Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, gospa buba said:

montirao momak lamuu. shtajaznam, interesantna je. nisam sigurna da sam to htela, ali ionako ne znam shta sam htela.

Nisam znala da sam ovo htela (Zemlja Gruva)

...kupila sam lampu jer stvarno nemam lampu (Bojana Vunturišević)

Posted
41 minutes ago, Zverilla said:

U tom slučaju, nek kači ascii-art :)

d2kpp02-125518b9-fe7d-4f3c-9d2d-d28fa6ed

:fantom:

• +1 2
Posted

Ne valja, ovo je stona lampa, nama treba podna :fantom:

• +1 1
Posted (edited)

Vratila sam im onu nizu lampu (147 cm)  od 3500 i uzela od 5000 ali sa tri kraka, visina cca 180 cm.  Dobre su obe, samo ova druga je malo visa i jače svetli. Ima i teze postolje, pa je stabilnija. Drugo, uzela sam robot usisivač Silvercrest SSR 3000 a1. Tražila sam što skuplji, pošto su i sa tom cenom dosta jeftiniji nego oni iz prodavnica bele tehnike. Nije njihov najskuplji model. Ovaj ne može da se poveže na telefon, niti da mu se daje mapa stana. Upravlja se putem daljinskog. Međutim, veoma dobro čisti, ima funkciju spot, tj. da čisti tačno određeno mesto, ima i tajmer. Nije za zapuštene prostorije, idealan je za održavanje već čistih stanova i to na dnevnom nivou. Ipak, jednom nedeljno čini mi se da treba uzeti usisivač za detaljno čišćenje. A možda i neće morati, videćemo. Kad je puna baterija, u najjačem režimu rada izdrži oko 70 minuta. Pre uključivanja skloniti / podići sve kablove, sitne predmete. Nije za tepihe sa visokim florom, a posebno ne sa resama. 

Kupila i kiselo mleko od bivolice, proizvođač Manale selo, Bugarska.

Bugari se ubiše od poljoprivredne proizvodnje i to ne zelene salate, nego od uzgoja krupne stoke, goveda. Videla sam i da imaju i goveđu pršutu. Mi smo gospoda, ne gajimo mi to osim pomalo fazona radi. Ne znam šta očekuju od nas da radimo kad uđemo u EU, kad i veći lopovi od nas čuvaju krave. 

Edited by halloween
Posted

Jebale vas lampe, ovaj topic treba izmestiti negde drugde, nema veze sa kulinarstvom

Posted

bd165fde3db0b6e12b2cc3f1670a1ad0.jpg.121f2daa46c76a182ea40a6fc8a68752.jpg

8 minutes ago, Haralampije said:

Jebale vas lampe, ovaj topic treba izmestiti negde drugde, nema veze sa kulinarstvom

• +1 2
  • Haha 2
Posted
kad oni prestanu da prodaju lampe, odmah premesticemo :dry:

sent from bubamoto

• -1 1
Posted
16 minutes ago, Haralampije said:

Možda se nakada pokaješ zbog svojih reči?

Резултат слика за aladin the lamp

• Haha 1
Posted

Večeras kačim fotku kad je budem uključila u punom sjaju, jer se tek tad vidi koliko je ekskluzivna.

Posted (edited)

Edited by maheem
  • +1 2
  • Haha 1