Cane Vukic Prebranac Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 А тек кад Миодраг Мајић обиђе све емисије, од Кесића и Оље до оне Бајец 1
fusion_ Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Mozda je gostovanje u paketu jeftinije [emoji23]
Frank Pembleton Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 Olja otkrije tako nekoga kao što je on ili ona Milica Kralj i onda ih provrte kroz sve emisije. Jedva čekam da vidim Cvijetina kako kuva sa Lepim Brkom. Kad je Mrdalj prvi put bio u Utisku, sledeće jutro je listao štampu sa Nevenom. Nek bar obrate pažnju na raspored analitičara koji stoje u fundusu Avala filma. [emoji3]Nije to samo Olja.Prosto to je tako, lenjost novinara, pritisak da "mora neko"..... Shiit has hit the fan!
Sludge Factory Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 1 je Cvijetin, molim vas! On zivi izmedju studija Nove i N1
Frank Pembleton Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 1 je Cvijetin, molim vas! On zivi izmedju studija Nove i N1Pravda za Bobana! .... Shiit has hit the fan! 2
Rowanoke Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Ne bitno, nije mi normalno da u jednoj malecnoj srbiji, gde je sve skoncentrisano u 3 grada, da se takav sistem predlaze.
msv Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Mnogo nervira ta njegova salonska pozicija, kao da ne zna gde živi. Juče je kod Rade dao i paralelu sa nekom scenom iz Boljeg života. Daj, božetm da je i sam shvatio šta je hteo da kaže.
msv Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Nije to samo Olja. Ne znam, možda mi se samo učinilo da je kod nje inicijacija u sektu.
Rowanoke Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 32 minutes ago, msv said: Mnogo nervira ta njegova salonska pozicija, kao da ne zna gde živi. Juče je kod Rade dao i paralelu sa nekom scenom iz Boljeg života. Daj, božetm da je i sam shvatio šta je hteo da kaže. Meni se gade te sve forice iz jugoslovenskih serija. Nije mi jasno zasto neko misli da smo isto drustvo
mraki Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 (edited) Ovi su kanda malo opsednuti jutarnjim programom Prve. Najpre Jovanom i Srdjanom, onda Čukanovićem, a sad i ovom. Svaki dan nešto o njima, i na stranu to kakvi su, ovaj tekst je nekako baš odvratan. https://nova.rs/posts/da-li-ce-zmaj-od-sipova-biti-sledeci-gost-jutarnjeg-na-prvoj Edited November 14, 2020 by mraki 1
fusion_ Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 Pa taj portal i jeste "opozicioni tabloid", ne treba tu očekivati neke kvalitetne tekstove već treš kao kod svih drugih tabloida.U suštini sve što je ispod nivoa N1 portala ide na Nova.rs
Milošica Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 A ko je to trenutno uopšte "bolji" od njega od svih analitičara, ili uopšte opozicionara? (osim Marinike) Meni je lik iritantan, ali nije da ne radi nešto što i svi drugi rade...
msv Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 39 minutes ago, mraki said: Ovi su kanda malo opsednuti jutarnjim programom Prve. Najpre Jovanom i Srdjanom, onda Čukanovićem, a sad i ovom. Svaki dan nešto o njima, i na stranu to kakvi su, ovaj tekst je nekako baš odvratan. https://nova.rs/posts/da-li-ce-zmaj-od-sipova-biti-sledeci-gost-jutarnjeg-na-prvoj Samo juče i danas: - Srđan: Pitajte Jovanu zašto je odustala od tužbe protiv Prve - Kako je Jovana zavrnula kuma Srđana za novi posao - Čukanović: Ne idem kod Vučića na slavu, niti na rođendan - Dizali joj kola u vazduh: Ko je novo lice jutarnjeg na Prvoj 1 2
đorđe geprat Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 4 hours ago, mraki said: Ovi su kanda malo opsednuti jutarnjim programom Prve. Najpre Jovanom i Srdjanom, onda Čukanovićem, a sad i ovom. Svaki dan nešto o njima, i na stranu to kakvi su, ovaj tekst je nekako baš odvratan. https://nova.rs/posts/da-li-ce-zmaj-od-sipova-biti-sledeci-gost-jutarnjeg-na-prvoj neverovatna količina sranja. 1
Frank Pembleton Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 Ovi su kanda malo opsednuti jutarnjim programom Prve. Najpre Jovanom i Srdjanom, onda Čukanovićem, a sad i ovom. Svaki dan nešto o njima, i na stranu to kakvi su, ovaj tekst je nekako baš odvratan. https://nova.rs/posts/da-li-ce-zmaj-od-sipova-biti-sledeci-gost-jutarnjeg-na-prvojPa brdo njih je došlo sa Prve i B92 i ne mogu da se suzdrže... .... Shiit has hit the fan! 1
Recommended Posts