darling Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 13 minutes ago, Bambula said: Paradajz u kajmaku, i otkrije nove horizonte kako tacno ovo? paradajz i odozgo kajmak? ne? da? jos nesto?
nisam ja Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 čuj jedu pomidor zburekom al, aj. neka cveta hiljadu cvetova.
Filozof manijak Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 2 minutes ago, nisam ja said: ja od salate ionako priznajem samo kupus i belolučenu papriku. Od svih salata najviše volem burek. Sa sirom.
nisam ja Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 jao jeste. u pravu si. imao sam izreku kad sam bio mao. kaem ja tada: drugovi, ja kolko goda da sam se najeo bilo čega i da sam sit. uvek ima mesta za još 250 grama bureka. sa sirom. kod lukića. eto, tako sam ja govorio.
Bambula Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 4 minutes ago, darling said: kako tacno ovo? paradajz i odozgo kajmak? ne? da? jos nesto? Klasika, paradajz iseces pomesas sa mladim kajmakom i to je to.Kad je sezona ako volis sitno iseckas vlasac.
Filozof manijak Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Mmmm....burek kod Makedonca, grešno tečno i lepljivo zadovoljstvo
renne Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 1 minute ago, Bambula said: Klasika, paradajz iseces pomesas sa mladim kajmakom i to je to.Kad je sezona ako volis sitno iseckas vlasac. jeste, srbi su vekovima još od uroša nejakog gajili vlašac
Joe D Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 36 minutes ago, Bambula said: Paradajz u kajmaku je najbolja opcija, ali moze samo u kucnim uslovima.Ali ko nije probao burek s'mesom i paradajz u kajmaku nek proba i otkrije nove horizonte dobio sam cir na zelucu od ovog posta.
gospa buba Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 ovo nikako da eskalira, a bash se ljudi trude kad bi tela da jedem burek smesom i salatom jedino mi pada napamet kiseo kupus. al to je realno samoubistvo sent from bubamoto
darling Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 (edited) 31 minutes ago, Bambula said: Klasika, paradajz iseces pomesas sa mladim kajmakom i to je to.Kad je sezona ako volis sitno iseckas vlasac. fala, probacu ima na slavi pita sa sirom, s ruskom salatom. ide ko u bosni Edited January 24, 2020 by darling
nisam ja Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 al mora da bude vruć taj burek smesom. to ti je ko vrući čvarci i kiso kupus.
kud u maglu Simoviću Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 možda kornišoni, ili feferoni nego bambula kako pomešaš kajmak sa paradajzom? meni je delikates pečena paprika na ulju sa kajmakom, 15ak sek pre kraja grunem po kašičicu kajmaka na svaku papriku
Bambula Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Paradajz pusti svoj sok i kad promesas bude super, samo mora mlad kajmak. Nemoguce da nikad niste probali paradajz u kajmaku,ja sam to prvi put jeo na Plitivicama doduse nije bio burek vec jagnjetina, ali od tad ga koristim univerzalno.
Recommended Posts