MiddleClass Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Sumnjam da ce on prije Vukanovica. Za Pavkova sam nazalost siguran da pocinje...
ZeeGerman Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 (edited) Vazduplohov i glod(A)ur Telegrafa u Minhenu kao “prijatelji kluba” kojima je sve plaćeno...Lerma 100% Edited September 18, 2019 by ZeeGerman
Apollo Creed Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 (edited) Prijatelji kluba... Edited September 18, 2019 by Apollo Creed
Zico Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 16 hours ago, MocaVukotic said: Meni je rezultat nebitan, bice mi interesantno da vidim upravo taj stav, da izadju kao da su u timu dejo, prosinecki, pancev i da bar probaju da igraju fussball Samo sto nije '91 i ne igraju Dejo, Pancev i Prosinecki, vec Pavkov, Gobeljic i Jovancic, dobro tu je i Marin. Kakav god da je stav, od fudbala mi cemo igrati odbranu i bicemo na 30% poseda, a uz malo srece i ako Borjan bude na visini zadatka primicemo samo 3 komada.
harper lee Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Pregazicemo ih kao plitak potok, nece nam dati ni deset komada.
James Marshall Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Dobro, ovi prijatelji kluba unaprijed ublažuju moju eventualnu tugu zbog veoma izvjesnog tamburanja
MocaVukotic Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 15 minutes ago, Zico said: Samo sto nije '91 i ne igraju Dejo, Pancev i Prosinecki, vec Pavkov, Gobeljic i Jovancic, dobro tu je i Marin. Kakav god da je stav, od fudbala mi cemo igrati odbranu i bicemo na 30% poseda, a uz malo srece i ako Borjan bude na visini zadatka primicemo samo 3 komada. Verovatno, ali nije to bitno. Naravno, bajern se pita, igracete koliko vam dozvole, ali mozete da im pomognete da vam vise dozvole😁 Evo da to kazem na drugi nacin. Partizan je u svojoj prvoj ls igrao gostoavanje u madridu, protiv zidana, ronalda bla bla bla, i izgubio samo 0:1, golom iz ofsajda. Mislim najgora utakmica partizana ikad u evropi, jer smo od starta izasli uplaseni, jasno opredeljeni da ne izadjemo iz naseg 16erca, i nismo ni presli centar do kraja utakmice. Mislim jebes to, mateus je prestojao ceo mec pored aut linije i vikao na igrace da izadju malo, da igraju... Ma jok, to se stislo, samo da primi sto manje golova. Stisnuce oni, ali mora nesto i da se odigra.
Milosh76 Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Milojević će protiv Bajerna najverovatnije izvesti sledećih 11 igrača: Borjan, Degenek, Pankov, Milunović, Gobeljić, Kanjas, Jovančić, Garsija, Marin, Vukanović i Boaći. Gobelja levi bek, Degenek desni...Vukanovic pre LePare...
MiddleClass Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 +1 Zasto bi lijevi bek, igrao lijevog, a desni desnog kad je to prevazidjeno
Milosh76 Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Bolje to nego 3 stopera i 2 beka, 3 veznjaka, Marin i napadac
harper lee Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 21 minutes ago, Milosh76 said: Milojević će protiv Bajerna najverovatnije izvesti sledećih 11 igrača: Borjan, Degenek, Pankov, Milunović, Gobeljić, Kanjas, Jovančić, Garsija, Marin, Vukanović i Boaći. Gobelja levi bek, Degenek desni...Vukanovic pre LePare... Klasican Milojevic, bice horor gledati ovo veceras.
Recommended Posts