June 29, 20204 yr 7 minutes ago, Aleksija said: jebemti zemlju btw, ja imam jednu smelu teoriju, da je vucic fasovao. po drugi put ima neka info sa tw da je anđelko zaražen i da se ovaj naš testira dva puta dnevno
June 29, 20204 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: ima neka info sa tw da je anđelko zaražen i da se ovaj naš testira dva puta dnevno ok, naravno da ima raznih informacija. al priznaj da je moja teorija bolja
June 29, 20204 yr ako se ne pojavi do srede, dijagnoza je potvrđena dijagnoza na covid tu bi prisajzli
June 29, 20204 yr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zavisi za koga, ako je drugi put onda sigurno ima izgrađena nekakva antitela ne mora da znachi, zato ovo i jeste ludost, da se porazboljevamo sad, da bismo se porazboljevali ponovo u septembru. a gde je gospodin, da li nam se obracao, makar hatisherifom?
June 29, 20204 yr Author Ono djubre od novina pise "DJilasovci prizeljkuju da Vucic umre od korone"... Da umre od korone? Zar je zarazen?
June 29, 20204 yr 7 minutes ago, gospa buba said: ne mora da znachi, zato ovo i jeste ludost, da se porazboljevamo sad, da bismo se porazboljevali ponovo u septembru. a gde je gospodin, da li nam se obracao, makar hatisherifom? jok
June 29, 20204 yr ni pismom ni razglednicom??? a pogledaj svinjac koliki je ni da nam opricha kako je kod vladimira vladimirovicha bilo. njega je zvao, ne nas Edited June 29, 20204 yr by gospa buba
June 29, 20204 yr Zamislite da je fasovao..i zarazio Putina usput :))))) Kakav je baksuz..ne bih se mnogo iznenadio.
June 29, 20204 yr Zamislite da je fasovao..i zarazio Putina usput )))) Kakav je baksuz..ne bih se mnogo iznenadio. E to bi platio da vidim. Onaj šef bolnice što se družio s Putinom pa ispalo d aje pozotivan dobio lečenje u sanatorijumu u Sibiru. Ovog našeg bi potapali KGBovci ko ono mučeno kučeПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
June 29, 20204 yr 6 minutes ago, SNARC said: Zamislite da je fasovao..i zarazio Putina usput :))))) Kakav je baksuz..ne bih se mnogo iznenadio. Putin je verovatno dobio nešto eksperimentalno, čisto sumnjam da uopšte i može da se zarazi
June 29, 20204 yr 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zavisi za koga, ako je drugi put onda sigurno ima izgrađena nekakva antitela Izgradice on ta antitela za dve najkasnije tri godine, a ne kao onaj lopov Djilas koji je ukrao svih 619 miliona bacila a na nas decu nista nije davao.
June 29, 20204 yr Evo da javim, kumče bio u "medicini rada" , iskreno, preko veze testiran... Negativan.Kaže da je tamo ludnica preko sto ljudi u čekaonicama. Čekaju da se ponovo testiraju, ovi koji su bili pozitivni...Ono ovaj dečko je u fazonu"i ako sam negativan sad ću da fasujem"Kaže da je gužva paklena... .... Shiit has hit the fan! E evo mali update:Zvala ga je doktorka koja radi u COVID ambulanti i preko koje se testirao i pregledao i rekla mu:"Ovaj test što su ti uradili je brzi test i on je 60% pouzdan. Dakle ponašaj se kao da si pozitivan, ako nam dođu ozbiljni pouzdani testovi zovem te..." .... Shiit has hit the fan!