Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Sutra na spisku gorivo, a sire vesti i to van neta (bar nisam tamo nigde videla) da se zatvaraju pumpe, dvoje me vec zvalo [emoji55]

Danas ga preskacem, overdose za ovu nedelju, ispraticete bi vec sve.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Odosmo sa glasinama ukurac...

Ovo za Dodika nije ironija?:unsure:

Nisam ispratio šta ovim povodom radi/priča, a nekako mi nespojivo sa likom i delom.

2 minutes ago, mraki said:

Nisam ispratio šta ovim povodom radi/priča, a nekako mi nespojivo sa likom i delom.

nije

nije ironija lik cepa dvonedeljnu prednost u odnosi na sr i cro, bez vriske, uzbudjenja i kineza.

sent from bubamoto

Načuo sam neka zabrana kretanja na 72 h od sutra ujutru...

... Shiit has hit the fan...

vratili opet na 6 potvrđenih po objavi. ukupno 103

Just now, gospa buba said:

nije ironija lik cepa dvonedeljnu prednost u odnosi na sr i cro, bez vriske, uzbudjenja i kineza.

sent from bubamoto

pa mislim da sa tim ima veze i to što su njihovi kapaciteti za borbu negde oko nule

ono nije da je srbija bolja, ali tu je brat si :dry:

Nek sačekaju nedelju/ponedeljak, kad udari sneg i minus ionako neće biti nikog napolju

Just now, dùda said:

pa mislim da sa tim ima veze i to što su njihovi kapaciteti za borbu negde oko nule

ono nije da je srbija bolja, ali tu je brat si :dry:

apsolutno pogresno, sori

Ja moram nešto da primetim, jeste istina da smo mi prvi poslali neku pomoć Kini i organizovali onaj koncert i svašta nešto, a i čini mi se da je Dačić prvi i jedini državnik koji je otišao u Peking kad je bilo gusto.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

103

1 minute ago, steins said:

Ja moram nešto da primetim, jeste istina da smo mi prvi poslali neku pomoć Kini i organizovali onaj koncert i svašta nešto, a i čini mi se da je Dačić prvi i jedini državnik koji je otišao u Peking kad je bilo gusto.

da

Just now, renne said:

103

50 u bolnici, 6 na respiratorima.. malo mnogo na ovaj broj

1 minute ago, steins said:

nope :fantom:

comorosaid.ashx?h=450&la=en&w=750&hash=E

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.