March 15, 20205 yr Jedan moj poznanik došao sa kruzera pre mesec dana , zatim otišao malo na odmor u Tajland na dve nedelje , obišao par gradova po Srbiji , sad gde se nalazi nisam upućen. Niko ga nigde nije pitao ništa o virusu .
March 15, 20205 yr Te što niko ništa ne pita, bolje da sami sebe zapitaju, ionako da ih je neko nešto i pitao, ne čini neku razliku. Ista stvar i sa karantinom.
March 15, 20205 yr 55 minutes ago, colonelo said: I Pantela pozitivan... Radim blizu njegovog kafića. U petak kafić zamandaljen, sa nalepljenim papirom, ispisanim rukom "Zatvoreno zbog kolektivnog godišnjeg odmora". How yes no, kafić u centru, nikad nije bio zatvoren...
March 15, 20205 yr 9 minutes ago, Arkadija said: Glavni problem je što se kod nas ništa ne poštuje. Glaedam debile sa mog posla kako proslavljaju nešto, ko zna koliko ih ima, a svi rade sa pacijentima. Jebote, ako se medicinski radnici ponašaju tako, šta očekivati od ostalih
March 15, 20205 yr Just now, mraki said: Jebote, ako se medicinski radnici ponašaju tako, šta očekivati od ostalih Ja sam već pisala da je kd mojih stav čista zajebancija. rakija i luk.
March 15, 20205 yr Just now, Arkadija said: Ja sam već pisala da je kd mojih stav čista zajebancija. rakija i luk. Video, ali pomislio bih da su se malo uozbilji I skapirali ponešto u protekla 2-3 dana, ali avaj...
March 15, 20205 yr 21 minutes ago, morgana said: u cg se zatvaraju kafici, trzni centri, teretane, zabranjuje ulaz strancima osim ukoliko imaju prijavljen stalni boravak. naravno, lokalni vrac u hn je pozivao na litije, mislim da se nesto ljudi i okupilo, tako to ide kad se u 21. vijeku jaca crkva. no, sredice zdrava panika i te izgrede za dan dva. Znači Ada Ciganlija i Avala ove godine, e super.
March 15, 20205 yr Vanredno stanje.a u školu se može sutra Koliko znam, Tajvan. A nije korisno u smislu da suzbija širenje, ali je korisno da se dobiju korisni poidaci koji onda mogu da se koriste za praćenje vektora infekcije, suzbijanje i lečenje onih kojima je neophodno (R0, CFR, procenti kritičnih)... Hvala na odgovorima i svako dobro!
March 15, 20205 yr jel može neko iz pravne službe ppp-a da protumači akt o uvođenju vanrednog stanja zahvalan
March 15, 20205 yr Author 2 minutes ago, Have_Fun said: je l' sad vreme da se povlace novci iz banaka? Bice sutra od 9 ujutro Jos je rano za tu vrstu frke i panike