March 15, 20205 yr 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Vođa se u osam obraća naciji. Ne zaboravite tablete protiv povraćanja. I zgrazavajuce komentare da postujete na deponiju Edited March 15, 20205 yr by cedo
March 15, 20205 yr Nove odluke Vlade, zabranjena okupljanja više od 50 ljudi Ograničena visina cena osnovnih životnih namirnica, zaštitne opreme i dezinfekcionih sredstava.
March 15, 20205 yr 19 minutes ago, dùda said: ma preživeli ljudi rat meni smešna ova panika živela sam bez struje (propalo sve u zamrzivaču), vrućina bila, leto, i neke suhomesnate stvari se pokvarilo, nigde ničega pa se preživelo, niko nije umro od gladi I meni sve smesno ovo, kao jeste ozbiljno, ali jos uvek nema nikakvih posledica, i onda pogledam onaj nemacki video i smrznem se.
March 15, 20205 yr 23 minutes ago, dùda said: ma preživeli ljudi rat meni smešna ova panika živela sam bez struje (propalo sve u zamrzivaču), vrućina bila, leto, i neke suhomesnate stvari se pokvarilo, nigde ničega pa se preživelo, niko nije umro od gladi Trener Partizana, Italijan, pričao je o tome zašto je kod njih drugačije: "Velika je panika. Italijani nisu naučili na ovakav pritisak, u Italiji se uvek lepo živelo. Nije bilo bombardovanja, rata, nije bilo problema sa gorivom, hranom, embargom... Uvek si mogao da ideš gde god si želeo, mogao si u Ameriku da putuješ bez vize, dovoljno je bilo pet minuta da popuniš formular na kompjuteru. Sada imamo situaciju koja je svima nešto novo u životu i nastala je panika. LJudi noću, čekaju dva tri sata da se otvori supermarket, iako on radi normalno svakog dana. Neobjašnjivo".
March 15, 20205 yr 4 hours ago, Have_Fun said: moze li meni laiku neko da objasni zasto je sad jurnjava da se podignu novci s racuna? je l' to preti opasnost da banke nekima otmu pare s racuna? zar se to uopste moze? mislim, pise koliko ko ima na racunu, valjda se zato i drzi u banci jer je fazon sigurnije, zar ne? ne racunam sta se desavalo za vreme rata u Yu Da imaju čime da brišu guzice kad potroše sav onaj toalet papir što su uštekali.
March 15, 20205 yr 2 minutes ago, Milošica said: Ako se uvode vanredno stanje,da li je dozvoljeno putovanje od grada do grada? Zavisi od toga koliko će biti ograničeno kretanje, možda samo budu dozvolili odlazak na posao, transport itd.
March 15, 20205 yr @zgembo Pa to,ako ćale bude dolazio po mene ovih dana,biće dozvoljeno valjda. Edited March 15, 20205 yr by Milošica
March 15, 20205 yr Ovi naši za 24h testirali 15 ljudi. Na sajtu jutros u 8h pisalo da nije bilo uzoraka za testiranje, sad u 18h -15 testiranih i to je sve.
March 15, 20205 yr 6 minutes ago, Milošica said: Ako se uvode vanredno stanje,da li je dozvoljeno putovanje od grada do grada? Turistički ili na posao? Mislim da bez obzira da li ce doci do uvodjenja vanrednog stanja ili ne trebao bi sam da zakljucis da li je putovanje neodlozno. Edited March 15, 20205 yr by maheem
March 15, 20205 yr 1 minute ago, Milošica said: @zgembo Pa to,ako ćale bude dolazio po mene ovih dana,biće dozvoljeno valjda. Ok, sad razumem pitanje
March 15, 20205 yr 2 zarazena u 24h. 15 testiranih... Kako će nas ova kurcobolja lupiti po glavi? Koja su ono beše pitanja da bi bilo testiranje?
March 15, 20205 yr 2 minutes ago, ZerrorR said: Koja su ono beše pitanja da bi bilo testiranje? da li si bio/bila u Italiji ili u Kini i jel poznajes nekoga tamo
March 15, 20205 yr 40 minutes ago, gospa buba said: ma kon je ok lik,.dosadan i precizan, ako onda, ko je imao posla s njim u gzzz sigurno dobro zna. tako i treba da bude. zashto je uvodjen u prichu klovn zabavljach, to ce nam nekad objasniti kad izraelski tim organizatora stvarnosti napishe memoare. jedno su chobani budale na livadi, drugo chobani budale na globalnoj mrezi. ako chovek mora sa se bori i probija kroz gomile.djubreta da bi radio svoju struku kako treba, tu neshto bash nije u redu. sent from bubamoto to je ono sto najvise zastrasuje i lokalno i globalno...