August 10, 2025Aug 10 6 hours ago, Stela said:Ja to ne vidim u mom paketu A i nije mini serija, 28 epizoda ima, 3 sezone.HBO Max imam kao free aplikaciju uz telefonski paket... Tu ima The Leftovers...Inače sam došla na temu da kažem da je Kejt Vinslet jebeno izvanredna glumica.Lik Mer koji je izgradila u ovoj mini seriji je besprekoran, življi od života.
August 10, 2025Aug 10 8 minutes ago, omiljeni said:Normal People je mnogo lepa mini serija na hbo.Meni jedna od dražih serija/mini serija poslednjih godina. Tu sam upoznao simpatiju Daisy Edgar Jones.
August 10, 2025Aug 10 1 hour ago, pt 2.0 said:Inače sam došla na temu da kažem da je Kejt Vinslet jebeno izvanredna glumica.Lik Mer koji je izgradila u ovoj mini seriji je besprekoran, življi od života.Kejt Vinslet je najbolji glumac/glumica na svetu vec neko vreme, IMO. Znaci, nevezano za pol i rod, u profesiji i poslu koji se zove gluma, ona je broj jedan. Kad joj pogledate oci u bilo kom filmu/seriji, iza je uvek neka druga osoba.
August 11, 2025Aug 11 3 hours ago, Mil@n said:Meni jedna od dražih serija/mini serija poslednjih godina.Tu sam upoznao simpatiju Daisy Edgar Jones. U toj seriji ona je trebalo da igra ružnjikavu curu ,to je valjda kao osnova priča ,ona malo ružna on problematičan ... sve vreme dok sam gledao razmišljam u sebi jel vi nas zajebavate Nisam čitao knjigu a mogao bi,zaboravio sam i kako se čitaju knjige
August 11, 2025Aug 11 Jinxovala sam svoju HBO Max aplikaciju i od večeras ne mogu ništa da gledam onlajn na njoj. Ulogujem se, ali su prozori nekako presečeni, kad pustim video samo crna pozadina stoji... ima li neko ovaj problem?!Jbt, taman mi krene sa serijama (makar i mini) i userem aplikaciju.(Gledam na Safariju, ne znam ima l ito veze...)
August 11, 2025Aug 11 52 minutes ago, pt 2.0 said:Jinxovala sam svoju HBO Max aplikaciju i od večeras ne mogu ništa da gledam onlajn na njoj. Ulogujem se, ali su prozori nekako presečeni, kad pustim video samo crna pozadina stoji... ima li neko ovaj problem?!Jbt, taman mi krene sa serijama (makar i mini) i userem aplikaciju.(Gledam na Safariju, ne znam ima l ito veze...)Kakva je odbojnost ka torentima? Bajdvej - The Night Of kida koliko je dobra.
August 11, 2025Aug 11 2 minutes ago, pariah said:Kakva je odbojnost ka torentima? Apsolutna.Moram ovo popraviti, nemam pojma o čemu je reč. Koliko sinoć sam odgledala Mare of Easttown i počela Mildred Pearce (zbog Kejt).I noćas me sačeka ovo...
August 12, 2025Aug 12 On 11. 8. 2025. at 2:32, Fakundo Sava said:Nisam čitao knjigu a mogao bi,zaboravio sam i kako se čitaju knjigePročitaj, topla preporuka za knjigu.Takođe, Intremezzo, isto od Sally Rooney je jako lepa.
August 12, 2025Aug 12 Author odgledao sam davno patriu, al mi nekako ne prebacuje kategoriju dobra serija, odlična priča, evropski bliska, al nekako fale drugi i treći plan. svi koji su čitali knjigu kažu da su nebo i zemlja, što je uglavnom slučaj sa 99% ekranizacijain d min tajm
August 12, 2025Aug 12 19 hours ago, pariah said:Kakva je odbojnost ka torentima? Bajdvej - The Night Of kida koliko je dobra.Jel ti je to utisak nakon odgledane serije ili nekog početka?
August 13, 2025Aug 13 11 hours ago, Milošica said:Jel ti je to utisak nakon odgledane serije ili nekog početka?Nakon odgledane, naravno i nedavno reprizirane. Za koplje "šije" i Maru iz Istauna i ostale. Kad smo već kod preporuka za HBO mini serije- Olive Kitteridge je takođe sjajna! Edited August 13, 2025Aug 13 by pariah
August 13, 2025Aug 13 Super je i Pacijenti Dr. Garsije. A čini mi se i da je Rogue Heroes sa Hboa. Isto preporuka, soundtrack naročito kida. Doduše to su dve sezone po nešto malo epizoda. Edited August 13, 2025Aug 13 by kralj