March 29, 20214 yr Kako (donekle) povratiti poverenje u državu? 1. Da se oformi novi štab (ili ostavi ovaj ako nema boljih) i da se samo on bavi problemom. 2. Zvanične izjave da daju isključivo članovi tog štaba, samo na javnom servisu. 3. Ako im se baš priča, onda kod Marića, Sarape i sl. i ni reči o pandemiji tamo. 4. Predsednik da se bavi protokolom, premijer(ka) logistikom. 5. Istraživački novinari da cepaju maksimalno i čačkaju gde god mogu, da se naoštrimo za posle. Ja bih u ovom slučaju (teška srca) dao još jednu šansu državi da me ubedi da nešto radi. I bilo bi lakše odrediti ko je za medalju a ko za bukagije. shta je tebe spopalo sent from bubamoto
March 29, 20214 yr Author Mihajlo mu je u septembru otisao na studije, gle cuda, u inostranstvo. Bila I slika u novinama.
March 29, 20214 yr Mihajlo mu je u septembru otisao na studije, gle cuda, u inostranstvo. Bila I slika u novinama.dobro to su mu drugari sigurno platili, nema on od chega. mozda je i pametno dete videcemo shta ce da donese kad se vrati kuci da preuzme barjak revolucije.sent from bubamoto
March 29, 20214 yr 48 minutes ago, angelada said: Pisalo je na tviteru da je 27.3. slavio 18. rođendan negde, ali objavio je Peca Popović iz Tabloida, pa ja to malo uzimam s rezervom, mada me ništa više ne čudi. aha, to li je, i mislila sam da dete nije još sasvim odraslo i osamostalilo se
March 29, 20214 yr 7 hours ago, BlackGeorge said: Auuuuu... Krenuli smo malo grubo, a? https://nova.rs/vesti/hronika/video-interventna-razbija-vrata-kad-rastura-korona-zurke/ I sad lepo napišu svima kaznu po 50.000 din da je plate u roku od 7 dana ILI da donesu potvrdu o započetoj vakcinaciji u kom slučaju plaćaju samo 5.000din i to čisto samo zato što su bilmezi. Eto, pa ako me se za dan bezbednosti sete...
March 29, 20214 yr Problem je sto su policajci bahati jer ih je neko drkao da idu u nocnu akciju a bili bi verovatno isti takvi uvek, jel.Ta osionost kao da hapse masovne ubice a ne samo budale koje sede u kafani.Treba to fino, gospodski a onda svakom poslati cestitku na 1000 eura, gazda u mardelj
March 29, 20214 yr Danas mi je bas bilo neprijatno u gsp. Jesam ja vakcinisana i sve je to super, ali - bas je porastao broj ljudi bez maske, ili podbradak maska. Jos malo pa cu patiti za ovima sto izbace nos. Pritom ja uopste nisam u nekoj paranoji, ali - zelim da se ovo zavrsi ikad, po mogucstvu sto pre, ali danas u autobusu brrr... Pokusavam da izbacim sliku iz glave.
March 29, 20214 yr Interventna dobrim delom i jeste noćna smena, i nisu ovi ništa spec bahati, interventna se uvek tako ponaša.
March 29, 20214 yr 32 minutes ago, Jumanji said: Pa da, toplije je i svi se "guse". tako je, ovi se gushe i umiru a kolege im odvracaju narod od vakcinacije. da se ne zapita nikako chovek hoce li da probaju da reshe to u svojoj kuci
March 29, 20214 yr 24 minutes ago, gospa buba said: tako je, ovi se gushe i umiru a kolege im odvracaju narod od vakcinacije. da se ne zapita nikako chovek hoce li da probaju da reshe to u svojoj kuci Kako? Ne mogu da strajkuju, nece da odbiju da lece narod. Cute i trpe i broje mrtve. Ne znam sta mogu da urade. Iako na onom protestu lekara na trgu , koliko ih je bilo? Nesto malo tipa trides3t?
March 29, 20214 yr deluje mi da od kada je szo izrazila skeptičnost u vezi sa brojevima koje objavljuje naš kš da su ovi počeli lagano da ih dižu pre svega mislim da broj preminulih
March 29, 20214 yr 3 hours ago, angelada said: Danas mi je bas bilo neprijatno u gsp. Jesam ja vakcinisana i sve je to super, ali - bas je porastao broj ljudi bez maske, ili podbradak maska. Jos malo pa cu patiti za ovima sto izbace nos. Pritom ja uopste nisam u nekoj paranoji, ali - zelim da se ovo zavrsi ikad, po mogucstvu sto pre, ali danas u autobusu brrr... Pokusavam da izbacim sliku iz glave. To je malo čudno. Ja generalno nemam takva iskustva, danas sam promenio 4 linije i samo troje u te 4 linije nisu nosili masku. A onda se desi da uđem u autobus i da pola autobusa ne nosi masku, onda lepo izađem na sledećoj stanici i sačekam sledeći autobus.