepavčević.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

35 minutes ago, Jumanji said:

Ajd ovde, posto ce vise ljudi da vidi verovatno

A Udruzenje lekara ujedinjeni protiv kovida, uputio otvoreno pismo javnosti i javni poziv zdravstvenim vlastima na akciju

https://ujedinjeni-protiv-kovida.net/2021/06/27/poziv-na-akciju/

Posle sezone festivala bejbe.

I mensečini -.-

Ja ono jesam pristalica "bodi ne pitaj", ali danas sam doživela trenutak "ja imam pravo na svoje mišljenje" kad nam je firma zatražila dokaze o vakcinaciji (pošto su nas vratili sve na posao i otprilike kreće autohtoni soj)

Pa me interesuje onako "vizavi" - je l imaju oni prava na to, i po kom osnovu?

iskuliraj uz sudoku, goblen…

ne zamaraj se nebitnim pitanjima

Ma baš sam se iznervirala jer su ovim novim proglasom nevakcinisanima (a u firmi imamo nula njih koji imaju stvaran razlog da se ne vakcinišu, zapravo ih nema mnogo) - omogućili rad od kuće a nas ostavili da na +40 sedimo tamo dok nam kovid redar pali i gasi klimu

Opet antivakser ima veća privilegije nego vakser.

kapitalizam. nema vera nacija rod i broj. nema pravda. nema nishta.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Opet rastu brojevi.

Ma baš sam se iznervirala jer su ovim novim proglasom nevakcinisanima (a u firmi imamo nula njih koji imaju stvaran razlog da se ne vakcinišu, zapravo ih nema mnogo) - omogućili rad od kuće a nas ostavili da na +40 sedimo tamo dok nam kovid redar pali i gasi klimu

Opet antivakser ima veća privilegije nego vakser.
gledam dobro ste proshli. mogli su i da vas zamole da im odnesete doruchak na gajbu, kad krenete u preduzece.

srbija je bez mozga, to nam je shto nam je. da trpimo nepravde i da nam se smeju.

nije srbija ostrvo nenormalnosti u moru intelekta, pogledajmo samo npr evropsko prvenstvo u fudbalu koje se igra pred punim tribinama bez ikakvih mera, sa sve gostujucim navijacima.

u poslednje vreme me bash briga shto su drugi vece budale.

1 hour ago, precog said:

nije srbija ostrvo nenormalnosti u moru intelekta, pogledajmo samo npr evropsko prvenstvo u fudbalu koje se igra pred punim tribinama bez ikakvih mera, sa sve gostujucim navijacima.

nemoj tako. na vembli primaju samo 60 iljada.

Vučić odlikovao Dodika, Mikija Manojlovića, dr Šeklera, a evo ko je još poneo orden povodom VIDOVDANA

blic.rs/vesti/politika/uzivo-vucic-odlikovao-dodika-mikija-manojlovica-dr-seklera-a-evo-ko-je-jos-poneo/llkdk8b

Background Picker
Customize Layout