Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, Aleksija said:

jebemti zemlju

Untitled1.png

btw, ja imam jednu smelu teoriju, da je vucic fasovao.

po drugi put :sleep:

ima neka info sa tw da je anđelko zaražen i da se ovaj naš testira dva puta dnevno

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, kud u maglu Simoviću said:

ima neka info sa tw da je anđelko zaražen i da se ovaj naš testira dva puta dnevno

ok, naravno da ima raznih informacija.

al priznaj da je moja teorija bolja :)

zavisi za koga, ako je drugi put onda sigurno ima izgrađena nekakva antitela

nah, ne mora da znaci da je slabije. 

ako se ne pojavi do srede, dijagnoza je potvrđena

dijagnoza na covid tu bi prisajzli

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne mora da znachi, zato ovo i jeste ludost, da se porazboljevamo sad, da bismo se porazboljevali ponovo u septembru.

a gde je gospodin, da li nam se obracao, makar hatisherifom?

Prvo da obidje podrum, da vidi kako su vina :fantom:

• Author

Ono djubre od novina pise "DJilasovci prizeljkuju da Vucic umre od korone"... Da umre od korone? Zar je zarazen?

7 minutes ago, gospa buba said:

ne mora da znachi, zato ovo i jeste ludost, da se porazboljevamo sad, da bismo se porazboljevali ponovo u septembru.

a gde je gospodin, da li nam se obracao, makar hatisherifom?

jok

ni pismom ni razglednicom??? a pogledaj svinjac koliki je :ohmy:

ni da nam opricha kako je kod vladimira vladimirovicha bilo. njega je zvao, ne nas :dry:

Edited by gospa buba

Zamislite da je fasovao..i zarazio Putina usput :)))))

Kakav je baksuz..ne bih se mnogo iznenadio.  

E to bi platio da vidim. Onaj šef bolnice što se družio s Putinom pa ispalo d aje pozotivan dobio lečenje u sanatorijumu u Sibiru. Ovog našeg bi potapali KGBovci ko ono mučeno kuče

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

6 minutes ago, SNARC said:

Putin je verovatno dobio nešto eksperimentalno, čisto sumnjam da uopšte i može da se zarazi :tongue:

24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Izgradice on ta antitela za dve najkasnije tri godine, a ne kao onaj lopov Djilas koji je ukrao svih 619 miliona bacila a na nas decu nista nije davao.

Evo da javim, kumče bio u "medicini rada" , iskreno, preko veze testiran... Negativan.
Kaže da je tamo ludnica preko sto ljudi u čekaonicama. Čekaju da se ponovo testiraju, ovi koji su bili pozitivni...
Ono ovaj dečko je u fazonu"i ako sam negativan sad ću da fasujem"

Kaže da je gužva paklena...

.... Shiit has hit the fan!

E evo mali update:
Zvala ga je doktorka koja radi u COVID ambulanti i preko koje se testirao i pregledao i rekla mu:
"Ovaj test što su ti uradili je brzi test i on je 60% pouzdan. Dakle ponašaj se kao da si pozitivan, ako nam dođu ozbiljni pouzdani testovi zovem te..."

.... Shiit has hit the fan!

Background Picker
Customize Layout