Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 15. 3. 2020. at 16:56, čekmeže said:

Da imaju čime da brišu guzice kad potroše sav onaj toalet papir što su uštekali.

:laugh:
najiskrenije sam "lolovao" :D

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

I Pantela pozitivan...

On 15. 3. 2020. at 11:59, Have_Fun said:

moze li meni laiku neko da objasni zasto je sad jurnjava da se podignu novci s racuna?
je l' to preti opasnost da banke nekima otmu pare s racuna?
zar se to uopste moze?
mislim, pise koliko ko ima na racunu, valjda se zato i drzi u banci jer je fazon sigurnije, zar ne?

Nema racionalnog objašnjenja za to rekao bih, panika kao takva.

Keš je sigurno i veći prenosnik virusa u odnosu na elektronski novac.

Kad čujem u 8 šta je odlučeno, moram nekako da se isključim sa teme i vesti o virusu, pustim film/seriju... čini mi se da i sam polako klizim u neki panika mod. :ph34r:

Edited by mraki

On 15. 3. 2020. at 18:12, colonelo said:

I Pantela pozitivan...

Pravi ili lazni?

ko je pantela ? 

On 15. 3. 2020. at 18:35, dùda said:

ko je pantela ? 

ili bivši fudbaler Zvezde ili premijerka

Ja razlikujem pozitivnU pantelu od pozitivnOG pantele. 

Edited by ZerrorR

Marko Pantelic, preneo mu Kokeza verovatno. Pantela je kum Dejana Stankovica, znaci ako su se videli, ceo tim Zvezde mora u izolaciju.

Velike su gužve na Horgošu, čeka se jače od 5 sati, samo danas je izdato 1000 rešenja ljudima iz Srbije koji se vraćaju kući da treba da se samoizoluju 14 dana

Dobra odluka:

Zatvaraju se svi ugostiteljski objekti u Banjaluci

u cg se zatvaraju kafici, trzni centri, teretane, zabranjuje ulaz strancima osim ukoliko imaju prijavljen stalni boravak. naravno, lokalni vrac u hn je pozivao na litije, mislim da se nesto ljudi i okupilo, tako to ide kad se u 21. vijeku jaca crkva. no, sredice zdrava panika i te izgrede za dan dva.

Glavni problem je što se kod nas ništa ne poštuje. Glaedam debile sa mog posla kako proslavljaju nešto, ko zna koliko ih ima, a svi rade sa pacijentima.

On 15. 3. 2020. at 18:58, morgana said:

u cg se zatvaraju kafici, trzni centri, teretane, zabranjuje ulaz strancima osim ukoliko imaju prijavljen stalni boravak. naravno, lokalni vrac u hn je pozivao na litije, mislim da se nesto ljudi i okupilo, tako to ide kad se u 21. vijeku jaca crkva. no, sredice zdrava panika i te izgrede za dan dva.

Ja pozivam sve vernike na lizanje hramova, ikona, katedrala, džamija, svetih mesta, relikvija. 21. vek je, vreme je da se sa time završi, pa makar i na ovaj način.

Malopre mi se javio drugar, stigao sa kruzera. 

Leteo sa Kariba preko Nemačke do Beograda, pitali ga na svim aerodromima kako se oseća i da li ima temperaturu. Nikakav karantin, ništa.

On 15. 3. 2020. at 19:02, JozoMujica said:

Malopre mi se javio drugar, stigao sa kruzera. 

Leteo sa Kariba preko Nemačke do Beograda, pitali ga na svim aerodromima kako se oseća i da li ima temperaturu. Nikakav karantin, ništa.

I moj. Samo Mediteran, iskrcavanje u Barseloni gde je proveo dan, pa preko Beča u Beograd, pa kući i u grad. Doduše verujem na švaleraciju, a ne u neki provod.

Background Picker
Customize Layout