Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Vidim ja da se sve oko kovida pausalno radi,svaka procena, svaka analiza, pa i posle evo vec ima 7 meseci...na gloablnom nivou..tako da, ne cudim se vise nicemu, pa ni Konu, ni ovoj listi..pre neki dan videh istrazivanje da su  socijalna distanca i nosenje maski pomogle da  virus bude zarazniji, pa vi vidite..

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ko je kriv? Excel?

:mellow:

informaticari:fantom:

9 minutes ago, ragasto said:

Ko je kriv? Excel?

Gejc, jasno

shta cemo sad? :unsure:

najbolje bi bilo ovo shto kauboj kaze, da se izljubimo/izgrlimo sad, dok su bolnice prazne, da iskoristimo zdravstveno osiguranje u punom kapacitetu :s_w:

1 hour ago, ragasto said:

Ko je kriv? Excel?

vememah? 

ocem rec, deder neku statistiku  :D

Vidim ja da se sve oko kovida pausalno radi,svaka procena, svaka analiza, pa i posle evo vec ima 7 meseci...na gloablnom nivou..tako da, ne cudim se vise nicemu, pa ni Konu, ni ovoj listi..pre neki dan videh istrazivanje da su  socijalna distanca i nosenje maski pomogle da  virus bude zarazniji, pa vi vidite..
u pravu su, kad nema na koga da predje, virus ogladni i osili se josh vishe.

sent from bubamoto

bubo, nisu to moje reci, niti ja tvrdim da je to istina, samo navodim kao jos jedan primer pausalnosti i nagadjanja od strane strucnjaka i nauke...

u pravu SU, ne SI :hihi:

sent from bubamoto

4 hours ago, renne said:

EjKTybHXYAA5uPx?format=jpg&name=medium

I sad se pokazuje koliko su gadno omašili imbecili iz onog nesretnog Udrženja što su odustali od traženja odgovornosti Kriznog Štaba. 

A zasto su sad objavili, a ranije nisu?

On 28.9.2020. at 22:38, Krošek said:

ja nosim masku vani :fantom:

imao sam scene da ljudi navijaju za mene kao da trcim kros...

sto nosim masku. jako bizarno, da

i gledaju me oni sto ne nose maske, onako bulje i salju mi talase "skidaj to!"

nije da ja njih gledam, ja se trudim da ih ne gledam ali vidim ih perifernim vidom kako... okrecu glave za mnom :fantom:

a oni sto nose su dobri, oni ne bulje

:fantom:

(pa ti sad reci da nisam poludio u ovih par meseci)

Veći deo avgusta i septembra sam nosila masku i napolju jer je to bio jedini način da sprečim napade gušenja usled alergije na ambroziju.

I zaista, zveraju - kao što su zverali u pre-covid eri u turiste iz Azije sa maskama u javnom prevozu, u fazonu, vidi ovu budalu, zašto bi to iko radio.

Neverovatno koliko je pamćenje kratkotrajno. Zaboravismo nenormalnu paniku iz marta i aprila (diskusije na fejzbuku dal je uopšte bezbedno izaći na trčanje napolje jer šta ako zgaziš virus i uneseš u gajbu), zaboravismo šta nam je donelo raspuštanje, zaboravismo šta je uopšte COVID.

Meni su inače za jedan te isti modus operandi u periodu te prolećne panike razni ljudi govorili da sam neodgovorna (što ne držim domestos krpu ispred vrata, što blejim unutra 1 na 1 sa osobama koje se razumno čuvaju), a sada da preterano paničim (jer i dalje smatram da je virus opasan i da bi trebalo svi da nosimo maske u međugradskom autobusu, ili neću da blejim u kafiću unutra npr, a bilo je i ko se durio što neću na žurku jbt). Kao da kategorija razumnog opreza ne postoji, samo sve ili ništa, pa ovi koje zabole tuki za ronu čitaju oprez kao paniku. I razumem, kognitivna disonanca, nije lako recimo morati na posao a ne smeti u izlazak (ja privilegovana radim od kuće), dojadilo pa je lakše praviti se da nije strašno, a ima i faktor srama jer ti što su tebe pokušavali da posrame, Krošek, neke druge jesu uspeli da posrame  pošto je sad blam čuvati se od nezanemarljivo smrtonosne bolesti o kojoj i dalje ne znamo dovoljno, ali znamo recimo da neretko ostavlja dugoročne posledice. Zato treba nekada i njih šejmovati, smarati, insistirati, pa pička ti materina ako može hirurg da operiše s maskom pola dana možeš i ti da sediš u troli s njom.

Devedesetih sam bila dete, tako da mi je ovo prva velika prilika da vidim koliko je lako isprati mozak iz ekstrema u ekstrem i koliko se lako sve zaboravlja.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.