March 21, 20205 yr Kon rekao da virus još uvek nije u cirkulaciji. Šta to tačno znači? Sudeći po informacijama koje pristižu ne bi se reklo da je baš najtačnije. Zašto ne objavljuju da je dosta mlađih ljudi na respiratorima? Možda bi onda bar malo došlo iz dupeta u glavu.
March 21, 20205 yr Imaš takav nick a pitaš. Moraju da guraju priču da se stvari drže pod kontrolom dok se to još može.
March 21, 20205 yr Ne znam da li je bilo ovo, ali... Scena kao iz South Parka. Avion iz Kine doneo 1 kutiju, mozda su rafaelo kuglice, nerealna scena. https://www.blic.rs/vesti/drustvo/korona-virus-srbija/j0jr5n4?fbclid=IwAR1sr2inrcUzcxp9dYyQ7dKS5-l9eqTPVq2IieDAaHngINsi4CtBM_LOD6E
March 21, 20205 yr Možda je već neko pisao, ali meni i dalje nije jasno kako zamišljaju da im ljudi dođu na posao , ako su ukinuli javni prevoz? Nemaju svi kola, niti svi poslodavci mogu da obezbede prevoz? Zašto lepo ne vrate GSB, i u buseve mogu da uđu samo ljudi sa potvrdom o radnoj obavezi.Pitao u kombinatu, kažu da su zvali ljude "za kontakt" i da je bilo otprike "nemamo još informacija" "snađite se" ... Shiit has hit the fan...
March 21, 20205 yr 7 minutes ago, Malvo said: Na kraju ispade da na respiratorima ima vise 30-godisnjih muskaraca nego penzionera Samo trojicu izbrojasmo ovde na forumu. e jbg ali tako je izgleda ja lično poznajem majku ovog dečka što je u izolaciji ali za sada bi se reklo da nije zaražen, on je iz te firme u kojoj su i one, već sada čuvene, dve devojke dakle, po tome što taj dečko zna, njih dve su uspele da zaraze 6 osoba. nadajmo se da je to i konačan broj
March 21, 20205 yr 2 minutes ago, Conspirator said: Kon rekao da virus još uvek nije u cirkulaciji. Šta to tačno znači? Sudeći po informacijama koje pristižu ne bi se reklo da je baš najtačnije. Zašto ne objavljuju da je dosta mlađih ljudi na respiratorima? Možda bi onda bar malo došlo iz dupeta u glavu. To verovatno znaci da misle da imaju vremena da zakljucaju ljude u kuce i stanove, nadam se da je u pravu
March 21, 20205 yr 7 minutes ago, Conspirator said: Kon rekao da virus još uvek nije u cirkulaciji. Šta to tačno znači? Sudeći po informacijama koje pristižu ne bi se reklo da je baš najtačnije. Zašto ne objavljuju da je dosta mlađih ljudi na respiratorima? Možda bi onda bar malo došlo iz dupeta u glavu. kada je to kon rekao?
March 21, 20205 yr Just now, villiem said: To verovatno znaci da misle da imaju vremena da zakljucaju ljude u kuce i stanove, nadam se da je u pravu to nema ama baš nikakve logike pa jel' čovek koji se ovde javljao da ima simptome, odrično odgovorio na tri ona pitanja koja mu je postavila, čini mi se pt ? dakle, niko ih ništa ne pita i ne registruje
March 21, 20205 yr kada je to kon rekao?Bio na Prvoj jutros.Ja video na Insajderovom sajtuhttps://insajder.net/sr/sajt/vazno/17419/Kon-Jo%C5%A1-nema-cirkulacije-virusa-u-Srbiji-zara%C5%BEeni-lekari-u-Ni%C5%A1u-su-velika-opomena-za-sve-nas.htm
March 21, 20205 yr 1 hour ago, keitel said: Gdje u gradu imaju samouslužne kase? Znam samo za Ikeu i Merkator. I Tempo kod Ade.
March 21, 20205 yr 5 minutes ago, Plajvi said: Ne znam da li je bilo ovo, ali... Scena kao iz South Parka. Avion iz Kine doneo 1 kutiju, mozda su rafaelo kuglice, nerealna scena. https://www.blic.rs/vesti/drustvo/korona-virus-srbija/j0jr5n4?fbclid=IwAR1sr2inrcUzcxp9dYyQ7dKS5-l9eqTPVq2IieDAaHngINsi4CtBM_LOD6E Ta jedna je verovatno za slikanje, inače verovatno imaju još unutra, toliko ret****** valjda nisu
March 21, 20205 yr 7 minutes ago, Krošek said: kada je to kon rekao? Ja mislim da je pre par dana rekao upravo suprotno, da je virus u cirkulaciji vec neko vreme u Srbiji