July 4, 20204 yr 2 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Dakle, prosto mi je nejasno da li možemo da sudimo o njegovim ekspertizama u slučaju kada otvoreno sumnjam da sve što on izgovori u kameru nema veze sa strukom, već je PR vežba. Tako nesto, bice da je najduza tacka na kriznim sastancima kako manipulisati podacima, koja informacija ima zeleno svetlo, koju ce dopuniti a koju ce izvuci iz marta/aprila. Neka olaksavajuca okolnost za ovakvo ponasanje je da virus postoji bez obzira na sve, napao bi i bez izbora, uspavali smo ga i poceli, al svi, da se ponasamo u skladu sa zeljama a ne u skladu sa zdravim razumom, ceo svet reaguje slicno. Donosioci odluka znaju da mora da prodje kroz nas, nama je tesko da priznamo. Problem su ludaci i psihopate koji gledaju kako da iz svega izvuku korist il da ne najebu politicki mesto da razvlace polagano, sa psiholozima, da bolnice uvek budu dostupne. Ima gore divna analiza u par recenica, zasto i kako testirati i kako imati neku kontrolu, uciti u hodu(to se svakako desava). Smanjiti pritisak na one sto su svesni i ubaciti u vinkl ove sto se prave ludi jer su mladi il nemaju kapacitet da hendluju, svejedno. Nama je bas tesko, nije lako imati i virus kao neprijatelja i psihopatu, meni slabi imunitet Po meni, Kon ima sve informacije jer je stanju da servisira ono sto su naumili, tako su provuklji izbore, covek se resetovao, on puno prica ali se kontrolise, zato nama ispada konfuzan. Nestorovicu ne govore sve, hrane ga shitom i pustaju u shit, mi se nerviramo sta covek prica a ovi teraju na 50/60 %, mi mislimo nestor lud a on teoretise dok ovi praktikuju. Ja verujem da postoje zemlje koje ce staviti javni interes i zdravlje svih ljudi na prvo mesto, tada mozda i ljudi drugacije reaguju i imaju dovoljno odgovornosti, ne znam kako da objasnim odlazak na utakmicu, na utakmicu, na Fudbalsku utakmicu, na Bergamo event, na jebeni tenis, na svadbe s 450, ministre sto imaju info pa odu na zurke, nemam kapacitet da razumem, nisu izbori, niko te ne tera. Mi cemo da dodjemo na masku kao regularno ponasanje, Kon sada to kaze, ovde su ljudi pricali pre dva meseca da maske daju najbolju mogucu zastitu, on Sada kaze 30+30+30=90%. Ceka nas i distanca kao ponasanje. To sve kao prioritet je mogao da kaze ranije jer je i onda znao, on se jednsotavno iskljucio pred izbore i sada se ukljucio
July 4, 20204 yr Zaboravih na to a planirao sam da odem jos onaj dan kad si okacio... Dokle traje izlozba?Realno do petka.... Shiit has hit the fan!
July 4, 20204 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Realno do petka .... Shiit has hit the fan! jedino ako pseto okoncha 1 tjeranje do petka
July 4, 20204 yr 7 minutes ago, villiem said: Tako nesto, bice da je najduza tacka na kriznim sastancima kako manipulisati podacima, koja informacija ima zeleno svetlo, koju ce dopuniti a koju ce izvuci iz marta/aprila. Neka olaksavajuca okolnost za ovakvo ponasanje je da virus postoji bez obzira na sve, napao bi i bez izbora, uspavali smo ga i poceli, al svi, da se ponasamo u skladu sa zeljama a ne u skladu sa zdravim razumom, ceo svet reaguje slicno. Donosioci odluka znaju da mora da prodje kroz nas, nama je tesko da priznamo. Problem su ludaci i psihopate koji gledaju kako da iz svega izvuku korist il da ne najebu politicki mesto da razvlace polagano, sa psiholozima, da bolnice uvek budu dostupne. Ima gore divna analiza u par recenica, zasto i kako testirati i kako imati neku kontrolu, uciti u hodu(to se svakako desava). Smanjiti pritisak na one sto su svesni i ubaciti u vinkl ove sto se prave ludi jer su mladi il nemaju kapacitet da hendluju, svejedno. Nama je bas tesko, nije lako imati i virus kao neprijatelja i psihopatu, meni slabi imunitet Po meni, Kon ima sve informacije jer je stanju da servisira ono sto su naumili, tako su provuklji izbore, covek se resetovao, on puno prica ali se kontrolise, zato