Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HBO Max

Featured Replies

This City is Ours.

Odlična BBC produkcija, sa sve liverpurskim akcentom.

Stalno mi iskaka na MAX aplikaciju, dadoh mu šansu. odma vidjeh odlična gluma i režija. I tek kad sam nešto otvorio na IMDB vidim u ćošak BBC.

Porodična krimi priča. Ima referenciranja i stereotipa, ali odlično vozi zahvaljujući glumi i režiji, đe ne kiksa.

• Replies 1.4k
  • Views 139.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon 20 godina pogledao ponovo Band of Brothers - remek-djelo savremene kinematografije o paklu rata iz vizure običnih vojnika. Henks je ovdje producent i režiser, a kasnije je sebi dao oduška sa dru

• *edited by mod
    *edited by mod

• Stvarno je odličan The Night Of, ne znam što sam toliko čekao da ga gledam.

Posted Images

I meni izlazilo, ja mislio to onaj poslednji David Simon. isuse

• 3 weeks later...

slozila bih se da su gluma i rezija korektne, na scenario koji je tipski i ispodprosjecan, da michael negdje u 4. epizodi nije krenuo da preglumljuje sa onom mrtvom facom na kojoj pise 'kriv sam', dizanjem obrve i spustanjem glasa. pola covjek pola didaskalija.

• 2 weeks later...

Stvarno dobre preporuke za Viudas Negras. Crna komedija apsurda, možda malo sporiji početak ali iz epizode u epizodu je sve bolje. Glavne glumice su fenomenalne.

Argentina heart

good save texas (usa hbo)

prvu od tri epizode, 'hometown prison' je rezirao richard linklater. ujedno je i narator i tumac price o svom rodnom gradu koji opstaje na zatvorskoj industriji.

jeste da bih ja gledala i dnevnik rts-a kad bi ga rezirao linklater ali ovo je zbilja dobar, ubjedljiv, dobronamjeran (na kraju, aktivisticki) prikaz zajednice i teksasa prelomljen kroz prisustvo i odsustvo zatvora u zivotima stanovnika huntsville-a.

preporucujem.

Edited by morgana

5 hours ago, Halvard said:

Stvarno dobre preporuke za Viudas Negras. Crna komedija apsurda, možda malo sporiji početak ali iz epizode u epizodu je sve bolje. Glavne glumice su fenomenalne.

Argentina heart

Gde to ima, ja ne nalazim na našem HBO?

Gledaj Crne udovice: Kurve i maherke u usluzi HBO Max

https://play.hbomax.com/show/ae49619f-1e44-4e4d-8784-69b196629d63?utm_source=hbomax&utm_medium=sharebutton&utm_id=d4e19e4b-b87b-4fcf-bd9e-3fe97264ec6c

Scenes from a Mariage (2021) - mini serija, 5 epizoda, odgledala u dahu... Jako dobro.

Sada gledam, rimejk Bergmanove serije iz '73. Zvuci dobro za pocetak.

11 hours ago, pt 2.0 said:

Scenes from a Mariage (2021) - mini serija, 5 epizoda, odgledala u dahu... Jako dobro.

Odlicna je ta serija.

Posto vidim da imas hbo, da preporucim koju mini seriju (ugl samo njih i gledam ponekad, ne stizem od filmova blush). Ovih se secam da su mi se svidele, pa ako nisi gledala, vredi pokusati.

Chernobyl

The Night Of

Mare of Easttown

Meni su najbolje The plot against America i Patria, ali sigurno sam zaboravio još bar 2-3.

Oskar je razvalio u Scenama iz braka.

• Author

odlične su sve predložene, ali je jedini dragulj na hbo max ili kako se već sad zove

the leftovers

14 minutes ago, kralj said:

Meni su najbolje The plot against America i Patria, ali sigurno sam zaboravio još bar 2-3.

Oskar je razvalio u Scenama iz braka.

Patria znam da ima knjiga, kapiram da je po njoj radjena serija. Nisam gledala, hvala na preporuci.

1 hour ago, Stela said:

Odlicna je ta serija.

Posto vidim da imas hbo, da preporucim koju mini seriju (ugl samo njih i gledam ponekad, ne stizem od filmova blush).

Samo njih evt i mogu da gledam, serije mi nikako ne idu od ruke, sve sam propustila tokom poslednjih decenija od onih baš popularnih... ne mogu, nemam vremena a ni strpljenja...

1 hour ago, Stela said:

Ovih se secam da su mi se svidele, pa ako nisi gledala, vredi pokusati.

Chernobyl

The Night Of

Mare of Easttown

Hvala ti za prepruke. )

Sa Černobilom imam psihičku prepreku da počnem i to traje godinama - a znam da je dobra i da bi me zanimala (nadam se da Vini neće videti ovaj post nikad),

za ovu drugu nisam čula i potražiću je, ali Mare of Easttown sam davno bila počela i jako mi se dopala... iskreno, ne znam jesam li je dogledala, baš ću sad da vidim.

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

odlične su sve predložene, ali je jedini dragulj na hbo max ili kako se već sad zove

the leftovers

Ja to ne vidim u mom paketu sad

A i nije mini serija, 28 epizoda ima, 3 sezone.