Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Kakvo govno ovaj covek, buahahahah

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 22. 7. 2020. at 13:27, pufikaflafi said:

Da li je Zlatibor upravo rekao da je medicina jednostavna? 

Ovo je mucno slusati.

jeste

Dragi građani Srbije

Drži politički govor i sere "ovo je politički napad"

"Nemojte ubacivati politiku" u sred političkog govora

Znači nemamo 10k testova

On 22. 7. 2020. at 13:27, pufikaflafi said:

Da li je Zlatibor upravo rekao da je medicina jednostavna? 

i ne samo to... medicina je jednostavna, ali ima principe koji nažalost moraju da se poštuju :lolol:

nisi seljak nego si otpad ljudski

Kad bi svi ovi govnari iz SNS radili na nekim praktičnim vještinama umjesto na vještini spinovanja i bacanja govana na sve neistomišljenike mi bismo bili Švajcarska

u mom selu kažu za ovakve " ne moš' ga slušat' serući"

Zlatibor je hepi, danas umreli neki bolesni matorci

A što debil stavlja masku svaki put dok sluša pitanje, i onda skida da priča.

ovaj novinar iz aloa što je pre neki dan pitao kojeg su godišnjeg doba pacijenti, sad pita o promenama na usnoj duplji... neki čudan novinar

Mi imamo relativno mali broj obolelih svidelo se to vama ili ne :laugh:

On 22. 7. 2020. at 13:35, Gylfi Pleasure said:

A što debil stavlja masku svaki put dok sluša pitanje, i onda skida da priča.

daje primer građanima dok ga kamera ne snima :lol:

ali ova priča kako ih zovu lekari da povuku potpis... pa to je ko otpriznavanje kosova... šta to uopšte znači

Krizni štab je takav kakav je zato što su ih penzionisani potpisnici tako školovali. [emoji28]

Background Picker
Customize Layout