Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Sumnjam da ce on prije Vukanovica. Za Pavkova sam nazalost siguran da pocinje...

Posted (edited)

Vazduplohov i glod(A)ur Telegrafa u Minhenu kao “prijatelji kluba” kojima je sve plaćeno...Lerma 100%

Edited by ZeeGerman
Posted (edited)

20190917191459tgrf0492-1920x1280-830x0.jpg

Prijatelji kluba...

Edited by Apollo Creed
Posted
16 hours ago, MocaVukotic said:

Meni je rezultat nebitan, bice mi interesantno da vidim upravo taj stav, da izadju kao da su u timu dejo, prosinecki, pancev i da bar probaju da igraju fussball

Samo sto nije '91 i ne igraju Dejo, Pancev i Prosinecki, vec Pavkov, Gobeljic i Jovancic, dobro tu je i Marin:). Kakav god da je stav, od fudbala mi cemo igrati odbranu i bicemo na 30% poseda, a uz malo srece i ako Borjan bude na visini zadatka  primicemo samo 3 komada.  

Posted

Pregazicemo ih kao plitak potok, nece nam dati ni deset komada.

Posted

Dobro, ovi prijatelji kluba unaprijed ublažuju moju eventualnu tugu zbog veoma izvjesnog tamburanja

Posted
15 minutes ago, Zico said:

Samo sto nije '91 i ne igraju Dejo, Pancev i Prosinecki, vec Pavkov, Gobeljic i Jovancic, dobro tu je i Marin:). Kakav god da je stav, od fudbala mi cemo igrati odbranu i bicemo na 30% poseda, a uz malo srece i ako Borjan bude na visini zadatka  primicemo samo 3 komada.  

Verovatno, ali nije to bitno. Naravno, bajern se pita, igracete koliko vam dozvole, ali mozete da im pomognete da vam vise dozvole😁

Evo da to kazem na drugi nacin. Partizan je u svojoj prvoj ls igrao gostoavanje u madridu, protiv zidana, ronalda bla bla bla, i izgubio samo 0:1, golom iz ofsajda. Mislim najgora utakmica partizana ikad u evropi, jer smo od starta izasli uplaseni, jasno opredeljeni da ne izadjemo iz naseg 16erca, i nismo ni presli centar do kraja utakmice. Mislim jebes to, mateus je prestojao ceo mec pored aut linije i vikao na igrace da izadju malo, da igraju... Ma jok, to se stislo, samo da primi sto manje golova.

Stisnuce oni, ali mora nesto i da se odigra. 

Posted

Milojević će protiv Bajerna najverovatnije izvesti sledećih 11 igrača: Borjan, Degenek, Pankov, Milunović, Gobeljić, Kanjas, Jovančić, Garsija, Marin, Vukanović i Boaći.

Gobelja levi bek, Degenek desni...Vukanovic pre LePare...

Posted

+1

Zasto bi lijevi bek, igrao lijevog, a desni desnog kad je to prevazidjeno :fantom:

Posted

Bolje to nego 3 stopera i 2 beka, 3 veznjaka, Marin i napadac

Posted
21 minutes ago, Milosh76 said:

Milojević će protiv Bajerna najverovatnije izvesti sledećih 11 igrača: Borjan, Degenek, Pankov, Milunović, Gobeljić, Kanjas, Jovančić, Garsija, Marin, Vukanović i Boaći.

Gobelja levi bek, Degenek desni...Vukanovic pre LePare...

Klasican Milojevic, bice horor gledati ovo veceras.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...