Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HBO Max

Featured Replies

Zendaja je dobila zasluženo dva Emija za Euforiju, a odlična je i u trećoj sezoni.

• Replies 1.4k
  • Views 141.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon 20 godina pogledao ponovo Band of Brothers - remek-djelo savremene kinematografije o paklu rata iz vizure običnih vojnika. Henks je ovdje producent i režiser, a kasnije je sebi dao oduška sa dru

• *edited by mod
    *edited by mod

• Stvarno je odličan The Night Of, ne znam što sam toliko čekao da ga gledam.

Posted Images

Zavrsih sinoc drugu sezonu. Bolja od prve, kraj sa onom predstavom mi je onako, malo underwhelming, nije imao katarzican efekat kakav su, cini mi se, hteli i mislim da je to do rezije.

Ali scena pucanja Nejtvog caleta (mada je ovo kasnije ostalo prilicno nedovrseno i nerazradjeno) i Zvrndajino ludjenje su stvarno bili dobri. Zvrndaja je skoro pa naturscik i sudeci po drugim dosadasnjim ulogama koje sam video ovo je njen peak.

On 17. 5. 2026. at 12:59, Halvard said:

Pa ovako, meni je masovno oduševljavanje nad tom serijom kao ona epizoda South Parka kad klinci kao pišu romane tako što random nabacuju užase o prdenju, sranju i povraćanju koje samo predpubertetlijski um može da smisli, dok odrasli redom padaju u nesvest od jačine umetničkog dojma.

Izvinjavam se cenjenom DTF-u na ovakvoj evaluaciji. Zapravo je Half Man definicija ovoga, potpuno mi je neverovatno šta su sve ljudi uspeli da učitaju u jedan jednostavno ekstremno patološki odnos.

Odlicna mini-dokumentarna serija, Bring Me the Beauties, sve preporuke.

On 7. 6. 2026. at 11:35, Sludge Factory said:

Zavrsih sinoc drugu sezonu. Bolja od prve, kraj sa onom predstavom mi je onako, malo underwhelming, nije imao katarzican efekat kakav su, cini mi se, hteli i mislim da je to do rezije.

Ali scena pucanja Nejtvog caleta (mada je ovo kasnije ostalo prilicno nedovrseno i nerazradjeno) i Zvrndajino ludjenje su stvarno bili dobri. Zvrndaja je skoro pa naturscik i sudeci po drugim dosadasnjim ulogama koje sam video ovo je njen peak.

PPP je za sada jedino mesto da vidim da neko ima lepe reči za treću sezonu. Ne umem da objasnim sebi zašto sam, i još bitnije kako, uopšte uspeo da je završim. Naravno, nije ovo kritika bilo čije glume već imbecilnosti pa i neprijatnom egzibicionizmu Sema Levinsona, a onda i neko bljutavo bogomoljaštvo na kraju. Baš ništa nema da iskupi treću sezonu, od početka do kraja apsolutna katastrofa. A uživao sam u prve dve, u drugoj je bilo blago opadanje, ali ništa strašno.

Ostale su mi jos dve epizode da zavrsim trecu sezonu. Ovo je jedno neopevano smece. Prve dve sezone su i pored izdrkavanja u formi ipak imale nesto ljudsko u sebi, treca je jedan veliki dosadni klise, pa jos i ripoff Tarantina, ali kad vidis ovo ukapiras zasto je on ipak dobar, oseti se razlika prosto. Valjda je to taj talenat, jebem li ga.

Likovi su nepostojeci, sve sto je kao izgradjeno u prve dve sezone (a i to je bilo upitno, ali ajde, bar je Ru bila kul) baceno je na neku divlju deponiju pored puta. Losa satira, plitka "kritika" drustva, bas nema nista.

Ameri nikako da se odmaknu dalje od suburbije, vec jedno 70 godina duvaju u istu sviralu. A eventualna nadogradnja uvek ode u neko ovakvo orgijanje.

Zavrsio. Boze gospode!

Hoce li neko da mi objasni sta sam tacno gledao? Da li je ovo neka zajebancija, neka ironija koju nisam uspeo da detektujem? Da sam Tarantino pomislio bih da se sprdaju sa mnom. Posto ono omaz ne moze biti. Pastis pastisa?

Ili su mozda namerno napravili seriju toliko losom da pokazu koliko je moderna americka filmska/tv produkcija losa. Ono, najmeta postupak ikada. Ako je to, skidam kapu. Jova

Apsolutno se slažem i sve potpisujem @Sludge Factory sad tek kontam da sam te pogrešno shvatio pri citiranju, umesto "sezona" sam pročitao "epizoda." Ako išta, eventualno sađ blaži prema prethodnim sezonama (mislim, naravno, cutting slack itd), i bila mi je bolja prva od druge, ali prošle su četiri godine od toga, a od prve sedam.

edit: Iako je lepih reči za treću sezonu ovde bilo, nije mi promašena poruka, i najmanje sam mislio na ono što si ti napisao, čak i pod pogrešnom pretpostavkom.

Edited by Frank Galvin

Treca sezona euforije je toliko losa da sam resio da ne gledam poslednju epizodu.