nama ispada konfuzan. Nestorovicu ne govore sve, hrane ga shitom i pustaju u shit, mi se nerviramo sta covek prica a ovi teraju na 50/60 %, mi mislimo nestor lud a on teoretise dok ovi praktikuju. Ja verujem da postoje zemlje koje ce staviti javni interes i zdravlje svih ljudi na prvo mesto, tada mozda i ljudi drugacije reaguju i imaju dovoljno odgovornosti, ne znam kako da objasnim odlazak na utakmicu, na utakmicu, na Fudbalsku utakmicu, na Bergamo event, na jebeni tenis, na svadbe s 450, ministre sto imaju info pa odu na zurke, nemam kapacitet da razumem, nisu izbori, niko te ne tera. Mi cemo da dodjemo na masku kao regularno ponasanje, Kon sada to kaze, ovde su ljudi pricali pre dva meseca da maske daju najbolju mogucu zastitu, on Sada kaze 30+30+30=90%. Ceka nas i distanca kao ponasanje. To sve kao prioritet je mogao da kaze ranije jer je i onda znao, on se jednsotavno iskljucio pred izbore i sada se ukljucio Problem je to sto je kod nas sve problem. Nesposobna i odbranaska vlast cija je jedina ambicija da uzme vlast na izborima kako bi produzila svoj medeni mesec s drustvenom imovinom, zdravstveni sistem oronuo po svim mogucim parametrima i nedisciplinovan deo gradjanstva koji je decenijama ucen da kompenzuje nedostatak politickih sloboda licnim "slobodama" da ga zabole za drustvo, drzavu, politicki sistem, prakticno za sve osim za sebe samog. A i tada ne uvek. Ko god od nas da je upao u taj zrvanj za mesec dana bi bio potrosen, a mi govorimo o ljudima koji su i pre korone bili na vaznim pozicijama u drustvu, sto znaci da im ovakav "sistem" i ne smeta pretarno. Mislim da sam jos pre dva meseca napisao da svako od nas treba da se organizuje najbolje sto moze, da izbegava sve sto moze da izbegne i da se nada najboljem. Ocekivati bilo sta, ali bilo sta od vlasti ciji je jedini princip zivota samoodrzanje je sumanuto, od prvog do poslednjeg dana je bilo jasno s kakvim ljudskim resursima u tom segmentu raspolazemo. Oni sve i da su hteli da na najbolji nacin odreaguju na ovu krizu jednostavno nisu sposobni da to urade. Tako je bilo prvog dana, tako je i danas, samo sebe nerviramo cudeci se svakodnevno iznova i iznova zbog gomile brljotina koje su napravili otkako je kriza pocela. Ti debili su uspeli sami sebe da zaraze u izbornoj noci, toliko o njihovom zdravom razumu. Mi ne mozemo bolje, ne znamo bolje, nemamo bolje, to je jos veca tragedija od toga sto nam drzavom upravljaju najgori od losih. Poenta je da smo sve znali jos i pre nego sto je pocelo. Sistem koji se bazira na korupciji, nepotizmu, stranackoj selekciji kadrova, falsifikovanju diploma da bi se stekla lazna strucnost i celom tom aranzmanu cija je jedina moguca posledica derogiranje svih vaznih instituta u drustvu, nije sistem koji moze da upravlja bilo kojom krizom. Stvari stoje jos gore u mnogim oblastima, veca steta je nacinjena u politici, novinarstvu, kulturi i nauci generalno, u zdravstvu jos uvek, zbog prirode struke, na nizim nivoima imamo kadar koji je potegao i trudi se koliko moze da pomogne u situaciji u kojoj im sistem konstantno podmece nogu. Nesreca je sto svaki nedostatak organizacije u zdravstvu direktno znaci gubitak zivota pa smo u jos vecoj panici nego sto smo obicno. Za sve nas vazi samo jedno dok se stvari sa koronom ne uklavire negde daleko, u nekoj pametnijoj i sposobnijoj zemlji koja ce da zavrsi posao i za nas pilice. Dok se to ne desi svi smo u bubnju kao loto brojevi. Ako nas korona ne izvuce, super, ako nas izvuce, jebi ga. Do odredjene mere mozemo da pomognemo sebi fizickom distancom, maskama, brigom o sopstvenom imunitetu i stalnom medicinskom kontrolom parametara koji su vazni ali ne u potpunosti, Videli smo i na ovom forumu da se ljudi razboljevaju iako su sve sto je do njih ucinili da to izbegnu. To je stanje stvari i bilo bi sve i da su Kon i ludi Nestor paradigma intelektualnog i profesionalnog postenja, kao sto nisu.
