msv Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 2 hours ago, Mel said: Lep momcic, jel ovo reklama za lidl? Nije 1
gospa buba Posted February 9, 2023 Author Posted February 9, 2023 imal negde s nashe strane da je neko video onu kutiju za lebac, ali belu?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
igoraki Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 2 hours ago, maheem said: Moja alavština od mravojeda koja bi staklo pojela, samo pomiriše neko suho meso iz lidla, okrene se i ode. govori tiho i vodi psa u lidl...
gospa buba Posted February 9, 2023 Author Posted February 9, 2023 vojvođanska 117koja je to, kod gandijeve ili dr ribara?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Sestre Bronte Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 ne znam ti ja ulice po novom beogradu, ovaj je kod onog kružnog toka, kada ideš od zemuna - drugi 1
msv Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 1 hour ago, gospa buba said: koja je to, kod gandijeve ili dr ribara? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Kod Dr Ribara 1
Valk Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Taj me nervira, uvek promašim ulaz za parking. Tošin bunar je moj Lidle of choice.
Sestre Bronte Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 pančevo moše pijade lidl je najbolji podnošljiv je taj na NBG i na adi, mada je ada beskorisna kad god je lepo vreme Lidl u višnjičkoj je užas, kao i onaj ispod ustaničke u bulevaru je podnošljiv, ali ne više od toga lidl smederevo i mladenovac, samo kad nema izbora borča ima loš izlaz na ulicu, ali bar nema rampu, mada je tek malo bolji od ova dva prethodna i tako, ostali su negde između 2 1
goofs Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 40 minutes ago, Valkyrie said: Taj me nervira, uvek promašim ulaz za parking. Tošin bunar je moj Lidle of choice. Ima tri Lidla u Tošinom bunaru
Frank Pembleton Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Da prvi je onaj kod Jehovinih svedoka.......shiit has hit the fan.
Valk Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 3 hours ago, goofs said: Ima tri Lidla u Tošinom bunaru Da, ali ovaj zemunski spominjem nasuprot spomenutim novobeogradskim Lidlovima. Najveći parking i izlaz na dve strane.
Delija67 Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 17 hours ago, goofs said: Ima tri Lidla u Tošinom bunaru Samo jedan je U Tosinom Bunaru. Ostali su u Zemunskoj/Egipatskoj i Vojvodjanskoj.
goofs Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 15 hours ago, Valkyrie said: Da, ali ovaj zemunski spominjem nasuprot spomenutim novobeogradskim Lidlovima. Najveći parking i izlaz na dve strane. Taj Lidl je, provereno, najoptereceniji u Beogradu, verovatno i u zemlji. Po mom iskustvu ima i dobru i losu stranu, dobra je sto je uvek opskrbljen i skoro nikada ne fali artikala iz redovne ponude. Losa je sto se ono iz vanredne ponude razgrabi za cas i, naravno, sto su igre gladi i borba za prostor svaki put kad udjes. Meni (i celom donjem i gornjem Zemunu, Zemun polju i Bataji) je najblizi kuci, no nekad odem tamo u Ivana Ribara, jer je bleja i prazno, doduse nikad namenski nego u povratku iz grada ili tako nesto.
Recommended Posts