June 24, 20204 yr Radovanović bije u centar.Ja sam to rekao još pre neki dan: mere će se zatezati na svakih par dana, glupo bi bilo da struka prizna da su pojeli govno Edited June 24, 20204 yr by Haralampije
June 24, 20204 yr Author 13 minutes ago, steins said: Policijski čas plus obavezne maske i kontrola kretanja i zabrana okupljanja više od 5 ljudi. Naravno bez onih suludih mera zatvaranja penzionera. Da li mislis da je to realno da se uvede u neko skorije vreme?
June 24, 20204 yr 3 minutes ago, Haralampije said: Radovanović bije u centar.Ja sam to rekao još pre neki dan: mere će se zatezati na svakih par dana, glupo bi bilo da struka prizna da su pojeli govno Samo što ne postoji mjera koju ova vlast može da primjeni u praksi, osim lockdown-a. Komično je bilo gledati kako se, prilikom otvaranja u maju, set mjera koji je pripreman danima, obavezno rastojanje, maske u prevozu itd. srušio u roku od 24 časa.
June 24, 20204 yr U protekla 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 7.784 osoba, registrovano je 143 novozaraženih, a preminulih nije bilo. Na respiratoru je 21 pacijent.
June 24, 20204 yr U protekla 24 sata u Srbiji je zaraženo još 143 osobe koronavirusom, dok preminulih nije bilo.
June 24, 20204 yr 3 minutes ago, Milosh76 said: Da li mislis da je to realno da se uvede u neko skorije vreme? Sad kad su procureli podaci da su lagali kao najgora govna koja postoje, kada se zna da su lagali i svesno ignorisali sve zbog izbora - samo im treba još dodatno zamrzavanje svega (čitaj: novi otkazi, smanjenja i totalno odsustvo plata). Drugim rečima, mislim da će nas pre pustiti da poumiremo svi kolektivno, pa ko ostane, svakako će za njih da glasa.
June 24, 20204 yr Author БРОЈ ТЕСТИРАНИХ ОСОБА У ПОСЛЕДЊА 24 ЧАСА 7784 БРОЈ ПОТВРЂЕНИХ СЛУЧАЈЕВА У ПОСЛЕДЊА 24 ЧАСА 143 БРОЈ ПРЕМИНУЛИХ ОСОБА У ПОСЛЕДЊА 24 ЧАСА 0 БРОЈ АКТИВНИХ СЛУЧАЈЕВА 861 БРОЈ ОСОБА НА РЕСПИРАТОРИМА 21 Edited June 24, 20204 yr by Milosh76
June 24, 20204 yr Pa nikako, kao i sve ostal od policijskog časa, zabrane okupljanja pa na dalje, onda bi neko morao nešto i da radi
June 24, 20204 yr 1 minute ago, Milosh76 said: U Republici Srbiji je do 15 časova 24. juna 2020. godine ..........Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 263. ovo valja negde zapisati.
June 24, 20204 yr 143 novozaražene osobe (1,84% testiranih) 7784 osoba testirano bez preminulih (nakon smrti po jedne osobe 11 dana zaredom) 21 osoba na respiratoru (+2) 861 aktivan slučaj (+86, tj. +11,1%)
June 24, 20204 yr 10 minutes ago, keitel said: Samo što ne postoji mjera koju ova vlast može da primjeni u praksi, osim lockdown-a. Komično je bilo gledati kako se, prilikom otvaranja u maju, set mjera koji je pripreman danima, obavezno rastojanje, maske u prevozu itd. srušio u roku od 24 časa. Da su se tada pridrzavali plana, ovoga danas ne bi bilo. To je zlocin u kome su svi oni saucesnici i struka i politicari. Meni nisu ni jasni sa fakulteta. Prosla sam pored Medicinskog danas, gomila mladih ceka da preda dokumenta. Pa, zar nije moglo on line? Verovatno je tako i na ostalim fakultetima.
June 24, 20204 yr Da sam cinik rekao bih da je sve ovo namerno uradjeno.Narodu treba dati zanimaciju sledeća dva meseca a Kosovo pa-pa