Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Kon rekao da virus još uvek nije u cirkulaciji. Šta to tačno znači? Sudeći po informacijama koje pristižu ne bi se reklo da je baš najtačnije.

Zašto ne objavljuju da je dosta mlađih ljudi na respiratorima? Možda bi onda bar malo došlo iz dupeta u glavu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Imaš takav nick a pitaš. Moraju da guraju priču da se stvari drže pod kontrolom dok se to još može.

Možda je već neko pisao, ali meni i dalje nije jasno kako zamišljaju da im ljudi dođu na posao , ako su ukinuli javni prevoz? Nemaju svi kola, niti svi poslodavci mogu da obezbede prevoz?
Zašto lepo ne vrate GSB, i u buseve mogu da uđu samo ljudi sa potvrdom o radnoj obavezi.
Pitao u kombinatu, kažu da su zvali ljude "za kontakt" i da je bilo otprike "nemamo još informacija" "snađite se"

... Shiit has hit the fan...

7 minutes ago, Malvo said:

Na kraju ispade da na respiratorima ima vise 30-godisnjih muskaraca nego penzionera :isuse: Samo trojicu izbrojasmo ovde na forumu.

e jbg ali tako je izgleda

ja lično poznajem majku ovog dečka što je u izolaciji ali za sada bi se reklo da nije zaražen, on je iz te firme u kojoj su i one, već sada čuvene, dve devojke

dakle, po tome što taj dečko zna, njih dve su uspele da zaraze 6 osoba. nadajmo se da je to i konačan broj

2 minutes ago, Conspirator said:

Kon rekao da virus još uvek nije u cirkulaciji. Šta to tačno znači? Sudeći po informacijama koje pristižu ne bi se reklo da je baš najtačnije.

Zašto ne objavljuju da je dosta mlađih ljudi na respiratorima? Možda bi onda bar malo došlo iz dupeta u glavu.

To verovatno znaci da misle da imaju vremena da zakljucaju ljude u kuce i stanove, nadam se da je u pravu

7 minutes ago, Conspirator said:

kada je to kon rekao?

Just now, villiem said:

To verovatno znaci da misle da imaju vremena da zakljucaju ljude u kuce i stanove, nadam se da je u pravu

to nema ama baš nikakve logike

pa jel' čovek koji se ovde javljao da ima simptome, odrično odgovorio na tri ona pitanja koja mu je postavila, čini mi se pt ?

dakle, niko ih ništa ne pita i ne registruje

1 hour ago, keitel said:

Gdje u gradu imaju samouslužne kase? Znam samo za Ikeu i Merkator.

I Tempo kod Ade. 

9 minutes ago, Goranz said:

Imaš takav nick a pitaš.

:lol:

7 minutes ago, Krošek said:

kada je to kon rekao?

Ja mislim da je pre par dana rekao upravo suprotno, da je virus u cirkulaciji vec neko vreme u Srbiji

tako je, rekao je da je u cirkulaciji, i to bas pre 2-3 dana

Conspirator propo

Background Picker
Customize Layout