Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

55 minutes ago, Aleksija said:

ja svaki dan idem u školu, juče sam bila na sharani, majstori mi špartaju po kući, sutra držim obuku za 30 učesnika... svima vam se više isplati da se ja ne inficiram :)

Kad smo kod sahrana, bio sam i ja pre desetak dana. Ta prica o 30 ljudi na sahranama je cista laz. Ova kojoj sam prisustvovao je bila bar 4 puta veca od dozvoljene. Svi se grle,ljube,rukuju...uzas. Rodbina naravno stoji pored sanduka i ljubi krst koji je pop zilion puta koristio za istu stvar. Sve sam posmatrao sa bezbedne udaljenosti i najezio se par puta od ludila ovog naroda

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

5 minutes ago, Haralampije said:

Kad smo kod sahrana, bio sam i ja pre desetak dana. Ta prica o 30 ljudi na sahranama je cista laz. Ova kojoj sam prisustvovao je bila bar 4 puta veca od dozvoljene. Svi se grle,ljube,rukuju...uzas. Rodbina naravno stoji pored sanduka i ljubi krst koji je pop zilion puta koristio za istu stvar. Sve sam posmatrao sa bezbedne udaljenosti i najezio se par puta od ludila ovog naroda

+1

Bio i ja, u julu doduse, identicna slika, Novo, plus kafane okolo, preko puta, specijalizovane - nisam ni znao da tako nesto postoji - prepune ucveljene rodbine, spojeni stolovi, даћe po svim propisima...

konari opet neko drma kavez

Screenshot 2020-09-11 113807.png

9 hours ago, Anonymous said:

Da, sigurno lockdown 17.09. Sutra kupujem zalihe.

sutra je već kasno, kupuj danas :D

• Author

Lepo covek kaze da se uozbiljimo. A to sto nema nikakav kredibilitet da to govori, to je vise njegov i nego nas problem.

Ne moze 17.9. tad je Kengur, nek nas zatvore 18.9. :fantom:

17 hours ago, gospa buba said:

mozda su srbi :hihi:

neki srbi su možda masoni pa kontrolišu i vladu, ponuđeni odgovori u milijunašu nisu dovoljno točni

I ovaj Kon bi hteo da bude važniji virus od moravca ili čačka, i da se zapeva uz Šaka Polumentu.

1 hour ago, Jozef K. said:

Mislim da je kod nas bio masivan talas jun/jul. Nisam siguran da će biti toliko jak novi ukoliko zabrane svadbe i slavlja i ukoliko kafići nastave da rade do 21h. Naravno bez koncerata u zatvorenom prostoru.

Aha,gledaj samo kad počnu da se vraćaju ovi debili iz CG...

22 minutes ago, Apollo Creed said:

Aha,gledaj samo kad počnu da se vraćaju ovi debili iz CG...

Ja sam u Crnoj Gori. Doduše imam antitela. Ali na primorju je zaista bezbedno. Ljudi nema previše i imaš svoj mir. Maske se nose svuda u zatvorenom...

Sigurno,zato je svaki treći čovek zaražen.

3 hours ago, renne said:

konari opet neko drma kavez

Screenshot 2020-09-11 113807.png

Mislim da njega Radovanović "trigeruje" ne tematski nego on to shvata lično. A i treba. 

Opet mu neko dirao predsednika? :cry:

31 minutes ago, Frank Pembleton said:

Sad će krizni štab KZN... 

A kad smo kod kriznog štaba... 

https://imgur.com/gallery/7jRAsC8

a uvazenoj koviljci™ je to javio krizni shtab :hihi:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.