Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ili je Vučićevo lupetanje posledica toga što je provalio/neku mu rekao da se ljudi lože na to.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ljudi se lože na to, to je poznata psihološka zajebancija...No, to se pre AV nikad nije tako masovno zloupotrbljavalo i nije tako agresivno ulazilo u javni prostor...

Zanimljivi i komentari

Znaci, 17, 20, to je u opticaju, zasada..cudi me da nema vec neka kladionica za to ..

Edited by Misko

Da odslušamo lajv Vojaž and Breskvicu i uvek neugodnog Kikija Pilota pa mogu da nas zatvaraju,nek ide život!:covid19:

13 hours ago, radisa said:

Pa prognoziraju, od 1 septebra počinje širenje, do 10 će se proširiti, inkubacija 7-10 dana, to dođe oko 20-og da počinje ozbiljno uvećanje... Eto, nisam sa Batuta, ali dajem neki sled razmišljanja...

Mozes u krizni stab odma :D

U ponedeljak idem da promenim adresu u Ljermontovoj i to rano ujutru, posle u banku i kraj...Posle mogu da šetam samo po mom kraju.

Ponedeljak je  14.09. :) 

A što se tiče tog datuma 17.09. i drugog talasa, to mi je sestra javila pre neki dan ( iz pouzdanih izvora ) i ona spominje lockdown kad se formira Vlada. 

Najiskrenije, i bez ljutnje, ne verujem mnogo u te priče. 

Zašto baš lockdown sa ali..i baš 17.09.?

Ne volim teorije zavere, protivim se njima, međutim, moram da postavim pitanja.

Da li se i sada fingiraju brojke i priča priča kako je stanje stabilno a od 17.09. kreću sa pravim informacijama? 

I zašto nema podataka za Beograd od 10.06.? 

Da, sigurno lockdown 17.09. Sutra kupujem zalihe.

Da, ali 17.09 pre podne ili popodne? Mislim, bitno je.

U 16:22:53.

7 hours ago, Anonymous said:

Da, sigurno lockdown 17.09. Sutra kupujem zalihe.

ja imam zalihe :D

mene vlada srbije vishe nikad nece iznenaditi :hihi:

boze shto je narod magijski raspolozen. i blesav :dry:

Sta vam je opet sa tim zalihama i lockdownom 😔

igramo se :lolol:

mi smo svi mladji maloletnici, da ne kazem dica, malo nas puste da se igramo, pa nas poteraju kuci. pa sutra opet. volimo i da se igramo, ali i da nas poteraju. pa zivot mora da ima neku strukturu, majkumubozju imperijalisticku™ :s_w:

Edited by gospa buba

ja svaki dan idem u školu, juče sam bila na sharani, majstori mi špartaju po kući, sutra držim obuku za 30 učesnika... svima vam se više isplati da se ja ne inficiram :)

Mislim da je kod nas bio masivan talas jun/jul. Nisam siguran da će biti toliko jak novi ukoliko zabrane svadbe i slavlja i ukoliko kafići nastave da rade do 21h. Naravno bez koncerata u zatvorenom prostoru.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.