Ras Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 3 minutes ago, renne said: Dobri su autići I slagalice Zato nema za decu :(
zoki Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Jurio sam i ja danas kućicu za lutke, kud je spomenu deci, bio u zemunskoj, t. bunaru i ivana ribara, ostale samo kuhinje..Pitao sam radnicu, u četvrtak bi trebalo da stigne nova tura ali nema pojma koje tačno igračke, nemojte me psovati ako ne bude tada ono što tražite Ja odoh da pravim borbeni plan i taktiku za četvrtak..
Valk Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Bila, sa starijim. Uspeli da kupimo kantu sa kockicama, bušilicu, set drvenih trkačkih autića i par malih puzlica drvenih za bebište. Nema apsolutno NIŠTA od železnica a nisam videla ni ono za Moćinče. Ima sadržaja za kuće za lutke ali samu ne videh. Ni MATCHBOX autiće, ko je pokupovao od vas matorih neka vrati.
nisam ja Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 ovi favorina medenjaci s bademom glazirani čokoladom. some fine shiet.
Jumanji Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 @Moća je l sremas taktiku sa tastom za ujutru?
Moća Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Kod nas rekose da nece biti dopune pa razmisljam sta da radim.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
renne Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 ovi favorina medenjaci s bademom glazirani čokoladom. some fine shiet. Rum marcipan odličan slatkiš
ubibobi Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 On 26.10.2020. at 8:06, renne said: dani skandinavije Uhh groznih li bombona, davno nisam ništa grđe pojeo, elem, ako nekome padne šećer (u slučaju ovih bombona so ) a da se zatekao u blizini Autokomande, neka mi se javi, čeka ga nekoliko kesica
zoki Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Ma lazu Savetujem da probate.Ja odoh sutra na otvaranje, rekoše i danas drugaru da sutra stiže nova količina.. 2
zoki Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Ja sam propo, nije bilo kućice za lutke..Kao utešnu nagradu uzeo 10 u 1 društvene igre, time sam pokrio stariju, a za mlađu neke male lutke pa nek izmisli kućicu za njih..
Moća Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Sto bi kod nas rekli izginuo si ki Vlasi na ringispil.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 1
djeneralche Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 36 minutes ago, zoki said: Ja sam propo, nije bilo kućice za lutke.. Kao utešnu nagradu uzeo 10 u 1 društvene igre, time sam pokrio stariju, a za mlađu neke male lutke pa nek izmisli kućicu za njih.. Imas pristojnih kucica za lutke na kupujem prodajem, ljudi prave.
Recommended Posts