July 4, 20204 yr svako od nas treba da se organizuje najbolje sto moze, da izbegava sve sto moze da izbegne i da se nada najboljem. Ocekivati bilo sta, ali bilo sta od vlasti ciji je jedini princip zivota samoodrzanje je sumanuto, od prvog do poslednjeg dana je bilo jasno s kakvim ljudskim resursima u tom segmentu raspolazemo. Oni sve i da su hteli da na najbolji nacin odreaguju na ovu krizu jednostavno nisu sposobni da to urade. Tako je bilo prvog dana, tako je i danas, samo sebe nerviramo cudeci se svakodnevno iznova i iznova zbog gomile brljotina koje su napravili otkako je kriza pocela. Ti debili su uspeli sami sebe da zaraze u izbornoj noci, toliko o njihovom zdravom razumu. Mi ne mozemo bolje, ne znamo bolje, nemamo bolje, to je jos veca tragedija od toga sto nam drzavom upravljaju najgori od losih. Poenta je da smo sve znali jos i pre nego sto je pocelo. .Malopre gledao Krigera Gojkovića na Kurir TV. Izgleda tako groteskno da mu se i nepoznata voditeljka režimskog tabloida podsmeva Ima maskiIma testovaUtakmice nisu greškaIzbori nisu greškaKriv je nedosciplinovan narod u autobusima i na svadbamaMoje mišljenje je da ovde neće biti ni Italija ni Španija. Biće Rumunija. Sent from fav toy
July 4, 20204 yr Just now, April said: Malopre gledao Krigera Gojkovića na Kurir TV. Izgleda tako groteskno da mu se i nepoznata voditeljka režimskog tabloida podsmeva Ima maski Ima testova Utakmice nisu greška Izbori nisu greška Kriv je nedosciplinovan narod u autobusima i na svadbama Moje mišljenje je da ovde neće biti ni Italija ni Španija. Biće Rumunija. Sent from fav toy Verzija 1989?
July 4, 20204 yr Nije bila potrebna velika mudrost da znamo jos pre svega ovoga, da ce sa pod ovim bagrom zemlja u doba kovida da se raspadne do kraja.Ko ziv, ko mrtav.
July 4, 20204 yr 3 minutes ago, April said: Malopre gledao Krigera Gojkovića na Kurir TV. Izgleda tako groteskno da mu se i nepoznata voditeljka režimskog tabloida podsmeva Ima maski Ima testova Utakmice nisu greška Izbori nisu greška Kriv je nedosciplinovan narod u autobusima i na svadbama Moje mišljenje je da ovde neće biti ni Italija ni Španija. Biće Rumunija. Sent from fav toy Nema šanse. U bunar da kaže da ima da se skače, podanici bi skočili, bez greške. Mi smo debili.
July 4, 20204 yr bio sam u prilici nekoliko puta od kada traje ovo sa koronom da budem u prisustvu tzv struke i da ih vidim i iz drugog ugla, a ima šta da se vidi. nesumljivo najveći autoritet među njima je ludi nestor, al je lud jbg. dkt je ok al deluje da je u sns modu, prepoznala je priliku i grabi da je ne propusti. dobri potpukovnik je vojnik u bukvalnom smisu te reči veži konja gde ti gazda kaže je životni moto, a srđa je pao s marsa. radovanović je tu u najbezbednijem položaju zna i vidi sve, pitanje je samo kako bi se snašao i ponašao da je radno aktivan i da je u kš-u i na sve to kao šlag na torti umobolnik kao vrhovni komandant što nam je to nam je pamet uglavu, masku naglavu
July 4, 20204 yr 22 minutes ago, harper said: Do odredjene mere mozemo da pomognemo sebi fizickom distancom, maskama, brigom o sopstvenom imunitetu i stalnom medicinskom kontrolom parametara koji su vazni ali ne u potpunosti, Videli smo i na ovom forumu da se ljudi razboljevaju iako su sve sto je do njih ucinili da to izbegnu. To je stanje stvari i bilo bi sve i da su Kon i ludi Nestor paradigma intelektualnog i profesionalnog postenja, kao sto nisu. Ne u potpunosti, da. Mene sada pocinje da drma koliko sam pustio i koliko nisam cinio, kako ja tako i drugi, uvek imam savrsen izgovor, bilo je nekoliko miliona, uvek, koji su mogli da prebace na neku drugu stranu. Mnogo cekamo da se stvari same dese pa se cudimo, kako ovo kako ono. I sta sad, znam kako bi al nemam cime
July 4, 20204 yr 13 minutes ago, April said: Malopre gledao Krigera Gojkovića na Kurir TV. Izgleda tako groteskno da mu se i nepoznata voditeljka režimskog tabloida podsmeva Ima maski Ima testova Utakmice nisu greška Izbori nisu greška Kriv je nedosciplinovan narod u autobusima i na svadbama Moje mišljenje je da ovde neće biti ni Italija ni Španija. Biće Rumunija. Sent from fav toy grešiš, ovaj narod ima dugu i istrajni tradiciju trpljenja svih oblika tiranije i suštinski manjak samopoštovanja.
July 4, 20204 yr 16 minutes ago, April said: Malopre gledao Krigera Gojkovića na Kurir TV. Izgleda tako groteskno da mu se i nepoznata voditeljka režimskog tabloida podsmeva Ima maski Ima testova Utakmice nisu greška Izbori nisu greška Kriv je nedosciplinovan narod u autobusima i na svadbama Moje mišljenje je da ovde neće biti ni Italija ni Španija. Biće Rumunija. Sent from fav toy jos jedan dokaz da jedina stvar koje se stoka plasi su navijaci... mada definitivno umeju da iznenade kolicinom nemanja morala