Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 minutes ago, Haralampije said:

zavisi od profesotra,na istom tom FPN pre tri dana studenti polagali u grupama po 6, svako svoj termin

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Nećemo se valjda držati zabrana i pravila kao pijan plota :fantom:

24 minutes ago, vememah said:

ne pricam napamet, iz prve ruke, znaci zavisi od profesora kako sam i rekao

edit: taj sa filozofije se zove Koprivica

Edited by Haralampije

Izvinite ako bilo (pregledala sam, ne vidim)

22 minutes ago, Haralampije said:

ne pricam napamet

Nisam te citirao u smislu da pričaš napamet, već da ovo nažalost očigledno nije usamljen slučaj.

Just now, vememah said:

Nisam te citirao u smislu da pričaš napamet, već da ovo nažalost očigledno nije usamljen slučaj.

ma ok ,ima tamo sijaset slusaonica i vise ispita dnevno

Kod nas na skoro svakom ispitu ima 30+ studenata u sali,ali maksimalno se poštuje i rastojanje i nošenje maski.

prosle nedelje, ulaze s maskama al 90 % skinu pred ispit, pa opet nabace za ispit, pa skinu posle 15

sada je veca disciplina al to je pocelo pre nekoliko dana, sto kazu rezultate cemo videti

rastojanje se postuje

Edited by villiem

Prolazim pored dvoje mladjih ljudi danas, on njoj zabrinuto govori "jebote treba uvesti policijski cas ..." 

Da se ne lazemo... apsolutno smo zreli za lockdown gledano sa epidemioloske i zdravstvene strane

ali ne onakav kakav smo imali vec nesto sto su imali italijani... 24/7 i samo do prodavnice ili apoteke i oko zgrade

Medjutim kad jednom prokockas poverenje i zaseravas sve sto se moze zasrati onda ne treba ni razmatrati ovu opciju

Ne radi se o poverenju,već je prosto nemoguće ekonomski.I država i građani.

Ekonomija ide didjavola ovako ili onako... Ili zato sto se svi razboljevaju/boje, ili zbog lockdowna... U prvom slucaju nesto manje, ali posledice su tu negde, svakako...

Lose uradjeno otvaranje, dovelo je do toga da sad nema dobre odluke... Bitno da je pobedio na izborima...

3 minutes ago, Milošica said:

Ne radi se o poverenju,već je prosto nemoguće ekonomski.I država i građani.

Sa druge strane ne mozes da imas ekonomiju ako imas zarazenu naciju.

@radisa i izbori... i derbi i proslava titule... i glumljenje da je sve u redu... i neadekvatno testiranje... i idioti u kriznom stabu

2 minutes ago, cartman said:

Sa druge strane ne mozes da imas ekonomiju ako imas zarazenu naciju.

Da, to je bila lazna dilema od starta.

ekonomija vs zdravlje, mislim. 

Edited by Joe D

3 hours ago, gospa buba said:

to treba pitati svaki dan. zashto se ne slaze zbir, kada ce pocheti da se slaze, koliko beograd. i tako svakog dana, bukvalno, podaci mogu da se menjaju, pitanja ne smeju.

Svaki dan ih treba pitati koliko je uradjeno PCR testova, ne seroloških i PCR zajedno. Bukvalno svaki dan treba insistirati na tome. 

Background Picker
Customize Layout