Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, Redoran said:

Ja sam sve više ubeđen da taj čopor kretena na čelu sa alfa kretenom doživljava ovog kretena kao apsolutnog autoriteta i najvećeg svetskog stručnjaka po ovom pitanju. Veoma je moguće da sve što rade, rade po njegovim zamislima i procenama a ostatak onog tzv. štaba služi da lupeta gluposti i sve detalje razvodni do "mož' da bidne a ne mora da znači" nivoa.

vucic nije glup. preigrao se.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

marinika i todorić podnose upravo krivične prijave protiv svih članova kriznog štaba

Edited by aram

2 minutes ago, Aleksija said:

vucic nije glup. preigrao se.

Možda nije glup za politiku i povezano spletkarenje ali puka činjenica da bukvalno od prvog dana ciljano pušta ovog neopevanog degenerika da sa svih mogućih kamera, mikrofona i razglasa poziva narod na suicidalno ponašanje koje će do maksimuma naduvati problem i narodu i vlastima, ukazuje na to da je potpuni retard kada su u pitanju praktične stvari i konkretno delanje.

5 minutes ago, aram said:

marinika i todorić podnose upravo krivične prijave protiv svih članova kriznog štaba

Treba jebati gadove, na sve načine.

crko steam

7 minutes ago, aram said:

Od 12 ljudi u pozadini, dvoje nose maske pravilno, jedan ispod nosa i jedna oko vrata. Ostali u fazonu je l' ima neko jači, uključujući i Mariniku.

Iskreno se nadam da ce biti nesto od ovog. Ako i ovo zrtvovanje ljudi zbog izbora prodje nekaznjeno onda je stvarno nebo granica. Puno je vec izgubilo zivote zbog jebenih izbora a tek cemo videti koliko ce. Zbog izbora koje bi veliki vodja i ovako i onako dobio. Potpuno je neverovatno da se ovo desilo u nekoj zemlji ovog sveta. 

Gde je I kada ce da se pojavi Aleksandar prvorodjeni I da resi stvar?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

6 minutes ago, Redoran said:

...uključujući i Mariniku.

a jebat ga, kako misliš da bi zvučalo da sa maskom priča u mikrofon?

Edit: Caddah u bolnici na Bežanijskoj Kosi, ima upalu pluća

Edited by aram

Čini mi se da mu zdravlje nije baš najbolje. Pu pu
Tako je i pre neki mesec odsustvovao iz javnosti kad je imao kardiovaskularnih problema.

Bojm se da nije nešto zakačio na proslavi izborne pobede :unsure:

Edited by Filozof manijak

Svi oko Njega a on?

14 minutes ago, Redoran said:

Možda nije glup za politiku i povezano spletkarenje ali puka činjenica da bukvalno od prvog dana ciljano pušta ovog neopevanog degenerika da sa svih mogućih kamera, mikrofona i razglasa poziva narod na suicidalno ponašanje koje će do maksimuma naduvati problem i narodu i vlastima, ukazuje na to da je potpuni retard kada su u pitanju praktične stvari i konkretno delanje.

to je sigurno, vise puta sam i sama rekla, jos od pocetka ovoga. on ima polje delovanja u kome je njegova strategija idealna, van tog polja nije izlazio godinama - ili nikada. tu je idiot. ali sam skoro sigurna da je znao da je nestorovic budala, samo je verovao da je korisna budala.

1 hour ago, Sludge Factory said:

Zvanicno za KG:

Wow, zapravo neke smislene mere.

Još da su pre tri meseca ovo uveli i sprovodili i na teritoriji cele države... verujem da bi drugačije bilo danas.

Jedino ne kontam poentu ograničenja radnog vreme ugostiteljskih objekata do 20h? Što ne može i duže ako se poštuju mere?

Respect za Mariniku i Todorića što se cimaju. Šteta što ona neće sama nešto da proba politički, (za) nju bih glasala čini mi se.

edit, @Redoran šta su str i gilj?

Edited by Shitgenstein

11 minutes ago, Redoran said:

Od 12 ljudi u pozadini, dvoje nose maske pravilno, jedan ispod nosa i jedna oko vrata. Ostali u fazonu je l' ima neko jači, uključujući i Mariniku.

Obracaju se napolju, ne moraju da nose masku uopste. Veci je problem sto sami clanovi kriznog staba (s izuzetkom Srdje Jankovica) u TV studijima ne nose maske preko lica. Ukljucujuci i toliko hvaljenog Zorana Radovanovica..

Just now, Shitgenstein said:

Wow, zapravo neke smislene mere.

Još da su pre tri meseca ovo uveli i sprovodili i na teritoriji cele države... verujem da bi drugačije bilo danas.

Jedino ne kontam poentu ograničenja radnog vreme ugostiteljskih objekata do 20h? Što ne može i duže ako se poštuju mere?

Pretpostavljam da bi obuhvatili time i rad nocnih kljubova. Mislim, mogla je i posebna stavka samo za njih, ali ok. 

Moglo je sve ovako od starta, svi smo to ovde pricali, problem je sto nema ko da sprovodi mere/kontrolise sprovodjenje mera. Sve je ovo mrtvo slovo na papiru dok ne krene neko to fizicki da sprovodi, bez izuzetaka. 

Background Picker
Customize Layout