September 10, 20204 yr Naravno da jeste, na sve je delovao,a oni su najvise tu i naebali...pa izmedju ostalog, zbopg tog lockdowna smo i imali ono u junu i julu, narusen je imunitet ljudima..
September 10, 20204 yr u junu i julu smo imali oslobodjenje. a ovaj virus deluje samo na slobodu i svaki put ce biti tako. svaki put kad pobacamo maske i izgrlimo se i izljubimo, imacemo novi krug i tako sve do samog kraja. naravno, majmun bi nauchio, srbinin ne moze shta nam rade Edited September 10, 20204 yr by gospa buba
September 10, 20204 yr Ja ovih dana vidim posledice, u stvari tek ih sada primećujem. I baš sam skenjan...
September 10, 20204 yr Ima faktora koji mogu da uticu da ne bude to bas na tom nivou..da budem i ja malo baba Vanga
September 10, 20204 yr 2 minutes ago, gospa buba said: u junu i julu smo imali oslobodjenje. a ovaj virus deluje samo na slobodu i svaki put ce biti tako. svaki put kad pobacamo maske i izgrlimo se i izljubimo, imacemo novi krug i tako sve do samog kraja. naravno, majmun bi nauchio, srbinin ne moze shta nam rade Oslobidjenje, derbi, izbori, i narusen imunitet..
September 10, 20204 yr Da se u junu nisu popustile mere i raspojasala banda, taj lockdown bi i imao smisla. Ovako je ispalo besmisleno i neproduktivno maltretiranje ljudi, posebno starije populacije
September 10, 20204 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Da se u junu nisu popustile mere i raspojasala banda, taj lockdown bi i imao smisla. Ovako je ispalo besmisleno i neproduktivno maltretiranje ljudi, posebno starije populacije da se nisu ukinule sve mere. nije bilo popushtanje, bilo je ukidanje, za dan. samo ko je hteo da se pazi, pazio se. a tu je za srecu potrebno ovolicko kazem ti, sedi debilka u busu, sa maskom pod bradom i njari kako ne moze da docheka da je skine. shto, greje ti vrat ali to je sve tako kod nas, bash mnogo prazne priche, bash malo delanja, nishta lichne inicijative/odgovornosti i onda shta nam rade. shto nam ne valjaju bolnice. shto su shkole bedne. shto je jabuka 200 dinara
September 10, 20204 yr Ne znam kako ce se moja opstina drzati, obziom da je do sada prilicno vrdala, za ovih 6 mesci, i koliko to uopste ima veze.. da ne ureknem Edited September 10, 20204 yr by Misko
September 10, 20204 yr 2 minutes ago, gospa buba said: ali to je sve tako kod nas, bash mnogo prazne priche, bash malo delanja, nishta lichne inicijative/odgovornosti i onda shta nam rade. shto nam ne valjaju bolnice. shto su shkole bedne. shto je jabuka 200 dinara 1 suština, i to na svim nivoima vlasti i populacije
September 10, 20204 yr Lokdaun bez zatvaranja granica nema smisla, a opet, zatvaranje granica, a pritom mislim i na šofere karga, je sigurna propast. Ovo nam je što nam je. Možda neko zatezanje kafića, okupljanja, kulture.
September 10, 20204 yr Manifestacija Cloud Ada biće održana od 11. do 13. septembra i od 18. do 20. septembra 2020. na Adi Ciganliji, umesto avgustovskog Cloud Festivala. Prvog predstojećeg vikenda biće održan Beer Fest Bar – kao zamena za Belgrade Beer Fest, a narednog vikenda Music Week Bar – kao zamena za Music Week. Od 11. do 13. septembra, Beer Fest Bar biće organizovan na tribinama kod Sudijskog tornja na Adi Ciganliji, a muzička bina će se nalaziti na vodi, uz nastup eminentnih domaćih rok i pop sastava. Prvog dana, u petak, 11. septembra 2020. nastupiće Negative i E-Play, drugog dana, 12. septembra, SARS i Ničim izazvan, a poslednjeg dana Kiki Lesendrić i Piloti i Neverne bebe. Na manifestaciji Cloud Ada će pored poznatih rok i pop imena, učestvovati gudački ansambl Wonder Strings, kao i Belgrade Soul Sextet. Tokom trajanja manifestacije Music Week Bar, od 18. do 20. septembra, nastupiće, između ostalih, Angelina Voyage i Breskvica, Leksington bend, Aco Pejović i Dženan Lončarević. Ulaz na događaj je slobodan uz jednu konzumaciju, broj stolova i mesta je ograničen, uz obaveznu propisanu distancu između stolova i mesta za sedenje.