Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

treba i pdv da se plaća sutra :dry:

Ja radim u zdravstvu. Sutra idem na posao, da uzmem šta mi treba za rad od kuće. Nisam dobila nikakvo obaveštenje, a ni ne očekujem ga, jer su tamo sve moroni. Preživela sam rak, tako da nema nameru da me ubiju kolege svojim neodgovornošću.

• Author
1 minute ago, Ted said:

moja supruga (državni sektor) dobila je obaveštenje da na posao ne dolaze stariji od 60 godina, hronični bolesnici i roditelji dece do 12 godina

Obavestenje mailom, sms-om, telefonom? Ipak je nedelja uvece, kad su pre doneli takve odluke?

To se ne radi tako . Valjda prvo definišeš šta i kako pa objaviš. Imali su ceo dan da se dogovore , pogotovu što je nedelja uvece .

1 minute ago, Bogotac said:

sta to znaci?

Ništa, to ja vežbam šta ću sutra da odgovaram na pozive klijenata :D

1 minute ago, čekmeže said:

Ništa, to ja vežbam šta ću sutra da odgovaram na pozive klijenata :D

aaaaaaaa budalo :lolol:

Kako naši gastarbajteri zamišljaju da dođu u Srbiju za Uskrs, kada je tamo"žakopavanje šinko" i zatvaranje granica, kao i u mnogim drugim evropskim zemljama?

1 minute ago, Arkadija said:

Kako naši gastarbajteri zamišljaju da dođu u Srbiju za Uskrs, kada je tamo"žakopavanje šinko" i zatvaranje granica, kao i u mnogim drugim evropskim zemljama?

Kad budu dolazili jedan pasoš, kad se budu vraćali, drugi. Business as usual.

nema uskrsa ove godine

6 minutes ago, Milosh76 said:

Obavestenje mailom, sms-om, telefonom? Ipak je nedelja uvece, kad su pre doneli takve odluke?

mejlom. a siguran sam da to nije na nivou svih državnih organa kao neko opšte pravilo. možda i bude nekog opšteg pravila za koji dan.

ja sam u privatnom sektoru, dobio sam obaveštenje da sutra radim kao i prethodne nedelje, što znači tri sata ofis ostalo od kuće.

Vanredno stanje u Beogradu: Smanjuje se obim javnog prevoza, kafići rade do 20h

Nisam ni očekivao ništa manje imbecilno od budala iz gradske uprave. Sad će u gradskom prevozu gužve da budu veće, ljudi bliži jedni drugima, genijalno.

Izgleda de je neki debil procenio da je korona posebno opasna i prenosiva posle 20h.

Edited by Anonymous

1 minute ago, Anonymous said:

Vanredno stanje u Beogradu: Smanjuje se obim javnog prevoza, kafići rade do 20h

Nisam ni očekivao ništa manje imbecilno od budala iz gradske uprave. Sad će u gradskom prevozu gužve da budu veće, ljudi bliži jedni drugima, genijalno.

Izgleda de je neki debil procenio da je korona posebno opasna i prenosiva posle 20h.

Kakav sumrak mozga jbte

Svašta, zapravo ništa nisu uradili. 

Ostavljeni da rade kafici?¿ onda bolje nek stave koronu u meni

Smanjuju prevoz na vikend rezim, a radna obaveza ostaje kao i do sada.