2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Treca sezona euforije je toliko losa da sam resio da ne gledam poslednju epizodu.

Ostaćeš uskraćen za jedan bizaran bogomoljački kraj. Ostalo što se desi sam čini mi se zaboravio, to jest verovatno bih uspeo da se setim da hoću ali aktivno ignorišem ili, bolje rečeno, potiskujem.

@Frank Galvin

Pa evo ja sam sad odgledao sve (u relativnom cugu je li, posto nisam bas preterano sklon bindzovanju), nisam pratio sezone dok su bile aktuelne i nisam ni znao nista o seriji osim sto sam povremeno cuo tu i tamo da je neki hvale i vole, a neki se zgrazavaju (i to uglavnom onlajn, u zivom svetu nisam cuo nikoga da je pominje, valjda mi je okruzenje takvo, bem li ga). Pa naletim na pomenutog Serza l'Urbana koji je hvali, hvali Zvrndaju, hvali i Sema Levinsona, on vidim sin Berija Levinsona, cije filmove gotivim manje-vise, i rekoh aj da probam, taman je serija zavrsena skroz.

Meni je, recimo, bolja druga sezona jer tu, pre svega, konacno stizu na naplatu neke stvari postavljene u prvoj, a i iskreno prva je imala previse glupih momenata. I apsolutni hajlajt su mi (i to ce i ostati) Nejtov cale i njegovo pucanje i Ru i njeno pucanje. I to je po meni srce serije i jedino zbog cega ona vredi. I to je ostalo da visi, jer dalje nije izrodilo nista, nazalost.

Na osnovu ovoga zakljucujem da je Sem Levinson tezak prevarant. Ali neko strucan ce to bolje proceniti.

Prati li jos neko From ... evo gledao ep5 i ep6 i nista blizi raspletu nismo, samo se nova sranja desavaju

6 minutes ago, Lezilebovich said:

Prati li jos neko From ... evo gledao ep5 i ep6 i nista blizi raspletu nismo, samo se nova sranja desavaju

Jel to ova od večeras? Toliko sam postala nezainteresovana da ne znam ni koja je po redu sad

Isto i ja, ovo su starije koje nisam gledao

56 minutes ago, Sludge Factory said:

@Frank Galvin

Pa evo ja sam sad odgledao sve (u relativnom cugu je li, posto nisam bas preterano sklon bindzovanju), nisam pratio sezone dok su bile aktuelne i nisam ni znao nista o seriji osim sto sam povremeno cuo tu i tamo da je neki hvale i vole, a neki se zgrazavaju (i to uglavnom onlajn, u zivom svetu nisam cuo nikoga da je pominje, valjda mi je okruzenje takvo, bem li ga). Pa naletim na pomenutog Serza l'Urbana koji je hvali, hvali Zvrndaju, hvali i Sema Levinsona, on vidim sin Berija Levinsona, cije filmove gotivim manje-vise, i rekoh aj da probam, taman je serija zavrsena skroz.

Meni je, recimo, bolja druga sezona jer tu, pre svega, konacno stizu na naplatu neke stvari postavljene u prvoj, a i iskreno prva je imala previse glupih momenata. I apsolutni hajlajt su mi (i to ce i ostati) Nejtov cale i njegovo pucanje i Ru i njeno pucanje. I to je po meni srce serije i jedino zbog cega ona vredi. I to je ostalo da visi, jer dalje nije izrodilo nista, nazalost.

Na osnovu ovoga zakljucujem da je Sem Levinson tezak prevarant. Ali neko strucan ce to bolje proceniti.

Ma verovatno si u pravu, kažem ti mnogo godina je prošlo, nego se ja za drugu sezonu prisećam one Ashove babe u retrospektivi, to mi je recimo bilo, onako, slabije. Ali sad kad pominješ, epizoda u kojoj Ru puca je jedna od najboljih u seriji. Takođe Lexi i Laurie su mi verovatno najdraži likovi, pozitivan i negativan naivno rečeno, a obe imaju verovatno najjače momente u drugoj (Laurie možda čak i nije lik u prvoj?); Laurie je upropaštena ovde, a onaj neonacizam njene familije je karikaturan, ma mislim ne vredi trošiti reči na ovu treću uopšte, sve je užasno. Takođe, ovo je daleko od neke puritanske zamerke i takve su mi uvek bile presmešne za prve dve sezone, ali ovde je bio zapravo neprijatan (ne nemoralan ili nešto) momenat gde Levinson pravi predugu scenu svog fetišarenja sa Sidney. Ja sam se unekoliko iznenadio kad sam za par ljudi koje znam uživo čuo da su gledali, mada ne previše jer imam u okruženju ljude koji sve gledaju, i možda je negde i to uticalo da prvu sezonu pretpostavljam drugoj jer sam slušao razmatranja te vrste; možda jednog dana, ako budem naročito dokon, ponovo pogledam sve (za treću ću se praviti da ne postoji, naravno), pa uporedim, jer sad kako me podsećaš bilo je baš dobrih momenata u drugoj

Svakako, nisam ih vrednovao s nekom velikom razlikom.