Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Jedan moj poznanik došao sa kruzera pre mesec dana , zatim otišao malo na odmor u Tajland na dve nedelje , obišao par gradova po Srbiji , sad gde se nalazi nisam upućen.  Niko ga nigde nije pitao ništa o virusu .

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Vučić nikako da počne, vežba nastup.

Te što niko ništa ne pita, bolje da sami sebe zapitaju, ionako da ih je neko nešto i pitao, ne čini neku razliku. Ista stvar i sa karantinom.

55 minutes ago, colonelo said:

I Pantela pozitivan...

Radim blizu njegovog kafića.

U petak kafić zamandaljen, sa nalepljenim papirom, ispisanim rukom "Zatvoreno zbog kolektivnog godišnjeg odmora". How yes no, kafić u centru, nikad nije bio zatvoren...

9 minutes ago, Arkadija said:

Glavni problem je što se kod nas ništa ne poštuje. Glaedam debile sa mog posla kako proslavljaju nešto, ko zna koliko ih ima, a svi rade sa pacijentima.

Jebote, ako se medicinski radnici ponašaju tako, šta očekivati od ostalih :isuse:

Just now, mraki said:

Jebote, ako se medicinski radnici ponašaju tako, šta očekivati od ostalih :isuse:

Ja sam već pisala da je kd mojih stav čista zajebancija. rakija i luk.

Just now, Arkadija said:

Ja sam već pisala da je kd mojih stav čista zajebancija. rakija i luk.

Video, ali pomislio bih da su se malo uozbilji I skapirali ponešto u protekla 2-3 dana, ali avaj...

21 minutes ago, morgana said:

u cg se zatvaraju kafici, trzni centri, teretane, zabranjuje ulaz strancima osim ukoliko imaju prijavljen stalni boravak. naravno, lokalni vrac u hn je pozivao na litije, mislim da se nesto ljudi i okupilo, tako to ide kad se u 21. vijeku jaca crkva. no, sredice zdrava panika i te izgrede za dan dva.

Znači Ada Ciganlija i Avala ove godine, e super.

Vanredno stanje.

Vanredno stanje.

a u školu se može sutra

Koliko znam, Tajvan. A nije korisno u smislu da suzbija širenje, ali je korisno da se dobiju korisni poidaci koji onda mogu da se koriste za praćenje vektora infekcije, suzbijanje i lečenje onih kojima je neophodno (R0, CFR, procenti kritičnih)...

Hvala na odgovorima i svako dobro!

12 minutes ago, mlatko said:

a u školu se može sutra

Ne može, zatvaraju se.

jel može neko iz pravne službe ppp-a da protumači akt o uvođenju vanrednog stanja

zahvalan

:)

Videcemo ujutro Sluzbeni glasnik. Za sada je dostupan broj od petka

je l' sad vreme da se povlace novci iz banaka?

• Author
2 minutes ago, Have_Fun said:

je l' sad vreme da se povlace novci iz banaka?

Bice sutra od 9 ujutro :D 

Jos je rano za tu vrstu frke i panike

Background Picker
Customize Layout