Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Koje (?)Kanarsko?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

dana pređašnjeg

7 hours ago, SNARC said:

I da Djani ne placa porez..jer Djani je bracela.

I oni sto pevaju Garu.

grammar nazi: kaze se bracala!

Jel radi neko od vas utaju poreza

Ne znam za vas, ali meni je posle četiri dana na poslu dosadio normalan život. Shvatila sam da nemam šta da obučem, sad moram i na to da dajem pare. Plus hoće da naručuju woltove, šta je falilo mom frižideru.

izgleda da opet malkice stelujemo brojcice, radi brze pobede. 

izgleda da opet malkice stelujemo brojcice, radi brze pobede. 
mislish? :unsure:

sent from bubamoto

koje smo sreće, tama ćemo proslaviti pobedu nad koroljom, a zapljusnuće nas indijski val.

1 hour ago, Filozof manijak said:

koje smo sreće, tama ćemo proslaviti pobedu nad koroljom, a zapljusnuće nas indijski val.

sve nas nosi isti val... :violin:

1 hour ago, gospa buba said:

mislish? :unsure:

sent from bubamoto

pricaju zdravstveni radnici o nekim nelogicnostima. nije preterano, ali se nesto desava.

Meni deluje da sada peglaju smrtne slučajeve, odnosno da "prebacuju" umrle od pre mesec-dva.

Bilo je 8, pa 9, pa sad 10.

@az67 postavi one grafikone o broju sahrana,  pa ce se videti

E drugari,
Nemilim slučajem došao sam u posed određene količine leka Farin.
Koliko se sećam, to je bilo potrebno ljudima sa koronom.
Javite se na pm ili kako god ako nekome treba.
Ako ovo treba na neku drugu temu, neka moderacija prebaci.

.... Shiit has hit the fan!

eyoIdIx.png

Background Picker
Customize Layout