Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 1. 3. 2021. at 20:09, gospa buba said:

ja brashna i rize imam od proshlog, a vi gledajte shta cete. i grashka kilo, za kratak pokazni lokdaun :dry:

i cimeta..cimeta nikad dosta :hihi:

sent from bubamoto

Kvasac...nista bez kvasca.

Za cimet aplauzi..eto, ucinih dobro delo :)

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

traze 7-10 dana i za tu odluku im treba 7-10 dana

Da li se zna u kojoj meri je britanski soj prisutan kod nas?

On 1. 3. 2021. at 20:09, gospa buba said:

ja brashna i rize imam od proshlog, a vi gledajte shta cete. i grashka kilo, za kratak pokazni lokdaun :dry:

i cimeta..cimeta nikad dosta :hihi:

sent from bubamoto

imam svega

još dve tri gajbe piva i to je to

Za britanski se prica da je registrovan u Hrvatskoj, za juznoafricki u Makedoniji, ovde nista nisam cula, mi smo imuni valjda

Kako to misliš? Ima više od 5 nedelja kako su objavili da je britanska varijanta uočena u Srbiji.

Edited by vememah

On 1. 3. 2021. at 15:43, Aleksija said:

EvY3pRfWQAcySMo?format=jpg&name=900x900

U koju verziju nastanka virusa verujete: nastao prirodnim putem, nastao veštačkim putem i predstavlja novi oblik biološkog oružja, ne znam
Izvori informisanja: TV; drugovi, rođaci i komšije; internet portali; društvene mreže; kanali na Telegramu; sveukupno

EvY3pReXUAEuYEd?format=jpg&name=900x900

Zašto niste spremni da se vakcinišete ovom (Sputnjik V) vakcinom (procenti među nespremnima):
plašim se nuspojava; treba sačekati da se završe sva ispitivanja, vakcinacija protiv koronavirusa nema smisla; protivim se vakcinaciji protiv bilo čega; imam kontraindikacije; ostalo; ne znam

EvY3pRaXIAEhqgl?format=jpg&name=900x900

Da li ste spremni da se vakcinišete domaćom vakcinom Sputnjik V (u procentima ispitanika po svakoj starosnoj grupi): da; ne; već sam se vakcinisao; ne znam
18-24 godine; 25-39; 40-54; 55 godina i stariji; sveukupno

EvY3pRfWgAA-PDA?format=jpg&name=900x900

Da li ste spremni da se vakcinišete domaćom vakcinom Sputnjik V (u procentima ispitanika koji se plaše ili ne plaše da će se zaraziti): da; ne; već sam se vakcinisao/la; ne znam
plašim se da ću se zaraziti; ne plašim se da ću se zaraziti; ne znam; sveukupno

https://www.levada.ru/2021/03/01/koronavirus-vaktsina-i-proishozhdenie-virusa/

Edited by vememah

On 1. 3. 2021. at 21:02, Dankan Ajdaho said:

Da li se zna u kojoj meri je britanski soj prisutan kod nas?

Reklo bi se da rastura jer samo tako ima neke logike da brojke opet budu ovakve. 

On 1. 3. 2021. at 20:52, SNARC said:

Kvasac...nista bez kvasca.

Za cimet aplauzi..eto, ucinih dobro delo :)

imam kvasac imam prashak za pecivo :D

On 1. 3. 2021. at 21:04, renne said:

imam svega

još dve tri gajbe piva i to je to

i alkohola, al sad ne pijemo. od oraja likera taman za mesec dana policijskih sati, to je neophodno i spremni smo! :unsure:

vi mislite da ce stvarno da zakljuchavaju?

nisam siguran da neće, obzirom da su malo pogubljeni

On 1. 3. 2021. at 21:49, renne said:

nisam siguran da neće, obzirom da su malo pogubljeni

ali shto su pogubljeni? ovde je sve vreme isto sranje, isti lud i isti zbunjen, isti bash nas briga najjachi smo! shta se sad promenilo? novi soj?

Edited by gospa buba

Verovatno od četvrtka ili petka do onog tamo vikenda tj nedelje/ponedeljka. To je desetak dana plus dva vikenda.

Bogami,  ja neću poštovati dnevna zaključavanje ako ih bude.

#nedamoproleće

Kako stvari stoje, izgleda da srpska ekonomija ponajvise zavisi od toga koliko ce kafa blejaci tokom dana da ispiju.

Ergo - zakljucavanje no way.

Hahahahah, to im je jednom proslo kad smo jos svi bili sludjeni. Nikad vise.

Background Picker
Customize Layout