Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Strani faktor

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

poslo ga milo da podriva srbiju

Zbog epidemije koronavirusa i trenutne zdravstvene situacije u Srbiji održavanje EXIT festivala ove godine je otkazano, saopštili su organizatori na zvaničnom sajtu festivala.

b92.net/kultura/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=13&nav_category=1864&nav_id=1706560

6 hours ago, vememah said:

Sto se mene tice, podrzavam ovo "laganje". Trebalo je tako od marta edukovati glasacko telo.

Edited by Caligula

kasno je sad. pola drzave im nishta ne veruje a druga polovina ce dobiti slom zivaca.

sent from bubamoto

Od čuvenog SMS-a do nacionalne orgije na stadionima pa nazad na naslove u blatoidima. Plus laži koje su svakog dana u koliziiji sa lažima od juče, i Nestorović koji je manje-više jedini konzistentan u svom ludilu i šarlatanstvu.

What could possibly go wrong...

Nije ni Nestor logicki konzistentan, on u pet minuta kaze tri dijametralno suprotne stvari. Doduse dosledan je u lomljenju mozga.

Sto se tabloida tice, pokrice ove 60+ citaoce (iako naslovi treba da uplase mlade), a za omladinu ce morati nesto drugo da smisli. Recimo tajno hrvatsko oruzje, siptarsko zracenje, komunjarski mutirani virus ili nesto slicno.

Onaj što mu je reklama išla pre reklame za divlji kesten u izdanju kad na pinku krene zam.

Zam je išo na 3K

.... Shiit has hit the fan!

malopre pročitah, da pojedinci među srbadijom misle da je metalni deo u maskama, zapravo, antena 5G mreže preko koje se prati individua koja nosi masku. leleleelele, pa stvarno.

edit: možda je ovo za onaj donji topik.

Edited by Arkadija

Istini za volju, ovo je rekao guverner Veneta Zaia gde su identifikovali u laboratoriji soj virusa koji je navodno uvezen iz Srbije kao izuzetno virulentan i jak, ne baš agresivan kao onaj Lombardijski ali jači od onog koji (je) kruži(o) Venetom

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Da, evo prevoda njegove izjave na engleski:

"After the case of the cluster arrived from Serbia, I sequenced the virus of the 4 positives arrived from that country and the result is that all 4 swabs have a very high viral load, the 4 swabs are identical to each other and therefore come from a single strain and are different from those isolated in Italy", Zaia pointed out. "That's why you have to pay special attention to viruses coming from abroad, because they have a higher virulence, are more aggressive and have a mutation".

https://www.adnkronos.com/fatti/cronaca/2020/07/13/zaia-dalla-serbia-virus-piu-aggressivo_7lZH04oFIcmow7HDurd45K.html (translation by Deepl)

Edited by vememah

Drugarica popizdela i pise na fb kakvo je realno stanje, da nemamo 20 respiratora i da nemamo nijedan slobodan, kako je izjavio menadzment bolnice

"Nemamo nijedan slobodan, a sad mi dajte otkaz"

dobila je otkaz?

Just now, goofs said:

dobila je otkaz?

Ma jok, nego niko ne sme nista da kaze.jedan dr napisao nedavno nesto o br.zarazenih, ovi popizdeli

Sad napisala da oni kao respiratore broje i aparate za anesteziju. 

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.