June 3, 20213 yr 7 hours ago, SNARC said: I da Djani ne placa porez..jer Djani je bracela. I oni sto pevaju Garu. grammar nazi: kaze se bracala!
June 3, 20213 yr Ne znam za vas, ali meni je posle četiri dana na poslu dosadio normalan život. Shvatila sam da nemam šta da obučem, sad moram i na to da dajem pare. Plus hoće da naručuju woltove, šta je falilo mom frižideru.
June 4, 20213 yr izgleda da opet malkice stelujemo brojcice, radi brze pobede. mislish? sent from bubamoto
June 4, 20213 yr koje smo sreće, tama ćemo proslaviti pobedu nad koroljom, a zapljusnuće nas indijski val.
June 4, 20213 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: koje smo sreće, tama ćemo proslaviti pobedu nad koroljom, a zapljusnuće nas indijski val. sve nas nosi isti val...
June 4, 20213 yr 1 hour ago, gospa buba said: mislish? sent from bubamoto pricaju zdravstveni radnici o nekim nelogicnostima. nije preterano, ali se nesto desava.
June 4, 20213 yr Meni deluje da sada peglaju smrtne slučajeve, odnosno da "prebacuju" umrle od pre mesec-dva.
June 5, 20213 yr E drugari,Nemilim slučajem došao sam u posed određene količine leka Farin.Koliko se sećam, to je bilo potrebno ljudima sa koronom.Javite se na pm ili kako god ako nekome treba.Ako ovo treba na neku drugu temu, neka moderacija prebaci. .... Shiit has hit the fan!