Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

meni je čudno da žene nisu napravile zalihe uložaka. toga ima svugde kolko voliš. a ja sam jedino to pazarila malo više. :blush:

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Wc papir je supstitut za uloške :rolleyes:

1 minute ago, Filozof manijak said:

paracetamola 

:frust:

2 minutes ago, slepa živana said:

jel u srbiji?

U Srbiji.

Čudi me da nisu sačekali večerašnju konferenciju.Možda znaju nešto.

Edited by Milošica

1 minute ago, villiem said:

:frust:

Sto?

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Nemam zaliha, nemam ušteđevine u bankama, kući imam jednu tablu paracetamola i vitamina c...

Krzno mi je gusto, ja sam pravi medved :thumbup:

ja sam napravio samo zalihe piva, to su jedine zalihe koje mogu da podnesem, a osecao sam pritisak da nesto moram da nagomilam.

Edited by Nikodije

3 minutes ago, chandra said:

Sto?

ma moram nazad

ibuprofen nije dobar, javili francuzi sinoc, ovde

Edited by villiem

Jutros u merkatoru donesose odnekud nekoliko paketa sa asepsolom..Leb ti jebem kad je nastalo grabljenje, igrom slucaja sve same gospodje sa uradjenim noktima koje ne mogu da pocepaju najlon sa paketa a zapele kao mutave za telefon. 

Ogrebah se za jednu flajku..te sada mislim da smo snabdeveni za ako nam zapadne najgori ishod - Da nas naprednjaci vode kroz vanredno stanje. 

Inace, utiska sam da je sve Ok snabdeveno i da samo ujutru nastaje haos i grabez. Popodne se sve sredi i mirna Backa.

Mene zanima šta će biti sa cenom i zalihama gudre. Jeb'o wc papir i asepsol, bez toga se može...:fantom:

mi smo malopre vecali sta cemo danas za rucak i nismo uspeli ni tu da se dogovorimo bas lako. a onda je koalicioni otisao i zaboravio da kupi jednu od 4 stvari sa spiska. tako da smo od zaliha odustali :)

ono sto mi je vazno jeste da hronicni bolesnici iz mog okruzenja imaju dovoljno lekova i generalno, mislim da kod kupovine lekova slobodno moze i mao da se ispanici, ako vec ne znamo kako i da li ce nam zdravstvo funkcionisati za 15-20 dana (npr. ako za sledecu turu lekova treba da se jave 11.4 - nisam optimista da ce im se neko brzo javiti na taj telefon)

2 minutes ago, villiem said:

ma moram nazad

Jesu, i da je paracetamol ok.

2 minutes ago, villiem said:

ma moram nazad

To su valjda razlicite stvari. Paracetamol sme a ovo ne?

9 minutes ago, Filozof manijak said:

Nemam zaliha, nemam ušteđevine u bankama, kući imam jednu tablu paracetamola i vitamina c...

Krzno mi je gusto, ja sam pravi medved :thumbup:

kako stojis s rakijom?

u tom segmentu mogu da ti pomognem😁

Just now, Boza_zvani_Pub said:

To su valjda razlicite stvari. Paracetamol sme a ovo ne?

Da, tako su rekli, ministarstvo njihovo, uz ogradu kolege da se svako prvo konsultuje sa svojim lekarom , sto i ja podvlacim

1 minute ago, BWA said:

kako stojis s rakijom?

u tom segmentu mogu da ti pomognem😁

Ima šljive prepečenice, ubiVa svaki virus :D

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.