Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

pa koji test kad niko ne moze na test???

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Radovanović bije u centar.Ja sam to rekao još pre neki dan: mere će se zatezati na svakih par dana, glupo bi bilo da struka prizna da su pojeli govno

Edited by Haralampije

• Author
13 minutes ago, steins said:

Policijski čas plus obavezne maske i kontrola kretanja i zabrana okupljanja više od 5 ljudi. 

Naravno bez onih suludih mera zatvaranja penzionera. 

Da li mislis da je to realno da se uvede u neko skorije vreme?

3 minutes ago, Haralampije said:

Radovanović bije u centar.Ja sam to rekao još pre neki dan: mere će se zatezati na svakih par dana, glupo bi bilo da struka prizna da su pojeli govno

Samo što ne postoji mjera koju ova vlast može da primjeni u praksi, osim lockdown-a. Komično je bilo gledati kako se, prilikom otvaranja u maju, set mjera koji je pripreman danima, obavezno rastojanje, maske u prevozu itd. srušio u roku od 24 časa.

U protekla 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 7.784 osoba, registrovano je 143 novozaraženih, a preminulih nije bilo.

Na respiratoru je 21 pacijent.

U protekla 24 sata u Srbiji je zaraženo još 143 osobe koronavirusom, dok preminulih nije bilo.

Eto, možda se i oboljeva, ali se ne umire.

3 minutes ago, Milosh76 said:

Da li mislis da je to realno da se uvede u neko skorije vreme?

Sad kad su procureli podaci da su lagali kao najgora govna koja postoje, kada se zna da su lagali i svesno ignorisali sve zbog izbora - samo im treba još dodatno zamrzavanje svega (čitaj: novi otkazi, smanjenja i totalno odsustvo plata). Drugim rečima, mislim da će nas pre pustiti da poumiremo svi kolektivno, pa ko ostane, svakako će za njih da glasa.

• Author

БРОЈ ТЕСТИРАНИХ ОСОБА У ПОСЛЕДЊА 24 ЧАСА

7784

БРОЈ ПОТВРЂЕНИХ СЛУЧАЈЕВА У ПОСЛЕДЊА 24 ЧАСА

143

БРОЈ ПРЕМИНУЛИХ ОСОБА У ПОСЛЕДЊА 24 ЧАСА

0

БРОЈ АКТИВНИХ СЛУЧАЈЕВА

861

БРОЈ ОСОБА НА РЕСПИРАТОРИМА

21

Edited by Milosh76

kako misle da sprovedu nošenje maski u gradskom prevozu?

Pa nikako, kao i sve ostal od policijskog časa, zabrane okupljanja pa na dalje, onda bi neko morao nešto i da radi

1 minute ago, Milosh76 said:

U Republici Srbiji je do 15 časova 24. juna 2020. godine ..........Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 263.

ovo valja negde zapisati.

143 novozaražene osobe (1,84% testiranih)
7784 osoba testirano
bez preminulih (nakon smrti po jedne osobe 11 dana zaredom)
21 osoba na respiratoru (+2)
861 aktivan slučaj (+86, tj. +11,1%)

10 minutes ago, keitel said:

Samo što ne postoji mjera koju ova vlast može da primjeni u praksi, osim lockdown-a. Komično je bilo gledati kako se, prilikom otvaranja u maju, set mjera koji je pripreman danima, obavezno rastojanje, maske u prevozu itd. srušio u roku od 24 časa.

Da su se tada pridrzavali plana, ovoga danas ne bi bilo. To je zlocin u kome su svi oni saucesnici i struka i politicari.

Meni nisu ni jasni sa fakulteta. Prosla sam pored Medicinskog danas, gomila mladih ceka da preda dokumenta. Pa, zar nije moglo on line? Verovatno je tako i na ostalim fakultetima.

Da sam cinik rekao bih da je sve ovo namerno uradjeno.Narodu treba dati zanimaciju sledeća dva meseca a Kosovo pa-pa :fantom:

Background Picker
Customize Layout