June 29, 20204 yr Evo ga.. https://www.kurir.rs/vesti/politika/3487839/vucic-ekskluzivno-za-kurir-o-novom-premijeru-srbije-predsednik-pogledao-kvote-u-kladionicama-pa-nas-matirao-odgovorom I to je to..u ostalim njegovim medijima ga nema.
June 29, 20204 yr ko je izmislio uopšte tu "parolu"? cenim neko tipa iz SPS-a koji iz zajebancije tako vređa više jednu grupaciju nego onoga kome se obraća...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 29, 20204 yr Tacno onaj ima koronu ili sumnjaju,ne secam se da ga ovoliko dugo nije bilo u javnosti,jos bili izbori,da serenda.
June 29, 20204 yr 7 hours ago, Milosh76 said: Suzana kaze da se dobro oseca i da ce javiti kad bude promena... https://nova.rs/politika/vuciceva-savetnica-objavila-na-tv-u-poruke-novinarke-nova-rs/ Hm, oglasi se kad je njegovo zdravlje u pitanju, a nikako da odgovori na pitanje za brata Andreja na paradi... http://rs.n1info.com/Vesti/a613242/I-Andrej-Vucic-do-Putina-na-paradi-bez-odgovora-iz-kabineta-na-pitanja-N1.html
June 29, 20204 yr 1 hour ago, Aleksija said: jebemti zemlju btw, ja imam jednu smelu teoriju, da je vucic fasovao. po drugi put Zašto to radiš? Zašto podgrevaš nadu?
June 29, 20204 yr 19 minutes ago, mlatko said: ko je izmislio uopšte tu "parolu"? cenim neko tipa iz SPS-a koji iz zajebancije tako vređa više jednu grupaciju nego onoga kome se obraća... Kuku, pa ti nisi video upad kod Straje??
June 29, 20204 yr 6 hours ago, Sammael said: Neka od nepotvrđenih teorija je da korona virus može da opstane i bude zarazan u vazduhu koji klima recirkuliše. Lično sam skeptičan prema toj teoriji. Ljudi su u martu/aprilu/maju kolabirali u skafanderima bez klime/ventilacije po operacionim salama...sad ne smem ni da zamislim na 30+ stepeni šta bi se dešavalo na VMA npr, gde je 16 sala ispod zemlje. Edited June 29, 20204 yr by desboj
June 29, 20204 yr Kuku, pa ti nisi video upad kod Straje?? Ne, ko je to?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 29, 20204 yr 3 minutes ago, Šumejker-Levi 9 said: Zašto to radiš? Zašto podgrevaš nadu? ja sam ovo izmislila, bilo mi zgodno kao objasnjenje zasto se tako kurci svuda (osim uobicajene patologije i idiotskog karaktera), pa i na proslavi "izborne pobede" ono vece. al sad vidim na tw, i ostali se pitaju tesko da ima nesto od toga, al def izgleda da su dosta lose prosli u ovom deljenju - neko blizak vrhu, izgleda. nije bas uobicajena tisina.
June 29, 20204 yr 29 minutes ago, mlatko said: ko je izmislio uopšte tu "parolu"? cenim neko tipa iz SPS-a koji iz zajebancije tako vređa više jednu grupaciju nego onoga kome se obraća... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk partizan radnički niš, prva ili druga utakmica u prolećnem delu sezone, bilo neko razvlačenje, “ne svirani penal za partizan”, i kad je ilić(čini mi se da je bio on) dao gol sa istoka jna je spontano krenulo “vučiću pederu ne damo ti titulu” utakmica sa albanijom i photobombing u strajin kadar se desio 6meseci kasnije ovo skandiranje je bilo manje više redovno u narednim utakmicama dok salete rošavi nije preuzeo da sredi stvar, onda je njegova ekipa uletela na istok i premlatila par ljudi. navodno je čak i bio sastanak sa av(mada ja mislim da je to završio novak nedić i hrkalovićka) od tada je mir tišina, kupus i slanina
June 29, 20204 yr partizan radnički niš, prva ili druga utakmica u prolećnem delu sezone, bilo neko razvlačenje, “ne svirani penal za partizan”, i kad je ilić(čini mi se da je bio on) dao gol sa istoka jna je spontano krenulo “vučiću pederu ne damo ti titulu” utakmica sa albanijom i photobombing u strajin kadar se desio 6meseci kasnije ovo skandiranje je bilo manje više redovno u narednim utakmicama dok salete rošavi nije preuzeo da sredi stvar, onda je njegova ekipa uletela na istok i premlatila par ljudi. navodno je čak i bio sastanak sa av(mada ja mislim da je to završio novak nedić i hrkalovićka) od tada je mir tišina, kupus i slaninaHvala, sećam se sad kroz maglu nekog skandiranja. Svejedno, trebalo je poraditi na nekoj gadnoj paroli a ne ostati na nivou huliganstvaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 29, 20204 yr 15 minutes ago, mlatko said: Ne, ko je to? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 29, 20204 yr 3 minutes ago, mlatko said: Hvala, sećam se sad kroz maglu nekog skandiranja. Svejedno, trebalo je poraditi na nekoj gadnoj paroli a ne ostati na nivou huliganstva Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk bio je sale mutavi, ne rošavi kako je on, av, iz tog miljea njega to pogađa u sridu mogu samo da zamislim na šta bi ličio taj nervni slom kada bi mu pun stadion to skandirao. mada su sada i tonci pripremljeni stadionskim it tonom, pa i ako se dogodi čuli bi samo gledaoci na stadionu, ne i oni pokraj malih ekrana