mlatko Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Kad pazarite,obucite i slike ovde [emoji38]ol:Ili projektujte nam ih preko budilnika Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
gospa buba Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 (edited) osvojila lampu. mnogo sam zadovoljna. sad ne zna de cu shnjom. in dzenral, posle chetvrtog odlaska, mogu da kazem da zbilja mrzim i lidl i narod i koncept i sve. Edited February 13, 2021 by gospa buba 2 2
mraki Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Mogla bi neka slika te lampe, ne vidi se lepo na ovim njihovim.
gospa buba Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 mogla bi, nekad kad je raspakujem 1
gospa buba Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 Just now, renne said: danas je u lidlui bio potpuni raspad mi smo relativno brzo zavrshili shta smo hteli, sigurno manje od pola sata, tamo kod svedoka. da nisu androidi i kiborzi na kasama, ne bih u zivotu ushla tamo. niko ne bi.
levi Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 bio pre neki dan u Lindi prvi put, jer mi je blizu pa mi tražili da pogledam nešto. koje razočarenje, pa ono uopšte nije veliko, bar ovaj u kom sam bio. znao sam da je sistem prodavnica-magacin, sve nabacano, na kutijama, mandarine, čarape, šrafcigeri zajedno, kao na buvljaku, zato i neidem, ali sam msilio da računaju na veličinu i na obim prometa. a ono manje od malo jačeg Maxija 1
Moća Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 osvojila lampu. mnogo sam zadovoljna. sad ne zna de cu shnjom. [emoji3] in dzenral, posle chetvrtog odlaska, mogu da kazem da zbilja mrzim i lidl i narod i koncept i sve.Koju ste uzeli?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Frile Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 31 minutes ago, levi said: bio pre neki dan u Lindi prvi put treba vremena za navikavanje na njihov sistem prodaje - na šta vredi računati (skoro) uvek (i šta kvalitetom/cenom odskače od drugih radnji), a koje su to stvari na koje ne treba ni pomišljati (to su stvari sa tematskih rasprodaja, njhi treba tražiti prvih sati po otvaranju ili prvi dan rasprodaje, posle toga ćao zdravo do sledeće prilike) jednom kad znaš šta je standardna ponuda, onda je lako a to što je razbucano - to je zbog stoke potrošačke, brzo su otkrili da mogu nesmetano da otpakuju i razbacuju kako im dune 3
levi Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Gde si to bio? Btw jagode odlične u bloku 64, u srednjem od ona tri u nizu u Vojvođanskoj/Zemunskoj/T.bunaru daću mu još neku šansu pošto mi je blizu sposla, to je baš velika prednost. mana je što su stavili rampu na parking pa ne može da se ostavi auto ceo dan, a bilo je uvek mesta i kad nije bilo rampe
renne Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Zemunska Pa to je najbolji i najuređeniji, to je "moj" lidl Čudi me da si takav utisak stekao
gospa buba Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 Koju ste uzeli?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkonu jednostruku shto ide ukrivo. bile su i sa 3 sijalice, no to mi je vec bio vizuelni izazov preteran sent from bubamoto
gospa buba Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 (edited) montirao momak lamuu. shtajaznam, interesantna je. nisam sigurna da sam to htela, ali ionako ne znam shta sam htela. ko uzme, obratite paznju da su konektori na kablovima jako krhki, tu se shtedelo bash (valja se pojachat izolirkom mozda, mi jesmo), konstrukcija je robustna, aluminij dobar, sve u svemu je dobra, ne chaj ni 'za te pare', dobra je i za vece pare. Edited February 13, 2021 by gospa buba 1
Recommended Posts