Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Fale samo Frajle pa da se preimenuje u NBS, Najgori Bendovi Srbije

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

10 minutes ago, James Marshall said:

Ajde de kao da mi znamo nekog ko će da ide tamo :)

i to shto kazesh :hihi:

Angelina Voyage and Breskvica:smiley_hail::covid19:

voajaž voajaaaaaž

4 hours ago, gospa buba said:

ali to je sve tako kod nas, bash mnogo prazne priche, bash malo delanja, nishta lichne inicijative/odgovornosti i onda shta nam rade. shto nam ne valjaju bolnice. shto su shkole bedne. shto je jabuka 200 dinara :hihi:

Edited by jezovuk

mozda su srbi :hihi:

Ćuj možda... 300%

Vest da će drugi talas da izbije 17.09. se širi brzinom svetlosti. Dok sam prelazila ulicu ispred kuće, čula sam kako neka mlađa žena nekome govori "u poverenju, iz pouzdanog izvora", da će drugi talas da se obruši do 17.septembra.

To kaže kovideorološka prognoza?

Što baš 17.septembra?

Šta kaže horoskop za taj datum?

A numerologija?

Edited by Filozof manijak

pa to je tako, mi se veselimo i opushtamo, a talasi izbijaju po datumima. i shta tu chovek moze? nishta. samo da navali josh vishe veselja izmedju 2 datuma. kamo srece da dogadjaji mogu da se posloze u neki logichan redosled. ali ne mogu. nidje veze...

Ljudi vole izvesnost. Tačan datum, pa makr to bilo  i izbijanje nečeg neprijatnog i potencijalno opasnog. Kad kažu biće drugi talas, možda krajem septmbra ili početkom oktobra, to je neozbiljno. Ovako sa fiksiranim datumom, znamo da se organizujemo, pripremimo.

odemo na muziku josh bar dvaput :D

I jednom u bioskop :D

59 minutes ago, Arkadija said:

Ljudi vole izvesnost. Tačan datum, pa makr to bilo  i izbijanje nečeg neprijatnog i potencijalno opasnog. Kad kažu biće drugi talas, možda krajem septmbra ili početkom oktobra, to je neozbiljno. Ovako sa fiksiranim datumom, znamo da se organizujemo, pripremimo.

To je posledica Vučićevskih lupetanja o 2,34, a možda i 2,45% rasta...

Background Picker
Customize Layout