renne Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Paradajz šljivar (Španija) odličan Što bi se reklo paradajz sa ukusaom paradajza 1 1
Moća Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Medeno srce iz Linde sto ga sad za novu godinu daju je bolje od naseg.
Haralampije Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 (edited) Proizvod povučen zbog pesticida; Lidl: "Vraćamo novac i bez računa" Trgovinski lanac Lidl povukao je sa tržišta pastu od susama zbog prevelike količine sredstava za zaštitu bilja koji su pronađeni u njoj. https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=12&dd=24&nav_id=1785612 Eno mi jedna u frizideru Edited December 24, 2020 by Haralampije
gospa buba Posted December 24, 2020 Author Posted December 24, 2020 tahini? a gde raste susam u prirodi?sent from bubamoto
El Guapo Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Ja kupujem organski susam i sam pravim, valjda nema pesticida
Ras Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 37 minutes ago, Haralampije said: Proizvod povučen zbog pesticida; Lidl: "Vraćamo novac i bez računa" Trgovinski lanac Lidl povukao je sa tržišta pastu od susama zbog prevelike količine sredstava za zaštitu bilja koji su pronađeni u njoj. https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=12&dd=24&nav_id=1785612 Eno mi jedna u frizideru Kupuj tamo gde se ne opterećuju besmislenom merenjima: Susamov taan 500 g (biospajz.rs) Makedonski taan 370g | Herbasana Makedonski taan 500gr | Mangobiocentar Makedonski TAAN (370g) | Zdrava Hrana
Mil@n Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Ne znam jel ste spominjali, ali ima neki zamrznuti baget sa ukusom bilja/belog luka, nemojte da vas zavara prejak miris jer ukus nije tolik intenzivan, ali jebote, kako je dobro. Pustite slobodno da se zarumeni baš onako dobro, slobodno. Da čovek ne poveruje da zarmznuto testo može ovoliko dobro da bude. Jedem takve stvari često domaće, i realno sve je golo govno. 2
pacey defender Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 1 hour ago, Haralampije said: Proizvod povučen zbog pesticida; Lidl: "Vraćamo novac i bez računa" Trgovinski lanac Lidl povukao je sa tržišta pastu od susama zbog prevelike količine sredstava za zaštitu bilja koji su pronađeni u njoj. https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=12&dd=24&nav_id=1785612 Eno mi jedna u frizideru imam i ja ovakav, do pola pojeden. bio je dobar za humus. pretpostavljam da postoji razlog sto se zove susam pasta a ne tahini. nego bitnije mi je - kako se u ovim slučajevima štite potrošačka prava u kontekstu zdravlja? Jebo sad 130 dinara ili koliko već košta; pustili su proizvod u promet, ljudi su (smo) to jeli a nije ispravno i u skladu sa standardima.
Jumanji Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Samo njima se cesto desava da povlace neispravne proizvode iz ovih, onih razloga. Mada da ne gresim dusu, nije se mislim desilo od kako su kod nas na trzistu.
Jumanji Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 I zanimljivo da blic guglanje kaze da su sredinom novembra u Nemackoj povukli vise proizvoda Sondey Granola Bites (ne znam da li ih ima kod nas), zatim u Hrvatskoj pored ove pomenute susam paste i "oljušteni sezam Vitasia (Sesam geschält) od 50 grama", a pre mesec dana "Musli štangica od lješnjaka (Muslirigel Haselnuss), 8x25g". Taj susam ih ebe s oprostenjem -.-Ehhh ko zna sta je sve kod nas na trzistu, da imamo ovako nesto, jos aplikacijuhttps://www.index.hr/mobile/tag/307486/povlacenje-proizvoda.aspx?orderby=latest&page=1&take=30
Haralampije Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 2 hours ago, Jumanji said: Samo njima se cesto desava da povlace neispravne proizvode iz ovih, onih razloga. Mada da ne gresim dusu, nije se mislim desilo od kako su kod nas na trzistu. Tja, ja nisam Linda lover ali oni su ipak koliko toliko korektni sa te strane, zamisli da maxi objavi da im nesto ne valja 1
magnolia Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Da li ima u nekoj Lindi u BG-u toster iz flajera?
zorglub Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Zemio inox tiganj i lonac jutros. Za te pare nema nigde, još piše da je u njemačkoj iskovan.
banatjanin Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 (edited) iz te praznične ponude rado bih pazario štogod. recimo, pištolj za flambiranje ne može da ne valja, tiganj od rostfraja deluje pristojno takođe. ono za šta sam se najviše zakačio je mašina za mlevenje mesa, to mi baš treba, ali nisam siguran u kvalitet. cenio bih ako neko ima da podeli iskustvo jedino što verovatno ničega neće biti kad ja odem Edited December 24, 2020 by banatjanin
renne Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Ako ćeš da melješ 20-30 kila svaki dan preskoči.Ako je za svakodnevnu upotrebu da imaš za ćufte i slično, odlična je 1
Recommended Posts