October 4, 2025Oct 4 7 minutes ago, pariah said:https://m.imdb.com/title/tt3012698/Reprizirao. Preporuka k'o kuća, šta kuća, kao kućetina. @Svemir Zeka @pt 2.0jel mozemo i mi da gledamo ili samo vi, lepe djeve?¿
October 4, 2025Oct 4 27 minutes ago, Lancia said:jel mozemo i mi da gledamo ili samo vi, lepe djeve?¿Samo mi Posle ćemo vam prepričati.
October 4, 2025Oct 4 Popular Post Stvarno je odličan The Night Of, ne znam što sam toliko čekao da ga gledam.
October 5, 2025Oct 5 23 hours ago, pariah said:https://m.imdb.com/title/tt3012698/Reprizirao. Preporuka k'o kuća, šta kuća, kao kućetina. @Svemir Zeka @pt 2.0Ta serija je bomba! Posto ima cetiri epizode, brzo se obnovi.
October 5, 2025Oct 5 On 4. 10. 2025. at 18:49, pariah said:https://m.imdb.com/title/tt3012698/Reprizirao. Preporuka k'o kuća, šta kuća, kao kućetina. @Svemir Zeka @pt 2.0Sada gledam. Na 12. minutu sam četvrte, poslednje epizode. Mnogo ti hvala , obratila sam bila pažnju i ranije na nju, ali nisam nikada počela da je gledam, saz zbog tvoje preporuke jesam.Ukratko - raznela me je serija... očarana sam špicom, glumom, prikazom likova i psiha, njihovih odnosa... Kad završim idem da vidim šta ti se još sviđalo pa da i to stavim na watch later listu.
October 5, 2025Oct 5 Pamtim da mi je svaka epizoda bila sve bolja i bolja (cak prva i najslabija), verovatno je kvalitet rastao kako su se odmotavali slojevi licnosti, situacije, reakcije, godine prolazile, a mi starili sa Olive. Maestralno ispricana prica i prikazan zivot.
October 8, 2025Oct 8 On 4. 10. 2025. at 18:49, pariah said:https://m.imdb.com/title/tt3012698/Reprizirao. Preporuka k'o kuća, šta kuća, kao kućetina. @Svemir Zeka @pt 2.0Počela sam, ne mogu više od jednu za veče, večeras druga. Jesi ti ovo preporučio meni jer si volšebno znao da dosta ličimo? 😄 (Kuku meni)
October 10, 2025Oct 10 On 25. 9. 2025. at 2:40, Halvard said:This City is Ours je bombonica od serije, baš mi je legla. Da sam znao za nju, ne bih ni počinjao da gledam šugavi MobLand.Ovo je jedan od slučajeva kada se nadam da neće biti druge sezone iako ima više nego dovoljno materijala za nastavak. Bilo bi prikladno da se priča završi ovde.Klinka iz Derry Girls sad glumi mafijašku snajku, još uvek obrađujem tu činjenicu U početku obećavalo, posle se pretvorilo u sapunicu i melodramu sa nekim bljuc momentima. Sve u svemu bilo je prostora da se napravi puno bolja priča.
October 10, 2025Oct 10 meni je ok leglaod aktuelnih task mi je jos boljadeluje mi da je izbor glumaca bas dobar i da su im odlicno legle ulogeprica nije potpuni klise, ok nema nista spektakularno novo, ali tako nesto je i suludo ocekivati u ovakvom tipu serijeza zanr vise nego pristojno
October 11, 2025Oct 11 gleda li neko 'nasledstvo', poljska serija? koliko ima epizoda? imbd kaže 8, ali hbo još nije pustio tu osmu
October 11, 2025Oct 11 18 hours ago, pbg12345 said:...od aktuelnih task mi je jos boljadeluje mi da je izbor glumaca bas dobar i da su im odlicno legle ulogeprica nije potpuni klise, ok nema nista spektakularno novo, ali tako nesto je i suludo ocekivati u ovakvom tipu serijeza zanr vise nego pristojnoprethodna epizoda taska (vagrants/skitnice) mi je otprilike u top 10 tv series epizoda ikada - razvoj price, sve pokrivene teme, tempo, gluma - fenomenalno!
October 11, 2025Oct 11 I meni je Task super, bas zato sto je obicna jednostavna zivotna prica bez previse komplikovanja. Cak mi je i situacija u porodici glavnog policajca nepotrebna.
October 11, 2025Oct 11 5 hours ago, svashtabezneshto said:gleda li neko 'nasledstvo', poljska serija? koliko ima epizoda?imbd kaže 8, ali hbo još nije pustio tu osmuJa koliko se sećam to je to što ima. Čini mi se da se završilo logično...
October 11, 2025Oct 11 2 hours ago, Frank Pembleton said:Ja koliko se sećam to je to što ima. Čini mi se da se završilo logično...našla sam imdb i tamo kažu da ima 8 epizoda, i da je sinoć emitovana osma. jeste logičan kraj, ali dosta toga je ostalo nerazrešeno.(ne sećam se kojim danom su je puštali, subota ili nedelja)