Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 minutes ago, Caligula said:

Pa sta onda staje (za uplatu) ne kapiram.

Kad sam rekao staje, nisam mislio na pp nego da će raditi samo esencijalne usluge. Izvinjavam se ako sam bio neprecizan. 

4 minutes ago, Sammael said:

Što nadrealno, pa više država EU je već ovo sprovelo.

što ne menja nadrealnost odluke...

nisu svi koji pokušavaju da uđu nazad u zemlju bahati gasterbajteri, ima i onih koji su se zadesili u inostransvu i već danima pokušavaju da se vrate kući a zatvaraju im vrata od aerodroma do aerodroma. da ne ponavljam na ovom topiku po treći put slučaj iz moje porodice...

Edited by Svarog

3 hours ago, Caligula said:

Cekaj prvo da vidimo koliko ce mrtvih da bude. Ako ih bude malo, podsecace nas sigurno, daj boze da nas podseca.

Koliko je to malo? 

6 minutes ago, Caligula said:

Pa sta onda staje (za uplatu) ne kapiram.

Danas na radio ptc2 na vestima bilo da se od salterske zabrane izuzimaju poreska carine i još nešto. Ne zaustavlja se platni promet. 

ovde u kraju šparta MP i nogama i u maricama

Mogu li oni uvesti ovaj totalni karantin od vikenda, kako je to uopste izvodljivo?

2 minutes ago, ZerrorR said:

Koliko je to malo?

npr. manje u odnosu na okruzenje.

1 minute ago, mraki said:

Mogu li oni uvesti ovaj totalni karantin od vikenda, kako je to uopste izvodljivo?

dostava na adresu, uzivancija

Just now, Caligula said:

npr. manje u odnosu na okruzenje.

Procentualno ili u apsolutnim ciframa? 

Sve pumpe pored kojih sam prosao su krcate, po 20 automobila ceka.

Uvozimo li mi gorivo uopste u vanrednom stanju?

Just now, ZerrorR said:

Procentualno ili u apsolutnim ciframa? 

Pa to vec pitaj Vucica kako ce da spinuje i rasteze statistiku. Poenta mog komentara je da ce nas stalno podsecati na svoje drzavnicke sposobnosti (pomoc Kine) u slucaju da ovde ne bude bas katastrofa, te sam rekao da bih voleo da nas stalno podseca (jer to bi znacilo da nije doslo do katastrofe).

1 minute ago, Caligula said:

Pa to vec pitaj Vucica kako ce da spinuje i rasteze statistiku. Poenta mog komentara je da ce nas stalno podsecati na svoje drzavnicke sposobnosti (pomoc Kine) u slucaju da ovde ne bude bas katastrofa, te sam rekao da bih voleo da nas stalno podseca (jer to bi znacilo da nije doslo do katastrofe).

"Katastrofa bi bila i većih razmera da ja nisam..." i slično.

1 minute ago, pantelia said:

Sve pumpe pored kojih sam prosao su krcate, po 20 automobila ceka.

Uvozimo li mi gorivo uopste u vanrednom stanju?

Od Rusa,samo pici,matori je trenutno u Moskvi,kaze mi da su manje guzve ali da transport i fabrike ne gase,oni i Kinezi ce kad ovo prodje da se razbiju od love 

Aman uveo dostavu. Primaju porudžine do 14h

Brašna malih pakovanja nema, ali tu su džakovi od 50kg

5 minutes ago, Bogotac said:

Od Rusa,samo pici,matori je trenutno u Moskvi,kaze mi da su manje guzve ali da transport i fabrike ne gase,oni i Kinezi ce kad ovo prodje da se razbiju od love 

Znaci neko pustio buvu :sleep: hvala puno!

7 minutes ago, maheem said:

"Katastrofa bi bila i većih razmera da ja nisam..." i slično.

Pa to.