Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Strani faktor

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

poslo ga milo da podriva srbiju

Zbog epidemije koronavirusa i trenutne zdravstvene situacije u Srbiji održavanje EXIT festivala ove godine je otkazano, saopštili su organizatori na zvaničnom sajtu festivala.

b92.net/kultura/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=13&nav_category=1864&nav_id=1706560

6 hours ago, vememah said:

Sto se mene tice, podrzavam ovo "laganje". Trebalo je tako od marta edukovati glasacko telo.

Edited by Caligula

kasno je sad. pola drzave im nishta ne veruje a druga polovina ce dobiti slom zivaca.

sent from bubamoto

Od čuvenog SMS-a do nacionalne orgije na stadionima pa nazad na naslove u blatoidima. Plus laži koje su svakog dana u koliziiji sa lažima od juče, i Nestorović koji je manje-više jedini konzistentan u svom ludilu i šarlatanstvu.

What could possibly go wrong...

Nije ni Nestor logicki konzistentan, on u pet minuta kaze tri dijametralno suprotne stvari. Doduse dosledan je u lomljenju mozga.

Sto se tabloida tice, pokrice ove 60+ citaoce (iako naslovi treba da uplase mlade), a za omladinu ce morati nesto drugo da smisli. Recimo tajno hrvatsko oruzje, siptarsko zracenje, komunjarski mutirani virus ili nesto slicno.

Onaj što mu je reklama išla pre reklame za divlji kesten u izdanju kad na pinku krene zam.

Zam je išo na 3K

.... Shiit has hit the fan!

malopre pročitah, da pojedinci među srbadijom misle da je metalni deo u maskama, zapravo, antena 5G mreže preko koje se prati individua koja nosi masku. leleleelele, pa stvarno.

edit: možda je ovo za onaj donji topik.

Edited by Arkadija

Istini za volju, ovo je rekao guverner Veneta Zaia gde su identifikovali u laboratoriji soj virusa koji je navodno uvezen iz Srbije kao izuzetno virulentan i jak, ne baš agresivan kao onaj Lombardijski ali jači od onog koji (je) kruži(o) Venetom

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Da, evo prevoda njegove izjave na engleski:

"After the case of the cluster arrived from Serbia, I sequenced the virus of the 4 positives arrived from that country and the result is that all 4 swabs have a very high viral load, the 4 swabs are identical to each other and therefore come from a single strain and are different from those isolated in Italy", Zaia pointed out. "That's why you have to pay special attention to viruses coming from abroad, because they have a higher virulence, are more aggressive and have a mutation".

https://www.adnkronos.com/fatti/cronaca/2020/07/13/zaia-dalla-serbia-virus-piu-aggressivo_7lZH04oFIcmow7HDurd45K.html (translation by Deepl)

Edited by vememah

Drugarica popizdela i pise na fb kakvo je realno stanje, da nemamo 20 respiratora i da nemamo nijedan slobodan, kako je izjavio menadzment bolnice

"Nemamo nijedan slobodan, a sad mi dajte otkaz"

dobila je otkaz?

Just now, goofs said:

dobila je otkaz?

Ma jok, nego niko ne sme nista da kaze.jedan dr napisao nedavno nesto o br.zarazenih, ovi popizdeli

Sad napisala da oni kao respiratore broje i aparate za anesteziju. 

Background Picker
Customize Layout