Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pa sad..ako je ovo sve tacno..kanda ima ljudi medju nama

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

To naravno jesi u pravu.Može im biti neprijatno,posebno čoveku kakav je Srđa.

Ipak,jednom političkom mozgu(dakle vrlo proračunatom) kakav je i Marinika naravno,svakako nije cilj da im bude "neprijatno",a nešto verujem i da zna da neće biti ništa od toga.

Šta je cilj,ne znam.

radimo suchim imamo, a ne nemamo. to je sve. i chekamo da padne metorit negde gde zgodno. to nam je sve.

moguce je da nama jedino i preostaje da shirimo neprijatnost, metodom svaki svoga tuzite subashu. ne moze ni domacin, ni svim sudskim pipcima da dohvati i zashtiti sve. samo treba imati para za to. u principu nas 20 kuca moze da finanansira 1 sudsko zajebavanje npr uvazenog kona. i dok smo mi distribuirali finansije i sekiraciju, a njega koshta inicijalno isto, a sam se zivcira. dodushe tako mozemo da nahranimo 1 gladnu kucu za ceo vek, pa srecom ni to ne radimo s_w.gif

sent from bubamoto

11 minutes ago, gospa buba said:

btw, a gde je gazda? 

Ovo je pitanje svih pitanja

Ipak je bilo i okretanja leđa u Novom Pazaru...

@SNARC bio brži :)

Edited by Lena

2 minutes ago, Milošica said:

To jesi u pravu.Može im biti neprijatno,posebno čoveku kakav je Srđa.

Ipak,jednom "političkom mozgu"(dakle vrlo proračunatom) kakav je i Marinika naravno,svakako nije cilj da im bude "neprijatno",a nešto verujem i da zna da neće biti ništa od toga.

Šta je cilj,ne znam.

dovoljno je i da se zvanicno pocne pricati o odgovornosti kriznog staba. svaka tuzba povecava bar malo sansu da neko ubuduce razmisli pre nego sto ga vodja upotrebi i odbaci.

takodje, mora se informisati javnost da nije moralo ovako - spin ce ici u pravcu da je svuda na svetu isto i da tako mora.

strah i bes tek polako rastu, videcemo kako ce sve ici. 

4 minutes ago, Aleksija said:

dovoljno je i da se zvanicno pocne pricati o odgovornosti kriznog staba. svaka tuzba povecava bar malo sansu da neko ubuduce razmisli pre nego sto ga vodja upotrebi i odbaci.

takodje, mora se informisati javnost da nije moralo ovako - spin ce ici u pravcu da je svuda na svetu isto i da tako mora.

strah i bes tek polako rastu, videcemo kako ce sve ici. 

Jedini problem je sto je pre ovoga 95% ljudi gledalo na one koji uopste veruju u koronu kao na debile. Tesko je pred drugima priznati da nisi u pravu, tako da cenim da je taj broj sada negde na 85 posto, ne vise.

2 minutes ago, Meazza said:

Jedini problem je sto je pre ovoga 95% ljudi gledalo na one koji uopste veruju u koronu kao na debile. Tesko je pred drugima priznati da nisi u pravu, tako da cenim da je taj broj sada negde na 85 posto, ne vise.

uh, da vidis kako se okrene. sad kad svi u ue znamo bar 10 koji su lose, kada smo svi imali bar 3- 4 kontakta u poslednjih 7 dana, nose masku i oni koje nikad nisam videla. nije to jos uvek dovoljno, ali raste brzo.

nazalost, bojim se da ce svi uciti iz licnih primera.

• Author

Vucelic je stari smrad, bio i ostao

Nama na poslu kupili kutiju maski i svakom po vizir. Posle početne petominute zafrkancije, izgledaš ko marsovac, ahaha ihihi, svi su ih odložili strane (Kao loše se vidi monitor... )

Preovlađujuće mišljenje je "Ionako se ne možeš odbraniti, why bother"

uh, da vidis kako se okrene. sad kad svi u ue znamo bar 10 koji su lose, kada smo svi imali bar 3- 4 kontakta u poslednjih 7 dana, nose masku i oni koje nikad nisam videla. nije to jos uvek dovoljno, ali raste brzo.
nazalost, bojim se da ce svi uciti iz licnih primera.
jebiga. to nije moralo tako da bude :(

sent from bubamoto

• Author
1 minute ago, Tihajeza said:

Preovlađujuće mišljenje je "Ionako se ne možeš odbraniti, why bother"

Isto i kod mene. S tim sto prednjace oni sa matorim i bolesnim roditeljima i roditelji male dece.

Maske su obavezne van kancelarije, u kancelariji niko ne nosi.

pa kako ono kaže izreka, pametan uči na tuđim greškama, a budala na svojim

nije da nije bilo očekivano

e

@Valkyrie muha, međed

Edited by kud u maglu Simoviću

Po meni, pametan je svako ko uči na greškama, svojim ili tuđim. Budale su oni koji stalno prave iste greške.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.