Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, Tsai said:

jbt sta je u glavi tim mentolima.. :isuse: sta

Nista...apsolutno nista.

Samo potreba da se zadovolji sopstvena guzica... nema tu 150 nervnih celija u celom tom kaficu na gomili

I ozbiljno pizdim jer ja godinu dana nisam odveo dete da se igra sa vrsnjacima, nije isao ni u vrtic, nismo isli ni na more ni na bazen, nisam ga naucio da pliva... Zena i ja nismo otisli u bioskop, ja sa drugarima na pivo. Godinu dana bend nije imao nijednu svirku a ukupno imali 3 probe.

Pa znas sta... zakljucavaj goveda ... jebes ti to sve kada mi normalni trpimo zbog budala.

21 hours ago, vememah said:

Virus se ne prenosi samo kapljično, prenosi se i aerosolom. Pri nepovoljnim okolnostima u zatvorenom virus se može zakačiti za svega 5 minuta na udaljenosti od 7 m ili čak ako se osoba nađe u prostoriji u kojoj je prethodno bila zaražena osoba.

Od pocetka korone do danas evo skoro godinu dana.Racunaj da sam tri cetri puta nedeljno po sat ipo dva u kaficu,izgleda da me je samo Bog spasio od iste,ili su im ova istrazivanja ravna kurcu.

5 minutes ago, Блок_64 said:

...izgleda da me je samo Bog spasio od iste,ili su im ova istrazivanja ravna kurcu.

Ili si, daj bože, preležao na nogama, a da nisi ni znao?

:fantom:

Bog te je spasio od iste, a tvoja istraživanja su ravna kurcu

13 hours ago, Filozof manijak said:

Ima rešenja, a to je odricanje od dosadašnjeg načina života, adaptacija na novu realnost.

A realnost je da budu ljudi zakljucani u kucu i umru od gladi.

10 hours ago, Misko said:

naravno da je neposteno, ali, nemamo  bas neke opcije..

Imamo.Ne mora tacno u ponoc svako vece na cunami splavovima da bude vatromet,jer neko tamo slavi rodjendan.I to naravno ne vidi nijedna televizija ni policija,ili ne zele ili ne smeju da vide.

u fazi smo epidemije kadaa je to nedovoljno..da se o tome mislilo u januaru, kada su brojke konacno pale..ovako djoka...ili da gasimo sto se gasiti moze, ili da izgorimo svi, trece nema...

5 hours ago, Mos said:

Ko se vakciniše može u kafić?

Slazem se.Samo da bude dovoljno vakcina za sve.

razmisljam mozda ne bi bilo lose uvesti da ne mozes ni na jednu manifestaciju da ides bez potvrde o vakcinaciji: exit, guca, toni cetinski u kombank dvorani, sedmorica mladih... pri kupovini karte ocitavas qr kod i to je to

jednostavno je

kina ima nešto više stanovnika od srbije, a broj slučajeva je malo manji

sad lepo prodaju vakcine od 100usd+ po komadu, samo zato što su sačuvali ekonomiju zatvaranjem

izbor je vrlo lak, ili ćeš sam zatvoriti ili će te zatvoriti korona, a znatno je skuplje ovo drugo

24 minutes ago, Tsai said:

razmisljam mozda ne bi bilo lose uvesti da ne mozes ni na jednu manifestaciju da ides bez potvrde o vakcinaciji: exit, guca, toni cetinski u kombank dvorani, sedmorica mladih... pri kupovini karte ocitavas qr kod i to je to

Iskreno, gornja ponuda je takva da (što se mene tiče) nikakva potvrda nije potrebna.

15 minutes ago, Re-ac-tor said:

Iskreno, gornja ponuda je takva da (što se mene tiče) nikakva potvrda nije potrebna.

Ides u bioskop vrv? Na svirke, neke? 

Pa nek' policija sad zaključa njih na 15 dana i dotura im klopu i piće uz naplatu.

Žurka od 15 dana, svi srećni.
a ako ima jedan zarazan, moze i eksperiment da se prati. njima ionako nije vazno, mladi, zdravi, jednom se zivi :dry:

sent from bubamoto

2 minutes ago, Tsai said:

Ides u bioskop vrv? Na svirke, neke? 

Bioskop umro kao i većina onih na čije svirke bih išao.

5 hours ago, Блок_64 said:

A realnost je da budu ljudi zakljucani u kucu i umru od gladi.

Ne znam u kojoj realnosti bi se desilo da ljudi umiru zaključani od gladi, osim u fantazijama protivnika lockdown-a.

Jel umro neko od gladi proletos, zaključan?