March 25, 20205 yr A garderoba kolega,kamo garderoba? Mene, pošto sam zadužen za nabavku, teraju da se bukvalno skinem go ispred ulaznih vrata te da se nakon detaljnog hemijskog tretmana presvučem u kućnu garderobu. Ima stvari gorih i od korone, jedna od njih je recimo gubitak i poslednjeg zrna dostojanstva [emoji38][emoji3][emoji3]
March 25, 20205 yr drugari, registracija vozila, novi beograd, shta i kako u prirodi?sent from bubamoto
March 25, 20205 yr Iako smo spominjali, nije zgoreg ponoviti o nacinima dezinfekcije. I naravno da je netacno ono sto kruzi u medijima da Asepsol nije dovoljno dobar. Dobar tekst, naravno u Danasu: https://www.danas.rs/zivot/najefikasnija-sredstva-u-prevenciji-od-korona-virusa/Daj mi reci u kojoj razmeri da pomešam s vodom ovaj asepsol da bi bio pogodan za ruke? Ja kao Jare, sve mi se pomešalo.
March 25, 20205 yr Ortak mi kaže da pije tablete paracetamola, preventivno!Hm, meni to preuranjeno, šta mislite? ... Shiit has hit the fan...
March 25, 20205 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ortak mi kaže da pije tablete paracetamola, preventivno! Hm, meni to preuranjeno, šta mislite? ... Shiit has hit the fan... pa on valjda deluje na simptome (ako je T previsoka pa da se skine) a ne uzroke infekcije pa ne vidim nikakav smisao jel zna neko više? Edited March 25, 20205 yr by InvisibleLight
March 25, 20205 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ortak mi kaže da pije tablete paracetamola, preventivno! Hm, meni to preuranjeno, šta mislite? ... Shiit has hit the fan... Potpuno besmisleno i bez efekta po mom misljenju.
March 25, 20205 yr Boze pije paracetamol preventivno?! E svasta. Daj mi reci u kojoj razmeri da pomešam s vodom ovaj asepsol da bi bio pogodan za ruke? Ja kao Jare, sve mi se pomešalo. Ovo je vec rastvoreno, samo ga koristi.
March 25, 20205 yr I za ruke? Čini mi se da na onom linku iz danasa piše 0,05% za ruke a i ovde na poleđini se nigde ne pominju ruke.
March 25, 20205 yr 6 minutes ago, Renegade said: I za ruke? Čini mi se da na onom linku iz danasa piše 0,05% za ruke a i ovde na poleđini se nigde ne pominju ruke. ne bre,imam isti takav s rasprsivacem cak i pise upozorenje ako slucajno dopre na kozu isprati nakon sapunjanja za ruke koliko treba biti koncentrovan ne znam..koristi bolje alkohol
March 25, 20205 yr Već je kačeno na temi uputstvo za 5%, ima ga i na sajtu Jasvela. http://jasvel.co.rs/index.php/sredstva-za-dezinfekciju/asepssol-5/ (klik na kružić da se otvori odeljak Način primene) Preračunajte ili ako hoćete odokativno, stavite 5x više sredstva na istu količinu vode.
March 25, 20205 yr Da li asepsol ubija viruse ili ne? Tj može li se korisitti za dezinfekciju recimo stvari unetih spolja?
March 25, 20205 yr Odgovor ti se krije u poslednjoj poruci na drugoj strani ove iste teme. Edited March 25, 20205 yr by vememah
March 25, 20205 yr Odgovor ti se krije u poslednjoj poruci na drugoj strani ove iste teme.Tvojoj drugoj ili njegovoj drugoj strani?Moguće je da je različito, daj broj posta... ... Shiit has hit the fan...