Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

26 minutes ago, Halvard said:

Po onome što je dosad izašlo, po jedan umrli u Priboju, Kragujevcu (pacijent iz Gornjeg Milanovca), Šapcu i Kraljevu. 

Dnevna doza Kona:

Da, pošto su se državne laboratorije pokazale kao krajnje bezbedne i pouzdane :ajde:

ne znam da li je juce ili danas, ali umro je i bivsi sns gradonacelnik uzica. ne znam gde ce da ga racunaju, posto sistem.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

12 minutes ago, Frank Pembleton said:

Kad smo kod kombinata, kod mene dobro zahvatilo, 80% "posada komandnog mosta"...
Izgleda da su bili preblizu i nervirale su ih maske...

.... Shiit has hit the fan!

ista priča

1 minute ago, gospa buba said:

da ali u martu maske nisu radile nishta :dry:

od tolikog lupetanja i laganja nishta normalno nije ni moglo da se desi.

sent from bubamoto

citam sticajem okolnosti komentare na drustvenim mrezama ovih dana, inace izbegavam. posto je narod, posle nestora i kriznog staba, shvatio da svako moze da se bavi medicinom, preovladjuju teze o tome da su pusaci maltene imuni na koronu (ako slucajno i obole, nista im ne bude), a videla sam i tvrdnju da pusenje regulise balans c vitamina u organizmu, kao i to da su maske opasnije od cigareta. deluje da budale nisu bas u manjini.

Evo vam primer raspada sistema: matura je bila u cetvrtak 25. juna, 4 dana kasnije u ponedeljak 29.6. uvece dete dobija temperaturu i gubi culo mirisa. Sutra odlazi u bolnicu i rade mu test na insistiranje roditelja, jer je lekar tvrdio da je izgubio miris od hlora na bazenu :blink: . U subotu 4.7. javljaju da je test bio neispravan i kao ne mora ponovo da radi jer se bolje oseca (dete nema temperaturu ali i dalje nema miris). Opet na insistiranje roditelja rade mu test i tek danas 14.7. stize rezultat da je pozitivan. Od pojave simptoma do rezultata testa je proslo 15 dana. Sta reci...

6 minutes ago, Aleksija said:

citam sticajem okolnosti komentare na drustvenim mrezama ovih dana, inace izbegavam. posto je narod, posle nestora i kriznog staba, shvatio da svako moze da se bavi medicinom, preovladjuju teze o tome da su pusaci maltene imuni na koronu (ako slucajno i obole, nista im ne bude), a videla sam i tvrdnju da pusenje regulise balans c vitamina u organizmu, kao i to da su maske opasnije od cigareta. deluje da budale nisu bas u manjini.

ja sam za net policiju - napises tri gluposti poput ovih, iskljuce ti internet na mesec dana, pa kenjaj u svoja 4 zida.

1 hour ago, Sammael said:

Upravo sam saznao da mi je drug preminuo juče od korone. 47 godina, imao je dijabetes. 

I meni je dobar poznanik sa kojim sam povremeno pijančio umro u subotu. Rođen pre 41 godinu.

4 minutes ago, Jozef K. said:

I meni je dobar poznanik sa kojim sam povremeno pijančio umro u subotu. Rođen pre 41 godinu.

Ja se jako brinem za kolegu i njegovu ženu, oboje 46 godina... Oboje su zakačili prošle nedelje, imaju upalu pluća, očigledno jer ih oboje bole pluća, imaju vrtoglavice i visoku temeperaturu, ali ne mogu da se testiraju... Dali su im antibiotike i poslali kući...

Baš se brinem...

Drugi kolega, kojem je ovaj prvi preneo je OK, ali on je mlad, ima 20 i koju, njemu neće biti ništa, valjda...

u rovovima nema ateista. za nešto se čovek mora uhvatiti. nekom je spas u genu od prađeda koji je gladan pretabanao albaniju, neko veruje da će ga spasiti winston 100s, neko misli da virus neće na izbjeglice... :fantom:

1 minute ago, radisa said:

Ja se jako brinem za kolegu i njegovu ženu... Oboje su zakačili prošle nedelje, imaju upalu pluća, očigledno jer ih oboje bole pluća, imaju vrtoglavice, ali ne mogu da se testiraju... Dali su im antibiotike i poslali kući...

Baš se brinem...

Drugi kolega, kojem je ovaj prvi preneo je OK, ali on je mlad, ima 20 i koju, njemu neće biti ništa, valjda...

Temperatura, kratak dah i eventualno iskašljavanje nečeg zelenog su indikacije.  Koliko im traje dugo temperatura? 

Just now, omiljeni said:

u rovovima nema ateista. za nešto se čovek mora uhvatiti. nekom je spas u genu od prađeda koji je gladan pretabanao albaniju, neko veruje da će ga spasiti winston 100s, neko misli da virus neće na izbjeglice... :fantom:

Ja znam da će na debele, većina umrlih su bucmasti... :(

Zato, izolacija do maksimuma, nema mi druge... :(

Just now, Jozef K. said:

Temperatura, kratak dah i eventualno iskašljavanje nečeg zelenog su indikacije.  Koliko im traje dugo temperatura? 

4 dana... kašlju, kratak dah, bolovi u plućima i leđima...

Jebo testiranje daj neka se javljaju negde jer su zreli za hospitalizaciju... jel merili saturaciju kiseonika

5 minutes ago, omiljeni said:

geni od pradjeda nisu bas isto kao kad pojacas winston 100s na max :)

Just now, cartman said:

Jebo testiranje daj neka se javljaju negde jer su zreli za hospitalizaciju... jel merili saturaciju kiseonika

Nisu...

Ma korona je 100, znaju i od koga su dobili, čovek leži na infektivnoj u NS...

Čekamo da vidimo šta će da urade danas, hoće uspeti da se probiju kroz birokratiju...

4 minutes ago, radisa said:

4 dana... kašlju, kratak dah, bolovi u plućima i leđima...

deluje da bi svakako trebalo hitno da ih hospitalizuju.

Background Picker
Customize Layout