March 1, 20214 yr On 1. 3. 2021. at 20:09, gospa buba said: ja brashna i rize imam od proshlog, a vi gledajte shta cete. i grashka kilo, za kratak pokazni lokdaun i cimeta..cimeta nikad dosta sent from bubamoto Kvasac...nista bez kvasca. Za cimet aplauzi..eto, ucinih dobro delo
March 1, 20214 yr On 1. 3. 2021. at 20:09, gospa buba said: ja brashna i rize imam od proshlog, a vi gledajte shta cete. i grashka kilo, za kratak pokazni lokdaun i cimeta..cimeta nikad dosta sent from bubamoto imam svega još dve tri gajbe piva i to je to
March 1, 20214 yr Za britanski se prica da je registrovan u Hrvatskoj, za juznoafricki u Makedoniji, ovde nista nisam cula, mi smo imuni valjda
March 1, 20214 yr Kako to misliš? Ima više od 5 nedelja kako su objavili da je britanska varijanta uočena u Srbiji. Edited March 1, 20214 yr by vememah
March 1, 20214 yr On 1. 3. 2021. at 15:43, Aleksija said: evo braca rusi sta kazu https://rs.n1info.com/svet/u-rusiji-raste-broj-onih-koji-ne-zele-da-se-vakcinisu-sputnjik-v-vakcinom/ U koju verziju nastanka virusa verujete: nastao prirodnim putem, nastao veštačkim putem i predstavlja novi oblik biološkog oružja, ne znam Izvori informisanja: TV; drugovi, rođaci i komšije; internet portali; društvene mreže; kanali na Telegramu; sveukupno Zašto niste spremni da se vakcinišete ovom (Sputnjik V) vakcinom (procenti među nespremnima): plašim se nuspojava; treba sačekati da se završe sva ispitivanja, vakcinacija protiv koronavirusa nema smisla; protivim se vakcinaciji protiv bilo čega; imam kontraindikacije; ostalo; ne znam Da li ste spremni da se vakcinišete domaćom vakcinom Sputnjik V (u procentima ispitanika po svakoj starosnoj grupi): da; ne; već sam se vakcinisao; ne znam 18-24 godine; 25-39; 40-54; 55 godina i stariji; sveukupno Da li ste spremni da se vakcinišete domaćom vakcinom Sputnjik V (u procentima ispitanika koji se plaše ili ne plaše da će se zaraziti): da; ne; već sam se vakcinisao/la; ne znam plašim se da ću se zaraziti; ne plašim se da ću se zaraziti; ne znam; sveukupno https://www.levada.ru/2021/03/01/koronavirus-vaktsina-i-proishozhdenie-virusa/ Edited March 1, 20214 yr by vememah
March 1, 20214 yr On 1. 3. 2021. at 21:02, Dankan Ajdaho said: Da li se zna u kojoj meri je britanski soj prisutan kod nas? Reklo bi se da rastura jer samo tako ima neke logike da brojke opet budu ovakve.
March 1, 20214 yr On 1. 3. 2021. at 20:52, SNARC said: Kvasac...nista bez kvasca. Za cimet aplauzi..eto, ucinih dobro delo imam kvasac imam prashak za pecivo On 1. 3. 2021. at 21:04, renne said: imam svega još dve tri gajbe piva i to je to i alkohola, al sad ne pijemo. od oraja likera taman za mesec dana policijskih sati, to je neophodno i spremni smo! vi mislite da ce stvarno da zakljuchavaju?
March 1, 20214 yr On 1. 3. 2021. at 21:49, renne said: nisam siguran da neće, obzirom da su malo pogubljeni ali shto su pogubljeni? ovde je sve vreme isto sranje, isti lud i isti zbunjen, isti bash nas briga najjachi smo! shta se sad promenilo? novi soj? Edited March 1, 20214 yr by gospa buba
March 1, 20214 yr Verovatno od četvrtka ili petka do onog tamo vikenda tj nedelje/ponedeljka. To je desetak dana plus dva vikenda.
March 1, 20214 yr Kako stvari stoje, izgleda da srpska ekonomija ponajvise zavisi od toga koliko ce kafa blejaci tokom dana da ispiju. Ergo - zakljucavanje no way.