July 22, 20204 yr Just now, slepa živana said: ali ova priča kako ih zovu lekari da povuku potpis... pa to je ko otpriznavanje kosova... šta to uopšte znači pa kaže on ih lično zna 5 a ovamo što je još toliko novih potpisalo, to nikom ništa ovo je demagogija za predškolsku ustanovu
July 22, 20204 yr cak 30 do sada kaznjeno za nenosenje maske, koji pish zivi od policije Edited July 22, 20204 yr by Shan Jan
July 22, 20204 yr Just now, dùda said: pa kaže on ih lično zna 5 a ovamo što je još toliko novih potpisalo, to nikom ništa ovo je demagogija za predškolsku ustanovu pa to slušala sam jutros panića u novom danu. valjda zoveš organizatore apela da povučeš potpis... što bi zvao lončara ili ministarstvo? svašta
July 22, 20204 yr Popular Post Pa šta je meni trebalo da slušam ovo posle dežurstva, evo Informer pita o studijama i da li je Aspirin lek za koronu Sa mnom na Covid odeljenju rade ortopedi, hirurzi, specijalizanti oftalmogije, neurologije, anestezije. Prekovremene sate više neće ni da nam plaćaju, imamo po 72h rada nedeljno u crvenoj zoni. Ovako još par dana i popadaćemo. Ima kolega koji su još u martu zbrisali i nema ih nigde, drugovi članovi iz ove ekipe što im je medicina jednostavna.
July 22, 20204 yr 2 minutes ago, pufikaflafi said: Pa šta je meni trebalo da slušam ovo posle dežurstva, evo Informer pita o studijama i da li je Aspirin lek za koronu Sa mnom na Covid odeljenju rade ortopedi, hirurzi, specijalizanti oftalmogije, neurologije, anestezije. Prekovremene sate više neće ni da nam plaćaju, imamo po 72h rada nedeljno u crvenoj zoni. Ovako još par dana i popadaćemo. Ima kolega koji su još u martu zbrisali i nema ih nigde, drugovi članovi iz ove ekipe što im je medicina jednostavna. što se ne pobunite?
July 22, 20204 yr 8 minutes ago, renne said: 300 zaraženih bilo na protestu 100% zaraženih je pilo vodu i disalo.
July 22, 20204 yr 2 minutes ago, slepa živana said: što se ne pobunite? Bunimo se svaki dan, više puta dnevno. Ostalo je još da stignemo do Lončara ili da i mi odemo na bolovanja, samo ne znam šta će onda biti sa pacijentima.
July 22, 20204 yr Loznica: Mamu im jebem govnarsku. Prekovremeno im godinama ne plaćaju, a sad još i ovo.
July 22, 20204 yr 1 hour ago, pufikaflafi said: Da li je Zlatibor upravo rekao da je medicina jednostavna? kolega iz vlade, Nebojša iz Beograda ga životnim iskustvom demantuje
July 22, 20204 yr 1 hour ago, Gylfi Pleasure said: A što debil stavlja masku svaki put dok sluša pitanje, i onda skida da priča. Da zastiti sebe, a ugrozi druge!
July 22, 20204 yr On 16.7.2020. at 20:11, pufikaflafi said: Svaki dan ih treba pitati koliko je uradjeno PCR testova, ne seroloških i PCR zajedno. Bukvalno svaki dan treba insistirati na tome. +1