December 4, 20204 yr 1 hour ago, SNARC said: Tacka 1. Imamo nove mere Tacka 2. Mere su do jaja Tacka 3. Vi ste losi Tacka 4. Aj zdravo 1. zabole me kurac 2. i za ovo me zabole kurac 3. hmmm. za ovo, zabole me kurac 4. od svega, za ovo zadnje me najvise zabole kurac
December 4, 20204 yr 18 minutes ago, renne said: 7782 69 270 8 vise umrlih ali cak 18 manje na respiratoru nego juce, to moze biti tracak optimizma Ako su cifre uopste tacne
December 4, 20204 yr U Hrvatskoj skoro 4k manje zarazenih a 1 manje preminuo, i tako svaki dan, gledajuci i zemlje sa slicnim brojem stanovnika, recimo Austriju, Slovacku... lazovi lazovski.
December 4, 20204 yr 22 minutes ago, arkonada said: Pa ako se gledaju okolne zemlje i odnos, lažu samo tako. Iznenađenje... Ako se gleda bilo koja zemlja na svetu. Jednostavno ovakve statistike ne postoje.
December 4, 20204 yr 32 minutes ago, lo zingaro said: Jednostavno ovakve statistike ne postoje. Ali mi smo potomci solunskih ratnika, nismo sekaperse kao sav ostali svet
December 4, 20204 yr Samo da neko ne pomisli da branim ove iz KS, ali mislim da su nam sad cifre dnevno inficiranih i preminulih mnogo realnije nego sto je to bio slucaj u prethodna dva ciklusa. Za broj testiranih verujem da ni oni ne znaju koji su stvarni i sta oni tu racunaju. Broj preminulih je i u zemljama regiona bio manji nego sto je danas na slican broj zarazenih i onda kad je dostigao neki pik odrzava se na tom nivou. Daj boze da gresim, ali mi se cini da ovo kod nas nije pik bo broju preminulih, vec ce biti veci, mozda bude i trocifren u jednom trenutku.
December 4, 20204 yr 4 minutes ago, AcaRadio said: Ali mi smo potomci solunskih ratnika, kosovskih junaka nismo sekaperse kao sav ostali svet Ispravio, izvini... Nebeski narod po drugi put jurisa u carstvo nebesko...
December 4, 20204 yr predlazem kriznom stabu da ovo hitno uveze, 7 miliona pari i bok da te vidi Obućar napravio antikorona čizme, veličina 75 "održava" distancu Edited December 4, 20204 yr by Haralampije
December 4, 20204 yr 1 hour ago, renne said: Kakvo govedo ovaj seljačina ovaj post ti brate ne sadrzi nikavu informaciju. ako smem da primetim edip. ja sam potomkinjinja solunskog ratnika i sekapersa ko sav ostali svet. jel da brinem Edited December 4, 20204 yr by gospa buba
December 4, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: ovaj post ti brate ne sadrzi nikavu informaciju. ako smem da primetim edip. ja sam potomkinjinja solunskog ratnika i sekapersa ko sav ostali svet. jel da brinem Đerlek
December 4, 20204 yr 11 minutes ago, renne said: Đerlek to je osoba? prva reakcija mi je da ti gori neshto na shporetu zla sam, znam sam i shta kazu. ko je danas kriv, sitna djeca, zli nastavnici, hrishcani, zene Edited December 4, 20204 yr by gospa buba
December 4, 20204 yr Mi smo mahom potomci sekapersi koji su uspeli da se izvuku i ne postanu Solunski ratnici
December 4, 20204 yr 2 minutes ago, Delija67 said: Mi smo mahom potomci sekapersi koji su uspeli da se izvuku i ne postanu Solunski ratnici moja sekapersa se mislim nije vratila. no ostavila neki kusur potomstva. ne znam kolko se herojisao tamo, mi smo tada bili bash boranija Edited December 4, 20204 yr by gospa buba